2023-05-03 Milan-Cr...
 

2023-05-03 Milan-Cremonese

Oldal 1 / 2
 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan szerda este az újonc Cremonesét fogadja a San Siróban az olasz bajnokság 33. fordulójában. A piros-feketék az előző játéknapon 1-1-es döntetlent játszottak a Roma otthonában, míg a Cremonese a Veronával ikszelt. Az összecsapás 21:00-kor kezdődik és a Sport 1 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2023.05.02. 20:07
tupi
 tupi
(@tupi)

Az előrejelzések szerint belga gólözön várható ma este!

 

[SkySport] Probable lineup vs. Cremonese: Maignan; Calabria, Kalulu, Thiaw, Theo Hernandez; Vranckx, Bennacer; Saelemaekers, De Ketelaere, Brahim Diaz; Origi

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.05.03. 06:23
Gagacs
(@gagacs)

@tupi 🤣🤣🤣🤣 Jani küldött a dió pálinkából?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.05.03. 08:09
Berka_
(@berka_)

@gagacs Nincs más választásunk, mivel a tervek szerint az összes belga ott lesz a kezdőben...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.05.03. 10:55
Rakuzan
(@rakuzan)

Azért az igen veretes, hogy leginkább Sale-től számíthatunk gólra...fontos a pihentetés, de megint egy teljes rotálás lesz, csak nehogy ráfázzunk.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.05.03. 11:06
Anselmo
(@anselmo)

Nyilván értem, és megértem, hogy a Roma - Cremonese - Lazio tandemet nem lehet lehozni 7 napon belül ugyanazzal a kezdővel. Logikus az is, hogy a két római meccsre fogjuk a "gálakezdőt" tartogatni (bár a Roma ellen ez a gálakezdő is kb. a Paks vagy Puskás Akadémia színvonalát játszott szombaton). Az is ésszerű elgondolás, hogy ha a kispadunk a 19. helyezett ellen sem képes eredményt elérni, akkor minek vannak...Szóval tényszerűen nem lehet mit mondani, vagyis lehet, csak felesleges. 

Csak hát valóban az van, hogy a cserepadunk még a Cremonese vagy Spezia kezdőcsapatának szintjét sem üti meg, és ezzel nehéz mit kezdeni. Mondta már valaki (sorry, nem emlékszem, ki volt közülünk), hogy a Milan kispadja a bent maradásért küzdene a bajnokságban, és akárki is mondta, maximálisan egyetértek vele. Ez pedig a menedzsment hibája, mert az nonszensz, hogy olyan keretet raktak össze, amely még a legminimálisabban sem rotálható (ellentétben pl. az Inter, a, Napoli, a Roma vagy Juventus keretével). 

Ha nem lesz szerencsénk ma este, akkor ebből megint nem lesz 3 pont. És nagyon szomorú ilyenről beszélni, hogy mindenféle koincidenciák és szerencsés események szükségesek (bármilyen felállásban) a Milan számára ahhoz, hogy hazai pályán egy Cremonese ellen nyerni tudjon. Függetlenül attól, hogyan végződik a szezon, Maldini és Massara nagyon súlyos hibákat követtek el a nyáron (amikor MINDENT elszúrtak) és télen (amikor még ezt látva sem tettek SEMMIT). Devis Vásquez esete egy gyönyörű szemléltető példa arra, ami ezt a tevékenységüket jellemzi. És fáj, nem fáj, de el kell őket számoltatni akkor is, ha éppen megmenekülünk a végén, akkor meg főleg, ha nem sikerül. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.05.03. 13:12
Dio
 Dio
(@deeo)

Hányadik meccs ez már amikor otthon vergődünk valami tök utolsó ellen és képtelenek vagyunk gólt lőni a rohadt félidőben, hogy aztán lehessen remegni a másodikban hogy összejön vagy sem.. És ugye általában nem. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.05.03. 21:49
Jencius
(@jencius)

Hát eddig valami katasztrófa...megint.

Kapusba bele vezetni a labdát ziccerben...

Remélem a mester nem vár és szünetben 4-et cserél.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.05.03. 21:50
ACM_GRA
(@acm_gra)

Ha ennyire a BL-re építünk, most már azt mondom, nyerjük meg! (bár csoda lenne, az egyszer biztos) És tényleg igaz, amit előttem korábban is mondtak itt a fórumon, azaz ha a Milan B játszana (a cserék), tényleg valahol a tabella végén, de legjobb esetben közepén tanyáznánk... 

Csak meglesz a 3 pont, vicckategória lenne, ha nem tudnánk megverni a Cremonesét! 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.05.03. 21:51
Dio
 Dio
(@deeo)

Valaki kérdezze már meg a Mistert, hogy mégis hányszor szeretné még eljátszani ezt a kicserélem a csapatot, hogy pihentetni tudjak baromságát? Körülbelül a negyedik ilyen meccs ahol a B csapatnak köze sincs nemhogy a meccshez, de a Serie A szintjéhez sem. Ha ekkora az olló a pad meg a kezdőtizenegy között akkor miért kell 8 játékost kicserélni? Ezért? Hogy a kieső majdnem megverjen a San Siroban? Ráadásul sérült sincs, bakker...

Én nem tudom elképzelni hogy ez a csapat ott legyen jövőre a BL-ben, és ez vastagon Pioli sara is lesz az ilyen kezdőivel és hogy képtelen tanulni a hibáiból, reagálni időben.

Köszönjük a szerda estét, megérte pihentetni...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.05.03. 22:57
Anselmo
(@anselmo)

Ezzel azt hiszem, mi kiszálltunk. Már csak az maradt reménynek, hogy a Romát és Atalantát valahogy előzzük majd, és az UEFA elintézi nekünk a többit a Juventus ellen. 

Ahogy a meccs előtt mondtam, ha nincs nagy szerencse, vagy véletlen esemény, akkor itt nem lesz 3 pont. Nagyon szomorú, hogy laikusként, vagy legfeljebb sokat látott Milan szurkolóként én ezt látom, a stáb és Pioli meg nem. Az Inter nem pihentetett, pedig ők is a Romával játszanak majd a hétvégén. 6-0 a vége. De nekünk muszáj. Nem lehet azt, hogy az elején eldöntjük, aztán jöhetnek a cserék a második félidőben. Furcsa ezt kimondani egy BL-elődöntős csapatról, de ez a Milan nincs a BL szintjén. Vagy ott van, csak akkor van legalább 4-5 jobb csapat nálunk, és a Serie A a világ legerősebb bajnoksága. Passz. 

Sok felelőse van ennek a kudarcnak, Pioli, Maldini és Massara, Cardinale szintúgy, kezet foghatnak. Nekünk meg marad a Konferencia liga jövőre, hátha nyerünk egy nemzetközi trófeát is most már. Bár ezzel a kerettel... 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.05.03. 23:07
Jencius
(@jencius)

AC Looser lettünk az idén.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.05.03. 23:16
ACM_GRA
(@acm_gra)

Egyértelmű, hogy ez már edzői hiba. Az elején A csapat, (ahogyan itt többen is írták) majd szépen lekapni  a vezetés birtokában (2:0-nál) a kulcsjátékosokat. Azt hiszem Ancelotti is így csinálta annak idején. De nem fordítva… Pioli ugyanabba a folyóba esik többször is, mert oké 1-2x kockáztat, de aztán belátja, hogy ez így mégsem okés. A BL indulásról lemondtam, hatalmas szerencse kellene, vagy tényleg az, hogy a Juventust elmeszelik.

Igazán kíváncsi  leszek továbbá a végeredményre a BL-ben, többféle verziót is eltudok képzelni, bár a gond csak az, amíg az Inter kezd formába lendülni, addig mi egyre rapszodikusabb teljesítményt nyújtunk. Amiben bízom, hogy a srácok frissek és pihentek lesznek és felszántják a pályát majd, ez a minimum! 

ui: Szerencsére a Roma is döntetlent játszott. 

A hozzászólás módosítva: 12 hónap telt el , ACM_GRA
VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.05.03. 23:24
milandrukker
(@milandrukker)

A Roma ellen a palyan, a mai meccsen a padon pihentek a jatekosok. Ezzel most annyira jo lett a helyzet, hogy a Lazio elleni tet nelkuli meccsen is lehet pihentetni 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.05.03. 23:44
Anselmo
(@anselmo)

@milandrukker egyébként viccet félretéve én is erre gondoltam :D. Nem nagyon van már miért megszakadni ott ezek után, mert egy esetleges győzelem esetén is még kétszer kéne buknia a Laziónak, hogy őket megelőzzük. A Juventust már szintén csak az UEFA érheti utol, az Inter meg ugyan 2 pontra van csak, de nem nagyon látom, hogy ki fogja őket megverni, pláne hogy elég jól belehúztak.

Szóval marad a BL. Ha ennyire ezt akarták, akkor most megkapták. Tessék, lehet bizonyítani. De a bajnokságot szerintem elengedhetjük ezzel, Pioli ökörségei pedig majd a nyáron fognak mindenkit csak igazán zavarni. Ezt a meccset az elején izomból be kellett volna húzni, aztán pihentetni. Állandóan túlgondolja a dolgokat. Egyébként érzésem szerint nyerni fogunk a Lazio ellen a hétvégén, csak már semmi jelentősége nem lesz a 4. hely szempontjából. Az UEFA maradt az utolsó reményünk.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.05.03. 23:51
Oldal 1 / 2