Fórum
2024-12-20 Verona-M...

2024-12-20 Verona-Milan

norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan péntek este idegenben a kiesőhelyek elől menekülő Verona ellen lép pályára az olasz bajnokság 17. fordulójában. Ez lesz a Rossoneri utolsó mérkőzése karácsony előtt és egyben az utolsó előtti bajnokija 2024-ben. A kezdőrúgás pénteken 20:45-kor lesz a veronai Bentegodi stadionban és a Match4 magyar sportcsatorna élőben közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2024.12.19. 21:37
HegyalJani
(@hegyaljani)

Kiindulva a múlthét történéseiből én lepődnék meg a legjobban, ha Veronában nyerne a Csapat..

Igazából nem is nagyon hat meg az esti meccs.. Nem igazán tud olyan történni, amire felkapnám a fejem, bár ha nyernènk azon tényleg meglepődnék..

Valaki írta nem olyan rég, hogy ha a szurkoló közömbössè válik, akkor már tényleg bajok vannak.. Nos idén én már elértem arra a szintre, hogy nem nagyon érdekel nyerünk-e vagy sem..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.12.20. 11:13
Gagacs reacted
acm1962
(@acm1962)

@hegyaljani 

Érdekes, amit írsz. Különféle TV. adók 2002. óta közvetítenek rendszeresen Milan meccseket, amit majdnem mind meg is néztem (közel az ezredik, amit láttam). Én magamon azt vettem észre, hogy korábban más csapatok meccseit is érdeklődve néztem. Azonban ma már - bár lenne időm, mert a gyerekeink már "kirepültek" - gyakorlatilag csak a Milan mérkőzései érdekelnek, más olaszt már egyáltalán, egy-két angol rangadót még megnézek. Így lesz ez ma este is.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.12.20. 12:25
HegyalJani reacted
Anselmo
(@anselmo)

Minimum érthető a dolog. Most gondoljatok bele, mi történhet igazából? Lehet, hogy nyerünk, ja, néha kell olyan is, ha nem akarunk kiesni. Aztán majd jön a Roma... ha nem nyerünk, akkor is mi van? Semmi. Majd jól elmondják, hogy a folyamat, a projekt halad előre, nem csak az eredményeket kell nézni, és különben is bíznak Fonseca szaktudásában. Változás, következmény nem lesz. Ahogy sosem. Közben ez a féldallamos úgy döntött, hogy Camarda vagy Liberali helyett inkább legyen az, hogy Terracciano játszik belső középpályást. Gratulálok, így már amiatt sem érdekes a meccs, hogy a saját nevelésű fiatalok esélyt kapnak. 

Ezek után ki a francot érdekli a mai meccs? Teljesen érthető az érdektelenség. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.12.20. 12:49
Gagacs and HegyalJani reacted
HegyalJani
(@hegyaljani)

@acm1962 Egyéb elfoglaltság híján én is meg fogom nézni, de biztos vagyok abban, hogy az előző szezonban összesen nem hagytam ki annyi Milan meccset, mint az eddigi kb. félszezonban.. Nyilván ebben közrejátszik az is, hogy a munkaidő beosztásom idén sokszor ütközik a kezdési időpontokkal, és az is, hogy kevesebb Milan meccset közvetítenek.. De amíg korábban bosszankodtam egy-egy kihagyott meccs miatt, most teljesen hidegen hagy, sőt olyan is volt, hogy el is felejtkeztem róla..

Arra is volt példa, hogy inkább néztem NFL-t, NBA-t vagy Nascart.. Néha ránéztem, hogy mi az eredmény és ennyi..

Ezt a szezont én már elengedtem..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.12.20. 12:51
Gagacs reacted
bubu971
(@bubu971)

Ezt is túléltük, kibírtuk, végignéztük, le a kalappal minden szurkoló előtt.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.12.21. 08:49
hodyzoli
(@hodyzoli)

@bubu971 Kövezzetek meg, de én azért nem teljesen néztem végig, mert inkább át-át kapcsoltam és megnéztem a mai modern foci hogyan is néz ki egy Bayern előadásában. 

A mi meccsünk meg pont olyan volt mint amikor egy olasz középcsapat és egy olasz kiscsapat gyűri egymást. Unalmas "középkori" foci, full x-es meccs amit eldöntött egy villanás. Az a baj, hogy simán lehetett volna ez fordítva is, mivel tényleg csak az a kérdés a meccseinken, hogy "melyik felére esik a kenyér". Vagy szerencsénk van vagy nincs, most éppen volt és szereztünk kínkeservesen +2 pontot.  

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.12.21. 10:02
bubu971
(@bubu971)

@hodyzoli áruló 😀😀😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.12.21. 10:11
bubu971
(@bubu971)

Mindent egybevetve a vezetőség hozzáállását az edző szakértelmét a stadion projektet és a csapat teljesítményét beleértve egy holland kapus neve ugrik be, van der SAR.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.12.21. 10:18
Gagacs reacted
Rossoneri1978
(@rossoneri1978)

😂😂

nehéz találóbban kifejezni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.12.21. 10:53
hodyzoli
(@hodyzoli)

@bubu971 Szégyellem is magam nagyon!!! 😀