2024-03-17 Verona-M...
 

2024-03-17 Verona-Milan

 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan vasárnap délután a 14. helyen álló Verona otthonába látogat az olasz bajnokság 29. fordulójában. A piros-feketék hétközben 3-1-re nyertek a Slavia Praha otthonában az EL-ben, míg a veronaiak múlt hétvégén 1-0-ra legyőzték a Leccét. Az összecsapás vasárnap 15:00-kor kezdődik a Bentegodi stadionban és a Sport 2 élőben közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2024.03.16. 17:39
hodyzoli
(@hodyzoli)

Ez szerintem rendben volt, a cserék után a védekezés kicsit szétesett (amúgy miért kapta le Kalulu-t a félidőben? Remélem csak elővigyázatosságból), de amúgy jó volt a csapat. És amúgy most bebizonyosodott hogy nem csak "bójacsatárral" lehet kis csapatok ellen játszani, végre felálltunk egy mozgékonyabb első sorral. Ezért jár a pacsi Pioli-nak, bár lehetett volna előbb is próbálkozni ezzel, de jobb később mint soha. Kicsi negatívum hogy aztán nem egy Puli-Chuk cserét csinált amikor már kontráztunk, hanem behozta Giroud-t, aki nyugodtan pihenhetett volna végig. Esetleg Maignan is padozhatott volna. De most nem bántom, a cseréket leszámítva szerintem jól meccselt Pioli és a csapatösszetétel is "ült".

Szóval ez rendben volt a részemről, kb. ennyit várnék minden meccsen az ilyen csapatok ellen.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.03.17. 20:27
Anselmo
(@anselmo)

Összességében ma egy szavunk nem lehet, igen. Nekem valahogy már kicsit érdektelen is volt ez a mai meccs, meg úgy a bajnokság általában. A BL-indulásunkat legfeljebb a klub saját maga veszélyezteti, meg az ügyészség, de ezt leszámítva gyakorlatilag elképzelhetetlen, hogy ne legyen meg. Előre felé ugyanez a helyzet, csak fordított előjellel. Légüres térben vagyunk, annyi a kérdés, hogy a Juventus megelőzésével meglesz a jövő évi 24 milliós összdíjazású szaúdi haknitúra (de amennyiben a Juve döntőbe jut a kupában, akkor az még a 3. hellyel is meglenne, ha előttünk végeznének). 

Az én gondolataim már kissé előrébb járnak az EL-ben. Rengeteget jelentene egy siker, egy újabb nemzetközi trófea, de ami azt illeti, én most azt érzem, hogy a Roma ellen nem fogunk továbbmenni. Valahogy nem jókor jön ez most velük, nyilván a bosszúvágy is ezerrel vezérelni fogja őket, és amennyire tavaly azt éreztem, hogy a Napoli ellen párharc még "underdogként" is meglesz, most éppen az ellenkezőjét...

Chukwueze góljának nagyon örültem ma. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.03.17. 21:11
ACM_GRA reacted
milandrukker
(@milandrukker)

Az első félidő nagyrészében pókereztem, de azért fél szemmel néztem a laptop monitorján a meccset. Tetszett Igazából, volt helyzet itt is, ott is. Nekem igazából ez kell, menjünk, próbálkozzunk folyamatosan. Csuku gólja örömteli, remélhetőleg jót tesz a lelkének. Kicsik ellen szeretnék ilyen meccseket látni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.03.17. 22:37
gumicsiga
(@gumicsiga)

Ez van, ha a "rendes" védelmünkkel állunk föl. Még nincsenek formában, de így is érezhető a Toromi, Kalulu, Thiaw hármas jelenléte.

Egy érdekesség, hogy a serie a top 8 védőjéből három a Milanban van, ez más klub nem mondhatja el magáról. Ha összeáll a védelmünk és már nem lesz bejáratós a Bennacer-Reijders középpálya jó dolgokra számítok a csapattól, persze vannak más poszttok is, ahol sebezhetőek vagyunk.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.03.18. 15:28