Fórum
2024-10-06 Fiorenti...

2024-10-06 Fiorentina-Milan

Oldal 2 / 2

Mutt
 Mutt
(@mutt)

@r66 "Theo nem úgy néz ki mostanság, mint aki dupla adag juharsziruppal tolja a reggeli palacsintát? Komolyan, mint egy kövér, pufi kis óvodás, aki már letett arról is, hogy látszatra ügyeljen, amikor csokit lát. Szerintem baromira nincs megfelelő fizikai állapotban."

Pár hete ugyanezt vetettem fel, ráadásul jómagam is a túltolt palacsintára gyanakodtam! 😀

A múltkori edzés videó alapján nem csodálkozunk azon, hogy theo ilyen állapotban van. Konkrétan lötyögött és elcsalta a feladatokat. A fenomén Ronaldo vagy Ronaldinho, Messi ezt megcsinálhatta, mert ők nem ezt csinálták utána a meccseken is!

Bicskanyitogató stílben nyomja idén Theo, nem tudom mi a baja. El akart menni? nem kapja meg a fizut? Mint egy hisztis óvodás!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.10.07. 10:27
R66
 R66
(@r66)

@mutt Megnyugodtam, akkor tényleg lehet ebben valami. Nem tudom, hogy mi ment félre nála (a csokis fánkoktól elvonatkoztatva), mert ő inkább azok közé tartozott, akik éreztek a mez súlyát. Talán úgy lehet vele, hogy már a következő klubjára készül, mert azt gondolja ezt a szintet kinőtte. Amiben lássuk be van is valami. Évek óta stagnál a klub, ő meg pont az, aki simán beférne egy nemzetközi trófeákért küzdő klubba is akár. A legjobb éveiben jár, nem tudom hibáztatni. Meg persze lehet olyan is, hogy csak simán elfárad egy kapcsolat. Szimpla megszokássá válik egy idő után. Szerintem mindannyiunkkal megtörtént hasonló. Hasonlót érzek Leao kapcsán is.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.10.07. 11:28
Mutt reacted
Anselmo
(@anselmo)

A derbi előtt úgy állt a dolog, hogy Fonsecának már csak egy élete maradt ebben a játékban. Azóta jött újabb két vereség, de most már mintha 9 élete lenne. Macskává vált. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.10.07. 15:11
Gagacs reacted
Gagacs
(@gagacs)

@anselmo akkor komolyan hittem benne, hogy elküldik. Most már viszont nagyjából biztos, hogy nem fogják.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.10.07. 17:00
Anselmo
(@anselmo)

@gagacs Most konkrétan nem tudom, mi kéne hirtelen ahhoz, hogy tényleg legalább őt elküldjék. Nem mintha ez mindent megoldana egy csapásra, mert hát korántsem, de valahol el kell kezdeni. De kb. teljes nihil, érdektelenség sugárzik mindenkiből a klub környékén, jól van ez így is, úgy is, hol nyerünk, hol kikapunk, de ki nem esünk, gond egy szál se. Tisztára, mintha a Torino vagy Udinese lennénk. Egyszerűen nem tudom, nem értem, mi a szentszék lehet most a Milannál. Látszólag az eredmények senkit sem idegesítenek rajtunk kívül, se játékost, se menedzsmentet. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.10.07. 17:22
Gagacs reacted
hodyzoli
(@hodyzoli)

@anselmo Azt gondolom egy esély lenne, ha a háttérben megegyeztek volna egy komolyabb névvel aki odab*xna a csapatnak, akinek lenne tekintélye, erre pedig konkrétan semmi esélyt nem látok jelenleg.

Mert az teljesen egyértelmű hogy Nonseca elveszítette az öltözőt (amiket most is nyilatkozott, te jó isten...), de annak semmi értelme nem lenne hogy egy hasonló csak mondjuk fiatalabbra vagy közepes olaszra/külföldire lecseréljük. Ugyanide jutnánk. Egy Sarri vagy egy Tuchel nem xarozna ha belexarnának mindenbe a játékosok (de szerintem egy Conceicao sem) és bár nagyon nem szeretném megint itt látni, de nem tudom elképzelni hogy mondjuk egy Allegrivel ide jutottunk volna.

Nyilván a főbűnös a vezetőség hogy egy ilyen edző kezébe adták a stafétát és totál nem érdekel hogy melyik elemző programot használták ami szerint ennek be kellett volna jönnie. Ezt már megbeszéltük nyáron a játékosvásárlások alkalmával is hogy tök jó a statisztikai alapokra helyezett modell, csak éppen az emberi/mentális oldallal nem tud számolni. Leao egy dolog, semmi olyat nem csinál amit eddig nem csinált a pályán, viszont hogy egy Theo ilyen szinten le legyen épülve fizikálisan és mentálisan is azt tuti nem lehetett semmilyen programmal kiszámolni. Ezek emberi dolgok és ezek alapján rossz embert választottak edzőnek, akkor is ha az eddigi szakmai karrierjét nem is nézték csak arra hagyatkoztak amit kidobott a számítógép.

Amúgy csak mondom, most utálom az Intert a legjobban hogy azzal a lélektelen játékkal rukkoltak elő ellenünk és megszilárdították Nonsecát a padunkon :D.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.10.07. 17:37
Anselmo reacted
Anselmo
(@anselmo)

@hodyzoli Egyébként maximálisan egyetértek minden szavaddal. Annál is inkább, mert én vagyok az mindig, aki tényleg az első sorból kiabálja, hogy egy csapat életében a humánfaktor mennyivel fontosabb, mint bármelyik statisztikai mutató. Mindig nagyon boldog vagyok, amikor ezt te is hangsúlyozod, mert gyakorta látom, hogy valaki mindent le akar vezetni xG mutatókból, meg egyéb ezoterikus + matematikai tényezőkből, holott a legtöbb esetben az emberi tényezők tesznek különbséget siker és kudarc között.

Ritkán mondok ilyet, de most egyszerűen nem értem, mi történik. Teljesen nyilvánvaló, hogy Fonseca alkalmatlan, hogy elvesztette az öltözőt, hülyeségeket és teljesen abszurd dolgokat nyilatkozik, totális anarchia van. Mégsem lép senki semmit, pedig ezerrel száguldunk a szakadék felé. Az tuti, hogy egy hasonló kaliberű senkivel nem szabad felváltani a portugált, de ez így volt a derbi előtt is, és akik akkor szabadok voltak (Tuchel, Allegri, Sarri, stb) most is azok. Nem hiszem, hogy akármelyik ne bólintana rá a Milanra, ha most hívnák. De nem hívja őket senki. És itt elakadok...

Ordít, hogy nagy baj van, és még nagyobb lesz. Van elérhető és a helyzethez mérten megfelelő jelölt(ek). Pioli bérét sem kell már fizetni. Elviekben elemi érdeke lenne minden díszmadárnak, hogy a mélyrepülést megállítsa. De még csak utalás sincs arra, hogy ezt bárki tervezi, akarná, még a média sem írja, mint a derbi előtt, hogy inog a kispad. Akkor most mi van?! Minek kell történnie még? Veszítsünk el még 4 meccset zsinórban? Pedig, ha csak kb. a jelenlegi sorminta folytatódik, már az is tragikus végkifejletet sejtet. De semmi...

Szóval én most nem értem és nem tudom. Ennyire szar eredményekkel még ez a slepp nem elégedhet meg, lehetőség lenne váltani, de minden áll. Aki érti, vagy van egy teóriája, légyszi fejtse ki :). 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.10.07. 21:06
hodyzoli reacted
Rossoneri1978
(@rossoneri1978)

Szerintem ezt nem olyan egyszerű megítélni, hogy Fonseca abban a megközelítésben alkalmatlan e, hogy a játékosok azt csinálnak amit akarnak. Szerintem meg az édesanyját az összes olyan játékos nak, aki megengedi magának hogy azt csináljon amit akar a pályán vagy azon kívül, hogy megengedi magának hogy egy edzői utasítást figyelmen kívül hadjon-ezzel teljesen egyértelműen felelősséget vállal A csapat további sikerességében vagy éppen sikertelenségében.

Itt az edző és / vagy vezetőség azonnali szankcióira van szükség, az adott játékost a kispadra esetleg a tarcsiba  kell vezényelni. Azzal sem értek egyet hogy az edző elvesztette az öltözőt, mert megszereznie sem volt ideje vagy lehetősége.

Azzal sem értek egyet hogy az edző elvesztette az öltözőt, mert megszereznie sem volt ideje vagy lehetősége.

Azt hagyjuk, Hogy minőségi edzője a szó szoros értelemben, hogy az elit hez tartozik mert azt mindannyian tudjuk hogy nem. Viszont a legegyszerűbb dolog egyetlen ember nyakába varrni az ilyen jellegű magatartás formákat, forma ingadozást, önkényes helyzet kezeléseket.

attól függetlenül, hogy az edződ felállítják e vagy sem illetve hogy most vagy majd egyszer később, de a renitens játékosokkal szemben szankciót kell alkalmazni, mert felháborító hogy euró 1 millió kért eldöntheti hogy van-e kedve egy adott edzővel dolgozni vagy sem, hogy motivált vagy sem, hogy odateszi a magát 100%-ban vagy sem.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.10.08. 13:07
LireMille
(@liremille)

Az a nem kicsit gáz, hogy azért ezt a mostani vesszőfutást egyesek számára érdekes módon lehetett látni előre. Bizonyos jelekből. Azokat éppen csak keresztre nem rakták némelyek, hogy károgók, hiteltelenek, stb. De érdekes, ilyenkor tényleg egyikük sem szalad elismerni, hogy ő tévedett, hibázott, és elismerni a másik igazát utólag. Aki olyankor nagylegény, most is lehetne az... pocskondiázni is lehet OK, de legalább legyünk korrektek!

Sajnálom, hogy itt tart a club, szomorúsággal tölt el az a morális fertő, és a rossz eredmények is. Kiút se nagyon látszik, köszönjük Redbörd. Én nagyon akartam hinni bennük az elején, de nagyot tévedtem, soha ilyen kóklerek nem vezették a Milant. Nem is nagyon fogom nézni őket, amíg ez megy. Maradok az Arsenal és Barcelona meccseknél, ott legalább nem vakegerek vezetik a klubokat (bár a Barcanál azért van gond még így is bőven). 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.10.12. 14:57
Oldal 2 / 2