A Milan újra 0-0-s döntetlent játszott a görög élvonalban szereplő AEK Athénnal az Európa Ligában.

A piros-feketék abban a tudatban léphettek pályára Athénban, hogy ha nyernek, a hátralévő két forduló eredményeitől függetlenül továbbjutnak a kieséses szakaszba.

Ehhez képest az olasz csapat gyakorlatilag egy épkézláb támadást nem tudott bemutatni az első félidőben… A fordulást követően támadóbb szellemű gárda érkezett ki és Montolivo lövésénél már csak a jobb oldali kapufa mentette meg a görögöket a góltól, míg nem sokkal később Calhanoglu távoli lövését védte a kapus.
A Milan végül ezen az estén sem tudta bevenni az athéniak kapuját, a végeredmény 0-0 lett.

AEK ATHÉN – MILAN 0-0

Időpont: 2017.11.02. 19:00
Helyszín: Olimpiai Stadion, Athén
Játékvezető: De Sousa
Gólszerzők: –
Sárga lapok: Cosic ill. Musacchio, Locatelli

>> KEZDŐCSAPATOK:

AEK (3-4-1-2): Anestis; Vranjes, Cosic, Bakakis; Galo, Johansson, Simoes, Helder Lopes; Bakasetas (Galanopoulos 66.); Christodoulopoulos (Livaja 60.), Araujo (Giakoumakis 79.).

Cserék: Tsintotas, Vlachomitros, Ajdarevic, Tzanetopoulos.

MILAN (3-4-1-2): G. Donnarumma; Musacchio, Bonucci, Romagnoli; Borini, Locatelli (Kessié 67.), Montolivo, R. Rodriguez; Calhanoglu; André Silva (Kalinic 81.), Cutrone (Suso 46.).

Cserék: Storari, Abate, Zapata, J. Mauri.

15 hozzászólás a bejegyzéshez

 1. Hát ez már megint mi volt??
  Ilyen játékot a megye 1-ben kifütyülnek…
  Nem is értem, támadásban Monti közelebb van az ellenfél kapujához, védekezésben meg Calha a sajáthoz. Mi lehetett az elképzelése a szélén, RR így mintha a pályán se lett volna, Borini meg hajt ok, de értelme semmi.
  Nagyon kíváncsi lennék egy taktikai megbeszélésre, hogy vajon Montella mond ilyen utasításokat, vagy a játékosok szarnak az egészre, pl Bonuccinak hogy legyen ő az írányító hosszú felpasszokkal? Az elég nagy gáz lenne..
  Taktikai elképzeléseknek nyomát sem látni, pl Calha sztem még egy szabadrúgást sem rúgott kapura, mert ki sem tudjuk alakítani, hogy legyen. Meg vagyok győződve, hogy ezek nem ilyen rossz játékosok, csak taktikailag és mentálisan a béka segge alatti szinten vannak tartva. Egy egész félidő helyzet nélkül? ÉBRESZTŐ!!!

 2. Jaj emberek, hát miért értitek már meg Montella-t?
  Nem azt kell nézni hol állunk a tabellát, nem is azt hogy rúgunk-e gólt, vagy milyet.
  A lényeg a szép játék és csak ezt kell figyelni.

  Mikor megláttam a kezdőnket máris tudtam, hogy ezt retkes EL-se tudjuk komolyan venni.
  Montella-Locatelli duó egyszerre a pályán!!!
  Már végre 2 csatárral álltunk fel, de a legrosszabb párosítással.
  Kalinic + az egyik fiatal működik. 2 fiatal egyszerre nem működik.
  2 meccs kapott és rúgott gól nélkül a rettenthetetlen bajnok AEK Athen ellen.
  Egyedül Bécs ellen játszottunk jól. De lám lám ők is rúgtak 8 gólt az EL csoportban.
  Semmivel se vagyunk jobbak, mint a másik 3 csapat.
  Jimenez edző pedig messze túlszárnyalja Montella-t mindenben.

  A csoportból mindenképp tovább jutunk, de ami utána következik, ahhoz Montella már kevés.
  Fassone minél tovább vár az edzőcserével, annál nehezebb lesz az új edzőnek.

  Ez már 2 hete nem Montella sara. Ez már Fassone felelőssége.

  • A játékosok lelkét teszi tönkre ez az edzőnek nevezett valaki!!! Az embernek az az érzése hogy barátian kezeli a játékosokat,ami nem szerencsés hisz nem mer szembenézni a problémákkal! Én voltam mindkét oldalon,játékosként eszembe sem jutott hogy nem játszom a következő mérkőzésen hisz jól játszottam!! Az igazságot érzik a játékosok! Egy idő után mindenki morcos és kedvetlen,nincs kedvük dolgozni és utálják az edzőt! Edzőkén is arra törekedtem hogy (nagyon kicsi változtatásokkal) aki jó az bentmarad! Ez csak egy,de nagyon fontos probléma a sok közül!! Sorolhatnám……..

 3. Én is már 2 hete minden bajnoki után, El után nézem másnap kirúgják-e Montellát?!

  Számomra már az a kérdés, hogy: Mire várnak?
  Contéra?
  Nem biztos, hogy jobb edző, mint Ancelotti, plusz Conte nem tudja olyan hamar kirúgatni magát, hogy az a Milannak jó legyen.
  Ugyanis már a tegnap is késő lenne…

 4. Sajnos pont erre számítottam, bár a kezdő 11-et látva felcsillant bennem a remény, hogy harcosabbak leszünk.
  Anélkül, hogy felhúznám magam; tényleg csak kíváncsiságból érdekelne, hogy:
  – hányszor próbálkoztunk íveléssel/ ebből mennyi volt sikeres?
  – az utóbbi 10 meccsen milyen volt a labdabirtoklási arányunk, és ezt figyelembe véve hány helyzetet alakítottunk ki? Illetve mennyi helyzetet alakítottak ki velünk szemben?

  Szerintem ezekből (is) egyértelműen leszűrhető a teljes tanácstalanság a pályán…

  Amúgy, ha ragaszkodunk ahhoz a feltevéshez, hogy Bonucci csak 3 belsővédős rendszerben játszatható, akkor a vezetőség helyében már Jimenezzel jöttem volna vissza Athénból. 3-5-2-t játszik, és legalább van szíve, karaktere; látszik, hogy mit akartak, stb.. Nem mondom, hogy lenyűgözött az AEK, de elvileg nincsenek is olyan játékosaik, mint nekünk.

 5. Még azért egy dolgot tényleg megkérdezhetne már valaki Montellától, hátha csak mi látjuk a nagyképernyősön, ő pedig a pálya széléről nem.
  Milyen taktikai repertoár már az, hogy minden “támadás” Bonuccitól indul aki eszetlenül fellövi a labdát a védő vonalra, ahol a védők köszönik szépen, és visszatámadnak belőle.
  Most, vagy ilyen impotens a középpályánk, vagy Bonuccinak szerződés záradékában szerepel hányszor kell labdához érni meccsenként, és kell a statisztikájához, de ilyet ahogy fentebb fogalmaztak egy Megye I. osztályú mérkőzésen nem lehet látni, és mi “szerencsétlenek” akik még szenvednek reménykednek, ezt vagyunk kénytelenek nézni hónapok óta.

 6. Most nem azért, de megint mi a tök volt ez!!?
  Legutóbb is jutott nekünk az EL összefoglalóból 6 mp, most még ezt is überelve mindössze 4 mp!
  Egyetlen egy kapufa volt a mérkőzés összefoglalója Montolivótól!
  Ennyi történt a 90 perc alatt?
  Se egy jó támadás, se egy ordító nagy helyzet, semmi???
  Igazi katasztrófa ami itt folyik, rémálmaimban sem gondoltam volna ezt a nyári átigazolás után… 🙁

 7. Na jó, akkor találjuk ki Fassone-Mirabelli miért nem meri meglépni, amit már pár hete meg kellett volna?

  Az egy dolog, hogy 11 új játékost vettünk és idő kell ameddig összeszoknak, meg amíg egyesek hozzászoknak az olasz focihoz. Eddig ez rendben. Bárki is lett volna az edzőnk szezon elejétől, ugyanazokkal a ,,gondokkal,, kellett volna szembenéznie.
  Fassobelli eléggé gyorsan elhozta a kiszemelt játékosokat, nem hagyták utolsó napra, mint azt az elmúlt években tapasztalhattuk.

  Montella rendelkezésére álltak a játékosok már a felkészülési meccseken is. 4-0 a Bayern-nek – rémlik?
  Mostanra már lejátszottunk 9 meccset a Serie A-ban és 8 meccset az EL-ben.
  Ez összvissz 17 tétmecs.
  Hogyan kezdtek az új igazolásaink? Én személy szerint el voltam ragadtatva. Végre láttam valamiféle akarást, hajtás, elképzelést és nem utolsósorban olyan tulajdonságú játékosokat, amilyeneket már rég nem láttam MILAN mezben. Ez reményre adott okot, nem csak nekem, de a világ MILAN szurkolóinak is. Egyszerre csak megnőtt a bérletesek száma, 60 ezer néző egy EL meccsen egy picike kis csapat ellen?
  Ahogy telik múlik az idő viszont egyre rosszabb és rosszabb a játékosok teljesítménye.
  Miért van ez? Egyszerre mindenki eldöntötte, hogy nem akar nyerni? Már persze Suso-t és Borini-t leszámolva?
  Nem hinném. Elfelejtettek focizni? Ezt se hinném, hiszen amint visszatérnek a válogatottjaikba pazar teljesítményt nyújtanak.
  Mit tanulnak Montella-tól? Mit tanít nekik, mit gyakorolnak edzéseken? Mi a taktika? Mik az utasítások meccseken?
  Mert egyelőre én semmit nem látok, amiből láthatnám, hogy biztosan ezt és ezt gyakorolják edzéseken.
  A formáció folytonosan változik, a kezdő 11-ünk pedig még talán sose volt ugyanaz.
  Gondolom – Montella-n kívül – mindenkinek egyértelmű, hogy így a játékosok nem tudnak összeszokni, A.Silva pedig egyáltalán nem tud beletanulni az olasz fociba.

  Már rég menszteni kellett volna ezt a tökfilkót. Ez már talán a 3. ultimátum, amit ,,pletyka,, szintem olvashatunk ebben a szezonban. Fassone-ék mindig kis csapatok elleni meccsekre rakják az ultimátumot, hogy esélyt adjanak Montella-nak.
  Miért? Nekik nem érdekük, hogy a csapat jól teljesítsen és visszaverekedje magát a BL-be? Ők nem azt akarják látni, hogy a csapat kezd összeforrni és meccsről meccsre jobbak? Eredmények nem kellenek?
  Valószínűleg már ők is csalódtak az edzőben, és szinte biztos hogy nyáron jön Conte.
  De ha engedik ezt az idiótát tovább rombolni a csapatot óriási pénzektől fog elesni a klub. Egyre kevesebben látogatnak ki a meccsekre a szezon eleji nagy láz már kezd elmúlni, mert egyszerűen kínlódás végig nézni egy meccset, akár kicsi akár nagy csapat ellen.
  A Juve elleni meccs után jött a 3. ultimátum, miszerint a következő két meccsen csak a győzelem elfogadható. Tessék… már meg is bukott a fajankó, mert tegnap is csak egy gól nélküli döntetlent hozott össze. Akkor most megint kitolják a következő két meccsre azt a bizonyos ultimátumot? meddig tologatják?
  Felröppentek már hírek, hogy Gattuso veheti át Montella helyét.
  Rohadtul rossz ötletnek tartom. Az azt is jelenti, hogy Gattuso-t elveszítjük, pedig nagyon jól muzsikál a Primavera-val. Még ha pár meccs után jól is működne és sikereket érne el, nyáron mindenképp leváltják Conte-ra és Gattuso mehet amerre lát.

  Fassone kezében a döntés. Már nem tologathatja sokáig. Montella megbukott.