2023-01-11 Milan-To...
 

2023-01-11 Milan-Torino (Olasz kupa)

 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan szerda este a Torino együttesét fogadja a San SIróban az Olasz kupa nyolcaddöntőjében. A piros-feketék múlt hétvégén 2-2-es döntetlent játszottak a Romával, míg a torinói együttes szintén ikszelt: 1-1 lett a végeredmény a Salernitana ellen. Az összecsapás 21:00-kor kezdődik a San Siróban, a továbbjutás egy meccsen dől el és a Sport 1 élőben közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2023.01.10. 21:36
hodyzoli
(@hodyzoli)

Nagyon kíváncsi leszek erre a formációra, mert én évek óta ezt várom, ordít a csapatról hogy erre alkalmas a keret a legjobban. Viszont veszélyes is ez most, mivel könnyen rá lehet(ne) kenni a formációra ha mondjuk kikapunk, miközben formán kívüli vagy rozsdás játékosok tömkelegétől várnánk el hogy megtöltsék a 3-5-2-őt (3-5-1-1-et) tartalommal.

De azért képzeljük el hogy teljes a csapat, Maignan véd, előtte középen Kjaer a fejesekért felelős szikla, mellette a két oldalra kisegítő villámvédőpáros (Tomori és Kalulu), széleken két szabadabban mozgó Theo + valaki jobbon (nálam Florenzi lenne majd, de legyen Calabria egyelőre), középen 3 kp (mennyire feküdt volna ez Kessie-vel is) akik masszívan tudnák uralni a kp-t, irányító hiányában Leao aki a csatár mögött teljesen szabad "kezet" kapna, arra az oldalra mozoghatna ahol a legnagyobb "kárt" tudná okozni (nyilván rá kéne felépíteni a támadójátékot) és egy Giroud aki megtartja, lefejeli a labdát az érkezőknek és odaérne a kap elé. Jobbszélső és minőségi irányító hiányában én ennél jobbat nem tudnék elképzelni.

És nagyon remélem hogy ha ma nem sül el jól a sok formán kívüli játékossal nem dobjuk egyből a kukába. Meglátjuk.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.11. 20:16
Anselmo
(@anselmo)

Én azt hiszem, ma nyerni akartunk. Csak nem sikerült. Mert a másik csapat is tovább akart jutni, és ez meglepett minket. Hm....

Azt is hiszem, értem már, hogy bármekkora tehetség is, CDK-nak miért a Leeds United volt a legprominensebb kerője rajtunk kívül egész Európában. Valami gond van a sráccal, gondolom pszichésen, mentálisan. Egyre kevésbé hiszem, hogy ebből itt még ki fog mászni.

Ami még idekívánkozik: nagyképűek lettünk. Ezt láttam a Roma ellen, és most is. A túlzott elbizakodottság okozta  a vesztünket egy héten belül kétszer is. Ez biztos Ibra hatása. Nem gondoltam volna 2020-ban, hogy pár év múlva már ilyen gondjaink lesznek... s lám. Na jó, hagyjuk a faxba ezt az egészet, a Coppa Itália Freccsarossza annyira a mi műfajunk, mint Bocellinek a Techno-Punk, szóval csak megmenekültünk néhány további értelmetlen meccstől. Fogjuk fel így.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.11. 23:47
tupi
 tupi
(@tupi)

@anselmo Ibra nagyon a begyedben van 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.12. 08:24
Dio
 Dio
(@deeo)

Végsősoron a kutyának nem hiányzik ez a kupa, ezzel lehet magunkat nyugtatni. Azt a 60 ezer embert aki tegnap ezért szurkolt kint és fizetett, már kevésbé. Amit Anselmo kolléga ír, hogy ma nyerni akartunk, az valóban látszott, így még rosszabb. Az hogy 50 perc emberelőnyben nem tud az olasz bajnok gyakorlatilag majdnem a legerősebb kezdőjével még gólt sem lőni, az meg még rosszabb.

A Pioli által tegnap felrakott kezdővel maximálisan egyetértettem, ezen a meccsen így kell kiállni, amikor ilyen sűrű a január. Az is bele volt kódolva hogy nem fognak záporozni a helyzetek, ez így is lett. Sajnos ez az állomány a mostani forma alapján ennyit tud. Amit viszont nem értek, hogy ha ezen a meccsen sem veti be se Lazeticot, se Adlit, akkor mégis hol akarja? Minek vannak ebben a keretben? Edzésen hogy meglegyünk? Komolyan nem értem hogy egy Adlinak mennyire kelljen botránysz.rnak lennie edzésen, hogy még itt se kapjon 5 percet sem...

Én azzal nyugtatom magam (mert a tegnapi szégyen után másban nem igen bízok), hogy most van egy rossz periódus amikor olyanok a beadásaink, mint amikor a jóöreg Iggy tekergette: középmagasan az első emberbe, kapu mögé, félpályára. A lövéseink miatt meg veszélyességi faktorra hivazkozva akciósak a kapu mögötti jegyek. Szóval legyen ez most egy rossz periódus, lendüljünk túl rajta, és jöjjenek azok a megoldások amiket ezek a játékosok valóban tudnak. Inkább most botladozzunk, mint tavasszal.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.12. 08:47
kissheva
(@kissheva)

Na a Toro megmutatta, hogy kellett volna a Roma ellen azt az utolsó 10-15 percet kivédekeznünk

 

Adli jegelését én sem tudom hova tenni. A felkészülési meccseken megmutatta, hogy azért nem kutyaütő. Nem gondolom, hogy ne hozná CDK szintjét. De hogy még 20 percet sem érdemel egy kupameccsen....Itt valami másnak kell állnia a háttérben, mint a játékos teljesítménye vagy edzésmunkája.

Brahimot sajnálom, hogy nem jöttek össze a megoldásai. Nagyon látszott rajta, hogy akar, és ment mint a gép. 

 

Na mindegy...egy gonddal kevesebb

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.01.12. 11:59