Fórum
2024-05-25 Milan-Sa...
 

2024-05-25 Milan-Salernitana

 
norberto012
(@norberto012)
Admin

Elérkezett a 2023/24-es szezon utolsó tétmérkőzése és a Serie A-ezüstérmes Milan szombat este a sereghajtó Salernitanát fogadja a San Siro stadionban az olasz bajnokság zárófordulójában. Ez lesz az utolsó alkalom, hogy Simon Kjaer és Olivier Giroud magára ölti a Rossoneri-mezt, valamint hivatalossá vált, hogy Stefano Pioli is utoljára ül a Rossoneri kispadján. A meccs szombaton 20:45-kor kezdődik és a Sport 2 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2024.05.24. 20:31
Dio
 Dio
(@deeo)

Tökéletesen leírta az egész szezont ez a meccs. Még egy gála és búcsúztató meccsen is sikerül bekapni három gólt otthon, egy már kiesett Salernitana ellen. 

Értem hogy nincs már tét, értem hogy senki sincs itt már fejben, értem hogy cserék is játszanak, de a szurkoló egyszerűen nem ezt érdemli.

Nagyon örülök hogy vége ennek a szezonnak, körülbelül maximum 15 meccs volt az (és most nagyon jóindulatú vagyok) amire azt mondtam hogy ez élvezhető volt és jó volt nézni. A többi egy kínszenvedés.
Szebb folytatást! Forza Milan!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.25. 22:44
Gagacs reacted
LireMille
(@liremille)

Ráadásul a közönség a teljes vezérkart kifütyülte és pfujolta végig, vérciki volt. Furmányos, Monkesz, de még Ibra is kapott belőle bőven, látszott a fejükön, mennyire zavartak, el se hitték, hogy ez most tényleg velük történt. Nagyon komoly gond van a RB-el, meg a menedzsment munkájával, hogy tényleg idáig jutottak a dolgok. Kár mentegetni őket azzal, hogy egy másik cég előttük rendbe rakta a költségvetést, mert abszolút megérdemlik a kritikát az elmúlt 1 év teljesítménye alapján. És mondom ezt úgy, hogy én az elején még próbáltam nagyon hinni bennük. Ha jön Fonseca, mármint hivatalosan, akkor itt elszabadul a pokol. Most már csatár posztra is csak Guirassyban meg Pinamontiban gondolkodnak, szó sincs már Zirkzee, Sekso, David féle igazolásokról...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.05.26. 12:22