2024-01-07 Empoli-M...
 

2024-01-07 Empoli-Milan

 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan vasárnap délben idegenben az Empoli otthonába látogat az olasz bajnokság 19. fordulójában. A piros-feketék hétközben 4-1-es győzelmet arattak a Cagliari ellen a kupában, míg a toszkán alakulat az előző fordulóban 0-0-s döntetlent játszott a Cagliarival. Az összecsapás 12:30-kor kezdődik és a Sport 2 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2024.01.06. 17:02
bubu971
(@bubu971)

Ezek a vasárnapi "focimeccs a húsleves mellé" mérkőzések nem igazán szoktak nekünk sikerülni, de reméljük ma behúzzuk.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.07. 11:09
HegyalJani
(@hegyaljani)

Nagyon kellett már ez az idegenbeli siker..

A Monza, Salernitana, Sassuolo, Empoli elleni, könnyebbnek mondható meccseket lehozták a srácok 3 győzelemmel, csak egy döntetlen rondít bele.. Plusz volt még egy sima Cagliari elleni kupameccs is..

Ez azért szerintem teljesen rendben van, ha csak az eredményeket nézzük, bár az a döntetlen nem kicsit fáj a tökutolsó ellen..

Maga a játék továbbra is hagy kívánnivalót maga után, 2:0 után ismét teljesen leállt a csapat, félő volt, hogy az Empoi talál egy gólt, aztán jön a szokásos 2:2.. Szerencsére ez most nem történt meg..

Ami számomra nagyon pozitív, hogy mennyire örült mindenki Traore góljának.. Most is és a Cagliari ellen is ugrott a nyakába az egész Csapat és lefújás után is mentek oda hozzá Gratulálni.. Kell ez a fiataloknak, jót tesz az önbizalomnak..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.07. 15:22
Gagacs reacted
Rossoneri1978
(@rossoneri1978)

Most kellene feljönni, észhez térni a csapatnak és egy huszáros 2. féltávot nyomni. A juve meg kipukkadhatna már, mert bőven de bőven a realitás és önmaguk szintje felett teljesítenek.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.07. 16:52
Anselmo
(@anselmo)

Idén ez a Juventus és az Inter között fog eldőlni, nekünk itt már nem osztanak lapot. De ezt jobb is, ha elengedjük, azokra a célokra érdemes koncentrálni, amik még reálisan nézve elérhetők, és szerencsére van még belőlük bőven. Két kupasorozatban állunk még (remélem nem csak szerdáig), és egyelőre a Bl-helyünket nem sok minden veszélyezteti saját magunkon kívül. Mögöttünk olyan nettó balfaszkodás van a mezőnyben, hogy még azt se tudnám megmondani, hogy egyáltalán a 4. helyre ki érhet oda, mert senkire nem mernék jelenleg még kis tételben sem fogadni. Akárhogy is, jelenleg 7 pont előnyünk van az 5. helyezettel szemben, amely meg még így is csak a Bologna... 

Remélhetőleg ez a masszív második félidei leállás annak szólt, hogy a La Dea ellen szeretnénk sziporkázni, és nem az Empoli ellen, és persze természetesen nem a kondival vannak komoly problémák, főleg nem a mentális felkészítéssel. Aztán tegnap este Mourinho bácsi sikeresen diszkvalifikálta is magát a hétvégi bajnokinkról is a Roma ellen, nem tudom, ez nekünk inkább jó-e, vagy sem, de bőven belefér, ha a most 11 pontos (!) előnyünkből nem veszítünk ellenük. De ahogy korábban mondtam is, addig nem én nem tartok a Romától, amíg a portugál nemzetközi nagymester az edzőjük.   

Egy 3 gólos siker után én most egyetlen játékost sem szeretnék kritizálni, bár szívem szerint megtenném egy-egy esetben. Annyit mondok: örülök Terracciano érkezésének, és hogy el kéne gondolkodni azon, hogy Chaka Traoré többször legyen kezdő a balszélső pozíciójában és hogy nem biztos, hogy a hónap legjobbbjának választott játékost mindenképpen jegelni kell egy dupla után.  

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.08. 09:07
Gagacs reacted