2023-01-24 Lazio-Mi...
 

2023-01-24 Lazio-Milan

Oldal 2 / 2
 
Latzy
(@latzy)

@gumicsiga

Nem mindennel értek egyet. 

Theo mögé használható cserét hozni nem lehet, mert alig sérült, ritkán játszik gyengén, szinte az összes meccset végigtolja. Alap esetben Florenzi pótolná, majd FBT vagy Dest. A 3-ból kettő sérült, Dest meg Dest, eddig minden meccsen xarul védekezett, de legalább támadásban rossz volt. 

Középső védőnek ott van Tomori, Kalulu, Kjaer, Gabbia. Tavaly volt még Romagnoli is, de Kjaer gyakorlatilag folyamat sérült volt, Kalulu - Tomori pedig elég magas szinten játszott, nem gondolnám, hogy Romagnoli hiánya annyira érezhető lenne. Gabbia szerintem tudná pótolni. 

Calabriát Florenzi tudná pótolni ilyenkor, vagy Kalulu (bár eleinte jobb oldalon szerintem Ő is elég gyenge volt). 

A többivel egyetértek. 

Tegnap volt olyan jelenet, hogy Salimaki az oldalvonalon kívül várta a labdát... Aztán csodálkozott, hogy nem kapta. Ez a színvonal... 🙁

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.25. 12:11
gumicsiga
(@gumicsiga)

@latzy 

Azért nem játszik Theo helyett más, mert a jelenlegi Ballo-touré alkalmatlan a pótlására.. Ez olyan, hogy van egy Tonali-Bennacer középpályánk, akik elég jónak számítanak a Serie A-ban, de azért Kessie csak lejátszott mellettük 31 meccset és berámolt 6 gólt...

Hiányzik a csapatból, nem tudták pótolni! Nézzük már meg, hogy kivel indult a helyettesítése, R. Sanchez jött volna, de addig baszakodtak az alkudozással, amíg a PSG elvitte előlünk. 15-20M€-ról volt szó, helyette jött Vranckx ingyen, opcióval.

Romagnoli,ha egészséges Kjaer és Tomori szintjén van, tavaly sérülten játszotta le a fél szezont,de az idei teljesítményén látszik, hogy még top védő, Kalulu tehetséges,de még nem az.

Tavaly Krunic volt Brahim cseréje, a statja sztem jobb volt, mint jelenleg CDK-nak.

Rengeteg elhibázott döntés vezetett ide,  pénzt adtunk Adli-ért és fogunk Vranckx-ért, megtartottuk Pobegat pedig lett volna rá vevő ahelyett, hogy igazolunk egy igazi KP-t.

A csatársorra nem költöttünk semmit, Origi egy rossz döntés volt, nem jó és soha nem is lesz az a Milanban, ez nem az ő focija és nem tudja azt a szintet hozni, amit kéne.

Ott volt Belotti, aki egész nyáron ránk várt, de engedtük őt is a Roma-ba (ingyen).

Jelenleg élne az Aouar,Ziyech,Zaniolo vonal és fogadok rá, hogy egyikből se lesz semmi.

Csak akkor nem értem, hogy a "rendbe tett költségvetésnek" és a tucat új igazgatónak mi szerepe van a Milannal, ha játékosokra egyszerűen nem tudunk pénzt áldozni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.25. 14:14
Latzy
(@latzy)

@gumicsiga 

Egyetértek, hogy FBT alkalmatlan Theo pótlására. Pont az a baj, hogy nem találsz a pótlására senkit (vagy senki használhatót), mert nagyon sokat nagyon magas szinten játszik, aki "helyettesíti", nagyon kevés lehetőséghez jut. És mivel olyan pozícióban van, ahol nem árt, ha gyors valaki, még kiöregedő ex-klasszis balbunkókat sem lehet mögé igazolni cserének... Bár, mondjuk Maldini 35+ korában is megoldotta a posztot, ha kellett, de Ő egy másik kategória... 🙂 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.25. 16:02
Oldal 2 / 2