2023-02-10 Milan-To...
 

2023-02-10 Milan-Torino

 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan pénteken este a Torinót fogadja a San Siróban az olasz bajnokság 22. fordulójának nyitómérkőzésén. A piros-feketék az előző fordulóban 1-0-ra kikaptak az Inter ellen, míg a torinói alakulat 1-0-ra győzött az Udinese ellen. Az összecsapás 20:45-kor kezdődik és a Sport 1 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2023.02.09. 20:22
ACM_GRA
(@acm_gra)

Álmomban sajnos kikaptunk 0:1-re, remélem a valóságban nem így lesz. Kíváncsi leszek Ibra visszatérésére is, és arra, hogy milyen lelki állapotban megyünk neki a sokak által várt jövőhéten esedékes BL-meccsre. Egy győzelem javíthatna a hangulaton valamelyest. Én bízom benne, hogy lesz ma 3 pont!  

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.10. 08:43
Anselmo
(@anselmo)

Hát lassan tényleg az álmokra kell hagyatkozni, ha meg akarjuk jósolni, mikor ér véget ez a páratlan vesszőfutás. Érzésem szerint ma nem fogunk kikapni, de nyerni sem. Egy masszív 0-0 például elég életszerűnek tűnik, ismerve a két csapatot és a Torino impotens támadójátékát. Viszont valamiért azt érzem, hogy ettől függetlenül a Tottenham ellen nagyon oda fogjuk tenni magunkat, és az eredmény egy inkább kellemes meglepetés lesz, mint kellemetlen. De hogy a bajnokságban mikor (ha egyáltalán) indulunk el felfelé, azt nem tudnám megjósolni. Annyira nincsen már tartás, akarat, és önbizalom ebben a csapatban, hogy most gyakorlatilag bárki is és mindenki is meg tud verni minket. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.10. 09:46
Dio
 Dio
(@deeo)

Szokásos értékelhetetlen, kidobott félidő. Annyi hogy legalább gólt nem kaptunk. Egyszerűen semmi nem működik amit Pioli kitalál... 40 méteres űr van Giroud Leao Diaz és Kjaerék között. Előre ívelt homály labdák, a tizenhatos elé talán kétszer álltunk fel. Mire készülnek ezek egész héten, de komolyan? Erre? 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.10. 21:36
Gagacs
(@gagacs)

@deeo kitalált valamit Pioli? Biztos vagy Te ebben? 🤣 🤣 🤣

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.10. 21:57
Dio
 Dio
(@deeo)

Valami csoda folytán a második félidőben hirtelen focira emlékeztető dolgokat kezdtük művelni, igaz nem sokat, de elég lett. Sőt, valahogy még az az érzés sem jött, hogy mindjárt kiegyenlít a Torino.

A jó Istennek hála, úgy kellett ez a győzelem, mint egy falat kenyér. A vízből nagyon nem most jövünk még ki, de még nem fulladtunk meg legalább. Nagyon kíváncsi lennék hogy mi történik a félidőben az öltözetben, ilyen botrány első után főleg. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.10. 22:55
szucsi82
(@szucsi82)

Nyertünk kellett már nagyon a 3 pont.

De ez megint egy hitvány játék volt.

Néztem a játékosokat és egyszerűen nem értem ,hogy lehet egyszerre mindenki ennyire bűn gyenge hetek óta. 

A Tottenham ellen sajnos egy nagy arányú vereségre számítok. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.11. 06:42
HegyalJani
(@hegyaljani)

3 pont

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.11. 07:51
kissheva
(@kissheva)

A lényeg most nem is a játékon volt, hanem, hogy meglegyen hosszú idő után az első győzelem. Ez összejött, és remélem talán ez elindít valamit a fejekben, és elkezdenek magukban újra bízni a játékosok.

Sajnos vagy nem sajnos, csak a második félidőt tudtam nézni, de az már nyomokban futballt is tartalmazott, és külön tetszett a védők agresszivitása. Igaz ehhez a Toro impotens játéka is kellett, de ez lényegtelen most. Azért ahogy beállt Gabbia, elkezdtem izgulni...:)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.11. 08:34
Anselmo
(@anselmo)

Éppen egy Giroud touch of magic választott el minket attól a combos 0-0-tól, mint amire számítottam :). Ha valami, akkor ez hitet kell, hogy adjon a Tottenham ellen. Most kivételesen a vétélytársak vannak nyomás alatt, és hát Atalanta-Lazio lesz ma este... másra nem volt alkalmas a meccs azt hiszem, de ennek ennyi is volt a rendeltetése most. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.11. 08:58
gumicsiga
(@gumicsiga)

Valóban szenvedős volt az eleje, Leao,Krunic,Kjaer végig nagyon gyengék voltak Theo és Tonali harmatos volt az első félidőben- olyan volt, mintha nem mernének footbalozni - a gól után jobban ment nekik is.

Thiaw iszonyat masszív, nagyon magabiztosan védekezett, most Kalulunak is jó ment.

Remélem Tomori és Bennacer visszatérése kicsit lendíteni fog a támadások építésében, rengeteg lehetőségünk volt,de a pontatlan passzok/labdaátvételek megölték a kontrákat.

Igazából Leaonak kéne végre magára találnia, a támadások nagy részében kihúzódott bal szélre, tehát azt se lehet mondani, hogy szokatlan helyen játszott. Biztos vagyok benne, hogy köze van a hosszabbítás körüli mizériához, többet kéne vállalnia.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.11. 11:53
kissheva
(@kissheva)

Thiaw játéka nekem is nagyon tetszett, egyáltalán nem mozgott a csapatban idegen testként, hiába nem kapott eddig lehetőséget. Ha ezentúl Gabbia-t hamarabb látom a kezdőben, mint őt, akkor kimegyek Milánóba és agyonpaskolom Pioli kopasz kobakját. 

Ez óriási hiányossága a Misternek, hogy nem építi be az újakat, és láss csodát kényszerből Thiaw is milyen jó megoldásnak bizonyul. Mert, hogy ez szvsz már egy kétségbeesett kényszer döntés volt részéről, hogy őt játszatta, mert az eddigi alternatívák felsültek.

Emlékezzünk, hogy Tomori, illetve Kalulu is sérülések miatt kaptak csak lehetőséget. Lehet bátrábban kéne nyúlni az újakhoz, és bízni bennük, még a végén maga Pioli is meglepődne.

Ami az újakat illeti. Sokat ekézzük De Ketelaere-t (vagy hogy kell írni), de valljuk be, neki egy olyan csapatba kell beépülni, és ragyognia, amelynek nem megy a játék. Kivétel nélkül senkinek. És ez nem ilyen mértékben, de már ősszel is igaz volt. Egy olyan gépezetbe könnyebb beépülni és alkalmazkodni, amelynél minden klappol, mint egy olyanba, amelyből hiányoznak fontos láncszemek, és még a régebb óta itt lévők sem találják igazán magukat. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.11. 15:26
R66
 R66
(@r66)

@kissheva Jó meglátások, teljesen egyetértek Thiaw kapcsán. Bennem az is felmerült, hogy a maestro pl miért nem dobja be a mélyvízbe ugyanígy Vrackx-t? Mondjuk Kruninho helyett? Szeretjük a bosnyákot, de lássuk be, ő jobb már nemigen lesz annál, mint amit most látunk tőle. A belgát viszont elég komoly tehetségként tartották számon, nem véletlenül lett a belga utánpótlás válogatott CSK-ja sem. Ráadásul a poszt is adja magát. Simán fel lehetne most őt is építeni. A fürtös Zidane-t pedig már meg sem említem, annyian követelték a csapatba. Érthetetlen számomra, hogy papíron a klub a fiatal tehetségekre épít, mégis elsődlegesen a "vén" csatalovak vannak orrvérzésig erőltetve. Nagyon szimpatikus volt Pioli egy régebbi nyilatkozata, amely szerint ő is elsődlegesen a Bayernnél alkalmazott modellt kívánja játékfelfogást tekintve követni. Tartom magam ahhoz, hogy amikor ezt igyekezett implentálni (kb. a Covid-szünet után), akkor lódult meg igazán a csapat játéka. Viszont amikor jöttek az első nehézségek, csak nem tudott kibújni a bőréből és visszavedlett igazi olasz edzővé. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.02.11. 17:30