Szerda este a Milan 2-1-re kikapott a spanyol élvonalban szereplő Real Betistől a Cataniában rendezett...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/08/09/andre-silva-golt-szerzett-a-real-betis-2-1-re-nyert/' addthis:title='André Silva gólt szerzett, a Real Betis 2-1-re nyert '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

André Silva gólt szerzett, a Real Betis 2-1-re nyert

Szerda este a Milan 2-1-re kikapott a spanyol élvonalban szereplő Real Betistől a Cataniában rendezett felkészülési mérkőzésen.

Az első negyedórában André Silva vette be az ellenfél kapuját, azonban a játékvezető – a videóbíró közreműködésével – les miatt érvénytelenítette a találatot. Az első érvényes gólra a 66. percig kelett várni: Ruiz távoli lövését nem tudta hárítani Antonio Donnarumma, ezzel a Betis megszerezte a vezetést. Kilenc perccel később a Milan tizenegyeshez jutott, amelyet André Silva magabiztosan értékesített.

Végül a 88. percben egy szabadrúgást követően kezezés miatt büntetőt ítélt a játékvezető a spanyol együttesnek. Sanabria nem hibázott és gólt szerzett, így a Real Betis 2-1-re megnyerte a felkészülési mérkőzést.

MILAN – REAL BETIS 1-2

Időpont: 2017.08.09. 20:45
Helyszín: Stadio Angelo Massimino, Catania
Gólszerzők: André Silva (75.) ill. Ruiz (66.), Sanabria (88.)
Sárga lapok: Bonucci, Antonelli, Kessié, Abate, Calhanoglu ill. Guardado, Mandi, de la Hoz, Brasanac

>> KEZDŐCSAPATOK:

Milan (4-3-3): Storari (A. Donnarumma); Calabria (Simic), Zapata (Gomez), Bonucci, Antonelli (Abate); Montolivo (Cutrone), Locatelli (Kessié), Çalhanoglu; Suso (José Mauri), Andre Silva, Borini.

Cserék: Soncin, Simic, José Sosa.

Real Betis (4-3-3): Dani G.; Barragán, Mandi, Feddal, Tosca; Camarasa, De la Hoz, Guardado; Loren, Sergio León, Nahuel.

Cserék: Adán, Rafa Navarro, Amat, Pezzella, Redru, Fabián, Brasanac, Julio, Narváez, Francis, Joaquín, Sanabria.

>> ÖSSZEFOGLALÓ:

Címkék:

A szerző: norberto012