Fórum
2024-11-02 Monza-Mi...

2024-11-02 Monza-Milan

norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan szombat este a 17. helyen álló Monza ellen lép pályára a Serie A 11. fordulójában. A piros-feketék hétközben 2-0-ra kikaptak a Napoli ellen, míg a monzai alakulat az Atalanta ellen veszített. Az összecsapás szombaton 20:45-kor kezdődik és a Match4 élőben közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2024.11.01. 20:04
HegyalJani
(@hegyaljani)

Tökéletesen megmutatja az itt olvasható hozzászólások száma, hogy hol is tartunk most..

Én is csak azért írtam, hogy legalább egy hozzászólás legyen..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.11.02. 18:49
Gagacs reacted
Mutt
 Mutt
(@mutt)

Legyen kettő 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.11.02. 19:22
Gagacs reacted
Anselmo
(@anselmo)

Rosszul vagyok..blááá 🤮🤢

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.11.02. 22:54
Anselmo
(@anselmo)

Ahogyan várható volt, hihetetlen küzdelem árán legyőztünk egy újabb kiesőjelöltet, ahol Fonseca nagyszerű játékot és egy varázslatos Moratát látott. Nem baj, hogy még a saját játékosai sem. Az jutott eszembe, hogy erősen romásodunk (félreértések elkerülése végett AS Romásodunk), többnyire sikerül valahogy megnyerni az alsóházi csapatok elleni meccseket, a felsőháziak ellen meg egy-két kivételével döntetlen vagy vereség lesz a vége. A Roma loopolva ezt a műsort nézeti a szurkolóival kb. 20 éve. 

A vége mindig ugyanaz a stabil 4-7. hely, amely a Milanra is várni fog, és félek, hogy nem csak ebben a szezonban. 

Semmi élvezeti értéke nem maradt a Milan meccseinek. A győzelmek hasztalanok, értéktelenek, mert két ilyen között jönnek a vereségek, döntetlenek, a játék minősége botrányos és nézhetetlen, se színe, se bűze, egy totál szürke és jellegtelen középcsapatos edzővel és mentalitással. Na meg többnyire játékosokkal is... 

De gratulálok a csapatnak, idén sem fognak kiesni úgy tűnik, sőt, akár az európai kupaszereplés is elérhető.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.11.03. 08:57
kissheva, hodyzoli and Gagacs reacted
spincha
(@spincha)

Hogy lehet olyat nyilatkozni, hogy szerinte jol jatszottunk. Ha nincs szerencsenk megint az elejen kapunk vagy 2 golt es beparkoljak a buszt.

Ezzel csak eluldozi majd a jatekosokat

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.11.03. 09:07
Dio
 Dio
(@deeo)

Volt egy jelenet tegnap ami tökéletesen leírja az elmúlt olyan 3 évét a Milannak. Egyedül rohant el talán Maldini a jobb szélen, semmi segítsége nem volt, kiszorítottuk a jobb szélre. Felállt a négy védő a helyén, majd megjelent előttük teljesen üresen a második Monzai hullámból 3 játékos. Ha ott van egy jó visszapassz, teljesen tiszta lövőhelyzet van 16 méterre a kapunktól, gyakorlatilag bármelyiküknél. Az égadta világon senki nem vette fel őket, sem a védők, sem a középpályások, úgy hogy legalább 6-7 Milan játékos volt Maldinivel együtt 4 Monza játékosra. 

Novemberre azt várta volna az ember, hogy egy Milan szintű csapat legalább ezt meg tudja oldani egy új edzővel a Pioli féle homály éra után, ahol ez szintén nem ment. Fordulóról fordulóra bizonyosodik be az, hogy megint nem sikerült olyasvalakit idehozni, aki legalább ezeket az alapokat le tudná tenni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.11.03. 11:21
kissheva
(@kissheva)

@anselmo Ezen az állásponton, véleményen vagyok én is. Számomra teljesen érdektelenné vált ez a szezon nagyjából a 2. fordulótól. Hivatalból megnézem a meccseinket - más bajnokságot amúgy sem igazán nézek - ,még szurkolok is, de nem hat meg igazából a dolog. És ez, amit írsz is, hogy teljesen értéktelen egy-egy győzelem, hiszen tudja az ember, hogy ebből úgy sem lesz egy széria, és a következő héten vagy két hét múlva legkésőbb jön egy x vagy vereség. 

Egy identitását vesztett, színtelen-szagtalan klub vagyunk jelenleg.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.11.03. 21:15
Anselmo
(@anselmo)

A legelkeserítőbb a klubot körbevevő miliő egyébként, nem is maguk az eredmények. Lassan minden téren olyan helyzetbe kormányozzák a Milant, ami egy teljesen érdektelen és kilátástalan jövőt vetít előre. Én elsősorban ezért vesztettem el az érdeklődésemet, mert igazából nem látom azt sem, hogy akár 5-10 éves távlatban nézve, hogyan lesz itt bármi, amiért lelkesedni lehet. Rossz a klub pozicionálása, a menedzsment hozzáértése és főleg elkötelezettsége a Milan iránt, a játékospolitika, a morális tényezők, az utánpótlás menedzselése, a szakmai stáb kiválasztása. Ezek persze részben-egészében egymással összefüggő témák, ok-okozati viszonyban állnak.     

Még azt is elviselném, hogy ebben a szezonban szopórolleren leszünk, ha tudnám, hogy egyébként viszont "úton van a segítség", hogy van terv, erő és elkötelezettség a kilábalásra, de nyomát sem látom ennek. Még írmagját sem b....a meg. Totális nihil, tanácstalanság, érdektelenség sugárzik a vezetőségből, totális sötétség Fonsecából, és ez a sötetség rávetül a pályára a játékosok képében. Előbbiek szerintem azt se tudják, mi a baj, csak a töküket, meg fejüket vakarásszák, hogy miért nem jön el már az amerikai sikersztori, amikor hát a számítógép, meg a főkönyvek azt mondták... utóbbi meg egy alkalmatlan flótás, aki úgy próbál foggal-körömmel ragaszkodni az állásához, mint Pista bátya Fehérgyarmat egyetlen munkahelyén. Még a saját játékosai véleményét sem tiszteli, akik a pályán (talán jobban) érzik, amit éreznek. Mert úgy félti a szaros kis állását.    

Ezek összessége adja azt, hogy én már nem hiszek ebben a klubban. Most legalábbis nem pillanatnyilag. Ez most olyan, mintha a Cragnotti éra után Lotito azt ígérte volna a Lazio szurkolóknak, hogy visszajuttatja a klubot a csúcsra. Mindenki tudta volna, hogy nevetséges. A különbség az, hogy ő - az amerikaiakkal ellentétben - soha nem is ígért ilyet a szurkolóknak. Ezzel szemben ők olyan szinten beágyazták a Milant a középszerűség közepébe, hogy trélerrel kell majd onnan kirángatnia annak, aki egyszer, valamikor a távoli jövőben majd kísérletet tesz erre. De fogalmam sincs, hogy az mikor lesz...    

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.11.04. 14:38