Cristian Zapata, a Milan kolumbiai válogatott védője volt az Inter elleni meccs hőse, miután a...<div class="addthis_toolbox addthis_default_style " addthis:url='http://www.acmilan.hu/2017/04/15/zapata-fantasztikus-erzes-volt-golt-szerezni/' addthis:title='Zapata: “Fantasztikus érzés volt gólt szerezni” '  ><a class="addthis_button_facebook_like" fb:like:layout="button_count"></a><a class="addthis_button_tweet"></a><a class="addthis_button_google_plusone" g:plusone:size="medium"></a><a class="addthis_counter addthis_pill_style"></a></div>

Zapata: “Fantasztikus érzés volt gólt szerezni”

Cristian Zapata, a Milan kolumbiai válogatott védője volt az Inter elleni meccs hőse, miután a 97. percben az utolsó utáni pillanatban egyenlített és pontot mentett a csapatnak. Mint arról beszámoltunk, a milánói városi derbi 2-2-es végeredménnyel zárult.

“Nagyon boldog vagyok, valami fantasztikus érzés volt az utolsó pillanatban gólt szerezni a derbin. Csak élvezni akarom ezt a csodálatos pillanatot. Azonnal tudtam, hogy a labda áthaladt a gólvonalon, de szerencsére rendelkezésre állt a gólvonal-technológia.” – mondta Zapata a meccs lefújása után.

“Egészen a végéig hittünk magunkban és egy olyan csapat vagyunk, amely a végsőkig harcol. Nagyon boldog vagyok, a helyes úton vagyunk Európa felé. Pozitív ember vagyok és mindig mosolygok. A csapat megérdemelte a döntetlent, egységesek vagyunk és ezt látni lehetett az egyenlítő gól ünneplésénél is.”

“Most minden rajtunk múlik. Az Inter a közvetlen riválisunk és nagyon fontos, hogy magunk mögött tartsuk őket a tabellán. Nagyon jól kezdtük a meccset, de nem tudtuk megszerezni a vezetést. Az ellenfél két gólt szerzett, nehéz periódus volt, de a második félidőben feljavult a játékunk. Mindannyian boldogok vagyunk és megpróbáljuk élvezni ezt a kis “győzelmet”. Romagnoli? Sokat beszélünk egymással és mindig megpróbálunk közel helyezkedni egymáshoz.”

Ez volt Zapata 103. tétmérkőzése a Milanban, ebben a szezonban 10 meccsnél jár a Serie A-ban.

Címkék: ,

A szerző: norberto012