Edzőkérdés

Oldal 4 / 6
 
Mutt
 Mutt
(@mutt)

@lansky 

Ez már így lansky-san terjengős lett.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.09.19. 13:26
R66
 R66
(@r66)

Azt hiszem törvényszerű, hogy ez a topic is kicsit feléledjen. Pár ismertebb név a szabadúszó edzők közül:

Frank Lampard, Graham Potter, Ole Gunnar Soksjear, Joachim Löw, Hansi Flick, Antonio Conte, Julen Lopetegui, Igor Tudor, Ruud van Nistelrooy, Laurent Blanc, Lucien Favre, André Villas-Boas, Jorge Sampaoli,Paulo Sousa, Marco Giampaolo.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.05. 09:07
Gagacs
(@gagacs)

@r66 Marcelo Gallardo. De felőlem már Crespo vagy Sheva is jöhetne nyárig.

Én Tudort vagy Gallardot preferálnám. Ahogy Jani is írja cseten, semmiképp se olasz. Nyáron kellett volna Nagelsmann. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.05. 10:09
HegyalJani
(@hegyaljani)

Kínunkban már viccelődünk a szurkolótársakkal az egészen, de viccet félretéve úgy gondolom, hogy ha el is küldik Piolit, az leghamarabb a téli szünetben fog megtörténni, de azon sem lepődnék meg, ha majd csak nyáron történne érdemi változás..

Teljesen felesleges összeesküvés elméleteket gyártani, hogy ezért vagy azért nem küldik el Piolit..

Lansky az mondja, hogy az nem érv, hogy azért ne küldjék el Piolit, mert nincs helyette jobb..  Ez nem érv, hanem egyszerű Tény!

Azért tényleg semmi értelme elküldeni, hogy majd jön helyére valaki, aztán jólvan.. Nem Megoldás! Annak megint nem látom értelmét, hogy ideiglenesen 6-7 hónapra hozzanak egy edzőt, aztán majd lesz valami.. Hosszú távú megoldás kell.. Persze tudom egy edző esetében ilyet felelőtlenség kijelenteni.. A fent említett nevek közül egyiket sem szeretném a Milan kispadján látni, nem gondolnám, hogy bármelyik is jó döntés lenne hosszú távon.. Sőt tovább megyek, ahogy a már a chaten is írtam, soha többet nem akarok olasz edzőt látni a Milan kispadján..

Nyilván én vagyok az utolsó, akit ezzel kapcsolatban meg fognak kérdezni, de a véleményem akkor is ez..

A BL már elúszott, ezen nem is kell aggódni, így marad a bajnokság (a kupát szerintem elengedjük), így marad az, mint tavaly, szurkolunk azért, hogy valahogy meg legyen a 4. hely.

Nem tudom mi lesz, nem tudom mit akarnak az amcsik, nem tudom mi az elképzelésük, abban az egyben viszont 100%-ra biztos vagyok, hogy Nekik már megvan az az 1-2 név a kalapban, aki majd esetleg átveheti Pioli helyét..

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.05. 14:17
bubu971
(@bubu971)

Én arra gondolok, hogy jön Ibra az edzői stábba egyfajta mentális mentornak, Piolit marad a helyén és ez lesz a felállás nyárig.

U.i. ahogy írom Pioli nevét Google feldobja a Piolit out lehetőséget is. 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.05. 14:24
Lansky
(@lansky)

@hegyaljani 

"Lansky azt mondja, hogy az nem érv, hogy azért ne küldjék el Piolit, mert nincs helyette jobb..  Ez nem érv, hanem egyszerű Tény!

Azért tényleg semmi értelme elküldeni, hogy majd jön helyére valaki, aztán jólvan.. Nem Megoldás! Annak megint nem látom értelmét, hogy ideiglenesen 6-7 hónapra hozzanak egy edzőt, aztán majd lesz valami.. Hosszú távú megoldás kell.."

 

Márpedig az, hogy azon az alapon ne rúgjanak ki valakit, hogy aki őt követné, az nem jobb nála, bizony érv...

De akkor tegyük már ezt tisztába, mert bár ezt sokszor leírtam, és azt hittem, egyértelmű, mire gondolok.

Az, hogy hosszú távú megoldás kell, egyértelmű lenne, illetve mégsem. Két dolgot kell vizsgálni. A jelenlegi edző ismert tulajdonságait és a leendő edzőt. Pioli képességei, plafonja ismertek. Elég csak megnézni a pályafutását. Sehol semmi évekig, évtizedekig, majd egyszer csak egy bajnoki cím. Van, aki későn érő típus, de ennyire nem. Az tehát a kérdés, hogy ő maradjon-e, amikor látható, hogy ez nem vezet sehová. Megújulni nem fog. Az ő helyzetét én már messze nem a "helyreállítás", hanem a "kármentés" szempontjából nézem. Meglátásom szerint ha ő marad, akkor a süllyedőfélben lévő hajó el is fog süllyedni (ez nyilván nem a kiesést jelenti, hanem a 4. hely elvesztését). Az elmúlt három fordulóban 14 csapat szerzett több pontot nálunk, de a fontosabb az, hogy pl. a 10. Lazio annyira van tőlünk, amennyire mi az Intertől, továbbá a legutóbbi 3 meccsen a Napoli 6, az Atalanta és a két római csapat pedig 5-5 pontot hozott rajtunk. Mi behúztuk a kéziféket, a többiek meg elkezdtek zárkózni. Oké, a nehéz sorsolás. Ami már a Napoli elleni meccsel lezárult... Volt egy hetünk készülni, míg az Udinesének 3 nap. Láttuk, mire mentünk vele. 

A kérdés tehát, hogy hagyni kell-e Piolit a vezetőedzői székben, kockáztathatjuk-e vele azt, hogy nem lesz meg legalább a negyedik hely. Másképpen is fel lehet tenni a kérdést. Mikor jön el az a pont, amikor már nem maradhat ő az edző? Ha az 5-6. helyre csúszunk vissza? És ha akkor sem lesz papíron jobb edző nála, akkor is hagyjuk, hogy maradjon? Ez az "amíg nem találunk jobbat nála" egy külső körülmény, amelyre hivatkozással szerintem nagyobb kárt okozhatunk, ha nem lesz csere. Mi a garancia arra, hogy mondjuk télen vagy jövő nyáron lesz egy "jobb" edző, aki elérhető, és akit szerződtetni tud a Milan? Ha nem lesz, akkor is várunk? Ha látod, hogy a kőműves egy derékszöget sem tud megoldani, csálén rakja a téglákat, és nem tud normális betont keverni, te hagyod, hogy tovább dolgozzon, miközben ezzel is kárt okoz, mondván, lenne nála jobb kőműves, de az most nem ér rá?

A másik pedig... Mi az, hogy "jobb" edző? A Manchester Unitednél az elmúlt években sztáredzők sora bukott meg van Gaaltól Mourinhóig. Most éppen ETH a soros, már amennyiben ő sztáredző. Felmerült nálunk jelöltként Conte neve is (lehet, hogy csak szurkolói kívánságként). Arra akarok csak rávilágítani, hogy egyszerűen lutri, hogy egy edző beválik-e egy klubnál. Ancelotti a valaha volt egyik legnagyobb klubedző, de őt is kipenderítették már szinte mindenhonnan. Kirúgták már Capellót is, Mourinhót is, van Gaalt is... (Egyébként érdekes: a Primaverával Abate egész jó eredményeket ér el. Játékosként totál középszer volt a szerencsétlen. Még az is benne van, hogy egyszer ő lesz a vezetőedző, és mindenkinek leesik az álla, hogy micsoda edzőgéniusz lett belőle, pedig játékosként nem volt egy Carlos Alberto. Mi van akkor, ha ő lesz a következő Ancelotti?)

Azt is többször leírtam már, hogy az edzőváltások sokszor annak ellenére nagyon jól sültek el, hogy az utód az elődhöz képest sokkal kisebb név volt. Lehet, hogy idővel azokról is kiderült, hogy nem akkora géniuszok, de akkor, amikor kinevezték őket, életük lehetőségét látták abban a néhány meccsben, hétben, hónapban, amíg dolgozhattak. Minden klub szeretne magának egy Sir Alex Fergusont, hogy évtizedekig ne legyen gond a csapattal. De a fenti példák mutatják, hogy a legnagyobbakkal sem lehet tervezni hosszú évekre. Bárki megbukhat, bárki hozhat rossz eredményeket. Azt gondolom, Pioli menesztése, új edző (akár ideiglenes) szerződtetése, illetve a hosszabb távra tervezés, ennek következtében a Milant egyenesbe hozni megoldható lenne. A Milannak is az a sorsa, hogy folyamatosan a legjobbak között legyen. Ha az lenne a cél, hogy ne essünk ki, akkor Pioli még 2040-ben is a padon ülhetne.

Én abban nem látok akkora problémát, hogy ideiglenesen érkezzen valaki, akit tüzet olt, ha vele elérhető a negyedik hely. Lutri? Persze, hogy az. Annak idején nem tűnt lutrinak, hogy Sacchi, majd Capello visszatért. Mindkettő hatalmasat bukott. Mourinhót a Chelsea-nél a sosem hallott Avram Grant váltotta, aki BL-döntőbe jutott a kékekkel, később Villas-Boast rúgták ki, erre az utód, Di Matteo BL-t nyert velük... Leonardo is remekül teljesített eleinte az Interrel... A világon semmire sincs garancia, bárkiből lehet hős és bűnbak. Ha jól teljesít az akár ideiglenes tréner, és nincs elérhető "sztáredző", akkor maradhat is.

A váltás, úgy gondolom, a BL-csoportkört követően - esetleg akkor, amikor eldől, hogy nem juthatunk tovább a csoportból - történhet meg. Valamit ugyanis tenni kell, mert itt vizsgálandó a csapatmorál is. Valamiért huszonvalahány embernek nem megy. Van egy öltöző, amit fel kell rázni. Lehet, hogy egy új emberrel ez sikerül. Erre sincs garancia, hogy az új, az ideiglenes megoldásnak sikerülni fog. De nagyobb bajnak tartanám, ha a vezetőség a passzivitásba "menekülne", mondván, ez van, ez is marad, mert nincs olyan, akit jelenleg megfelelőnek találnánk a posztra... A játékosok részéről szinte biztos vagyok benne, hogy van egy igény arra, hogy jobbak legyenek, és szerintem egy idő után elvárják, hogy a vezetőség ebben partner legyen, azaz hozzon egy új edzőt. Persze az is lehet, hogy annyira jó a viszony a keret meg Pioli bácsi között, hogy kiállnak mellette...

A "vita"(?) kiindulópontja tehát az, hogy van-e, lehet-e értelme ideiglenes megoldásnak. A megoldás nyilván egy olyan edző lenne, aki hosszabb távra érkezne. Erre nincs garancia. Ugyanakkor egy ideiglenes jelölt is hozzásegíthet minket az igazi megoldáshoz. Egy ideiglenes jelölt beviheti a csapatot a negyedik helyre, hogy utána egy ilyen - tehát BL- - csapatot tudjunk "felkínálni" egy jelöltnek. Vagy a másik verzió, hogy meghagyjuk Piolit, aki mondjuk bekormányozza a csapatot a 6-7. helyre, és az elérhető hosszabb távú jelölt később azt mondja, egyébként vállaltam volna, de én nem fogok az Európa-ligában vagy a Konferencia-ligában bohóckodni.

Én úgy látom, az ideiglenes megoldással jobb esély van arra, hogy közelebb kerüljünk a végleges(?) megoldáshoz, mint azzal, ha hagyjuk még jobban eldurvulni a jelenlegi helyzetet. Ami papíron nem durva, mert a harmadik helyen vagyunk, de a tendencia eléggé aggasztó. És persze vicces a dolog, mert ha marad Pioli, és véletlenül behozza a csapatot a negyedik helyre, akkor mi történik? Marad minden ugyanúgy, mert teljesítette az elvártakat? Ha amúgy a Wenger-féle arsenalos módon "csak a negyedik hely legyen meg" elvet követjük, akkor ez a szerintem sokra hivatott gárda belesüllyedhet a középszerűségbe.

Ez a "soha többet olasz edzőt" érdekes meglátás. Szeretnél te is olasz edzőt, ha lennének tehetségek. De nem nagyon látni ilyeneket. És csodálkozik Olaszország, hogy utoljára 2006 júliusában a németek ellen tudott a nemzeti csapat világbajnokságon az egyenes kieséses rendszerben meccset nyerni? Amíg ilyen Allegri-féle catenacciót erőltető egysíkú edzőket nevelnek ki Covercianóban, addig mit várjunk?

Nekem lenne pár jelöltem, de a legjobbaknak egyre kevésbé vonzó a Serie A. De Zerbit visszahozni hatalmas dolog lenne. Az az edző, aki a PL-be jut, és látja a lehetőségeket, a forrásokat, azt nagyon jó ajánlattal, garanciákkal megtámogatva kell megkeresni ahhoz, hogy igent mondjon.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.06. 01:31
bubu971, Gagacs and tupi reacted
Gagacs
(@gagacs)

@lansky a baj akkor van ha @anselmo-nak van igaza, és nem azért nem cserélnek, mert "nincs jobb" nála, hanem mert ténylegesen bíznak benne. 😏

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.06. 08:04
Mutt
 Mutt
(@mutt)

Most lenne fontos, hogy a bróker törpe (furlani) vagy a szégyenlős scout (moncada) odamenjen a játékosokhoz és első kézből szerezzenek bizalmas infót, hogy mi a probléma. Dehát nekik semmi kapcsolatuk nincs velük, elzavarták azt az embert akinek volt (maldini). Ibrának szánnák ezt a feladatot gondolom. Gyakorlatilag Stefán túsza jelenleg a csapat.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.06. 08:15
Anselmo and bubu971 reacted
Anselmo
(@anselmo)

@mutt Ennél jobb megfogalmazást, ilyen tömören... 😀 

Egyébként én valóban azt gondolom, amit Gagacs írt, hogy nem arról van szó, hogy nincs jobb, vagy nem tudnának kit hozni. Abate elég jól hasít, egy romokban heverő Primaverából épített egy baromi erős és stabilan szereplő listavezető csapatot, amely a Youth League-ben is elődöntőt játszott. Palladino is ügyesnek tűnik, Thiago Motta nagyon figyelemre méltó munkát végez Bolognában, és persze De Zerbi is ott van még. Van fiatal és olasz edzők is, akik sokkal inkább progresszívabb és haladó szellemű játékot építenek, mint a "sablonos" olasz edzők.  

De mindez zárójel. Mivel azt látom - és a klub körüli források folyamatosan megerősítik ezt - hogy Pioli maximálisan és annál is jobban élvezi a vezetőség bizalmát. Előbb küldenék el a fél keretet megint, minthogy őt elküldjék. Hogy ez Maldini elküldésének következménye vagy éppen okozata volt annak, azt nem tudom, de erős a gyanúm, hogy valamelyik a kettő közül. Pioli félisten státuszban van, valósággal leuralta a klubot, és a bajnoki cím, meg BL-elődöntő miatt olyan képességeket tulajdonítanak neki, amivel nem rendelkezik, és soha nem is rendelkezett. És ez a nagyon nagy baj. 

Cardinale és a többiek szentül hiszik, hogy ő egy különleges ember, egy különleges edző, aki hatalmas és pótolhatatlan értéke a klubnak, a "projekt" központi eleme, akiből minden kiindul. Ez sajnos eleve az amerikai mentalitás sajátja. Pioli néhány szerencsés momentum, és látszatintézkedés által olyan szinten eladta magát, hogy a legjobb arculatépítők is csettintenének rá. Remélem, hogy nem lesz igazam, és karácsonyra - ha nem vesznek 180 fokos fordulatot a dolgok - már nem lesz itt. De per ma kizártnak tartom, hogy nyárig bármi változás legyen, akárhogyan is alakuljon a szezon. Sőt, leginkább azt, hogy a 2024/2025-ös szezon végéig szóló szerződésének végéig a helyén marad, bármi is történjék.  

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.06. 10:17
ACM_GRA
(@acm_gra)

Szerintem ha nagyon megver minket holnap a PSG, (+ játékban is borzasztó gyengék leszünk) megfog inogni az a kispad Pioli alatt, ebben biztos vagyok! Pláne, ha még Leccében sem sikerül nyerni, akkor jön az ultimátum és vélhetően lapátra teszik! Szerintem is váltani kell, (edzőfronton), ha az kell a csapatnak, hogy valaki jól picsán rúgja a játékosokat, (már elnézést) és utána hajtsunk, küzdjünk a végsőkig és komolyabb elképzelés is legyen a játékunkban. Hogy Pioli megtud-e újulni? Szerintem igen, de nem a Milannal. Ezt már kötve hiszem, hogy nálunk fogja másodvirágzását élni. Továbbá sztem Pioli kihozta a maximumot önmagából, nyert egy bajnokságot, + egész szép számokat produkált a Milannal. De nem hiszem, hogy sokkal több lenne benne. A Milan pedig többre vágyik. (legalább is remélem) Ha holnap kineveznék a mestert a Napoli kispadjára, a maximum amit eltudok képzelni, az is a scudetto, nem pedig a BL-győzelem. Mennie kell! (nem Pioli személyével van bajom egyébként, korábban dicsértem és bíztam is a munkásságában, de ez már nagyon nincs meg, hiszen nem egyszer, vagy kétszer, avagy háromszor okozott nagy csalódást szeretett csapatom.)

 

 

 

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.06. 17:43
Gagacs reacted
HegyalJani
(@hegyaljani)

Nem feltétlen értek egyet minden gondolattal az edzőkérdéssel kapcsolatban, de mégis jó olvasni, hogy ahányan vagyunk kb. annyi féle képen látjuk a kialakult helyzetet.. És ami még ennél is fontosabb, hogy mindez értelmesen megfogalmazva.. Jöhetne ide példát venni a sok fészbukharcos, hogy így is lehet.. Bár inkább ne jöjjenek.. A kevesebb néha több..

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz ennek a vége..

Különböző nyilatkozatokból, hírekből, pletykákból úgy tűnik, hogy a vezetőség és a szakma (eddig) Pioli mellett van..

A szurkolók viszont kb. egyöntetűen Pioli menesztése mellett tették le a voksukat.. A magyaron kívül semmilyen más nyelvet nem beszélek, de a #PioliOut-ot még én is értem, és szinte mindenhol ezt olvasni a szurkolók (nem csak magyar) részéről..

Eddig azt gondoltam Pioliról, hogy nem egy géniusz, viszont nagyon jó pedagógus.. Ért a játékosok nyelvén, tudja őket motiválni, lelkesíteni, tényleg mint egy család.. Nekem úgy tűnt, hogy a játékosok is nagyon kedvelik, tisztelik és bíznak benne..

És talán jelenleg itt van a legnagyobb probléma, hogy különböző megnyilvánulásokból (pl. Giroud-é) úgy tűnik, hogy a játékosok elfordultak tőle.. Mintha már nem lenne meg a tisztelet Pioli felé.. Ha ezt nem tudja visszafordítani a mester, akkor vége a történetnek..

A holnapi BL meccs nem hiszem, hogy bármilyen formában is befolyásolná Pioli sorsát.. Nem mi vagyunk az esélyesek, egy döntetlenhez is kisebb csoda kell..

Továbbra sem tudom elképzelni, hogy szezon közben elküldjék a kopaszt.. Nulla esélyt látok erre.. Aztán majd kiderül..

 

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.06. 20:29
Anselmo reacted
Lansky
(@lansky)

Én a vezetőséget jóval racionálisabbnak gondolom annál, hogy Piolit úgymond felmagasztalva a végsőkig ragaszkodjanak hozzá.

Pioli előélete ugyanis semmilyen okot nem szolgáltat erre. Egy Mourinho esetében még lehetne ezt gondolni, de Piolit az egyetlen - megérdemelten, de szerencsésen - megnyert bajnoki címe nem hinném, hogy ilyen magasra emelné.

A források lehet, hogy arról szólnak, hogy mennyire kitartanak mellette, de elképzelhető - és én ezt tartom valószínűnek -, hogy Piolit biztosították a bizalmukról, miközben megy a keresgélés. Az semmiképpen sem lehet érdekük, hogy Piolinak ultimátumot adjanak, mert az aztán végképp betenne a csapatnak. Kicsit olyannak tudom elképzelni a helyzetet, mint amikor Donnarummával tárgyaltak, mögötte meg ment az egyezkedés Maignannal.

A különböző sajtóorgánumok leginkább azt erősítik, hogy Pioli mellett kiáll a vezetőség. Ugyanakkor Maldini menesztéséről sem nagyon volt hír. Egyszer csak a nagy örömködés közepette jött a bejelentés, hogy Maldini távozik. Pedig a fejemet teszem rá, hogy ezt már hetekkel korábban eldöntötték. Én úgy gondolom, hogy ha valamit nagyon titokban akarnak tartani az amerikaiak, akkor az nemigen fog kiszivárogni.

A RedBird sok olyan szervezeti átalakítást, személycserét meglépett, amik látszólag hirtelen felindulásból születtek, de mégis valamiféle racionális okra voltak visszavezethetőek. Ezek mindegyike a meglepetés erejével hatott, de biztos vagyok benne, hogy nem két órával a bejelentés előtt dobták össze a reformokat. Azt gondolom, Pioli utódjának a keresése is ilyen módon történhet.

A RedBird és a vezetőség korábban már járt bent párszor az öltözőben, aztán jól ki is mentek. Szóval már volt "elbeszélgetés"... Én úgy gondolom, Pioli félisteni státusa a Milannál - ha volt is ilyen - a mostani eredményeket tekintve nem reális feltevés. Az amerikaiak csak a számokban hisznek. Rúgott gólok, győzelmek, pontok, továbbjutási esélyek... A Milan nem rúgott gólt a BL-ben 3 meccs alatt, a bajnokságban egymást érik a gyengébbnél gyengébb eredmények, és ha holnap sem nyer, akkor lehet hajtani a negyedik helyért a csoportban, hogy utána lehessen hajtani a negyedik helyért a bajnokságban... Szóval ha ehhez még a mutatott, futballra alig emlékeztető játék minőségét is nézzük, akkor én kizártnak tartom, amit Anselmo ír.

Úgy gondolom, az első adandó alkalommal, amikor úgy érzik, hogy nem lehet húzni tovább, mert reális veszélybe kerül a következő évi BL-szereplés, be fognak avatkozni. A RedBirdnek a BL mindennél fontosabb, pláne az új lebonyolítású sorozat.

Én már most beavatkoznék, de ez más kérdés... 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.06. 20:33
bubu971, ACM_GRA and Gagacs reacted
Anselmo
(@anselmo)

@lansky Hát úgy legyen, mondom, tényleg tévedjek, néha rám férne :D. Persze csak viccelek :). De ha a szezon közben tovább romlik a helyzet, és mégsem teszik lapátra, sőt a nyáron sem, mert kap még egy lehetőséget (mondjuk úgy, hogy a TOP4 sem lesz meg), azt már tényleg nem lehet már másnak tulajdonítani majd, minthogy az egekig fel van magasztalva, és olyan dolgokat tulajdonítanak neki, amilye sose volt. Egyetértek veled: erre a világon semmi nem ad okot az előéletében. De mégis több esélyt és "bizalmat" kapott már, mint arra érdemes lett volna. Értem, hogy telesírta a kispárnát, hogy Maldiniék csúnyán elbántak vele eddig, nem szólhatott bele semmibe, de majd most...ha ő dönthet akkor minden más lesz... hát nem lett. 

Nem az a baj, hogy nem jönnek az eredmények. Illetve de, az is baj. De főleg az, hogy minden játékosnak szarul megy, szinte egyszerre, szinte mindenki demotivált, indiszponált EGYSZERRE, és ez kizárólag az edző hibája, az ő bukása motivátorként. 

Én az amerikaiakat nem racionálisnak tartom, hanem hozzá nem értőnek az európai dolgokhoz, és világhoz. Pont az a baj, hogy csak a számokban hisznek. És az mit mond? Pioli pontátlaga jobb, mint Allegrié vagy Ancelottié volt. Akkor hát? Pioli egy zseni. Jobb, mint Carlo Ancelotti. Azt a f...t jobb. De a számok alapján igen. Csak az egyik tudta, mikor kell nyerni és hogyan, a másik meg nem tudja. 

https://sempremilan.com/cm-pioli-milan-greatest-ever-coach-numbers

Tessék. Akit érdekel, olvassa el. Ezt mondják a számok az amerikaiaknak. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.06. 21:23
Lansky
(@lansky)

@anselmo Igazságtalanok vagyunk. Piolinak ugyanannyi bajnoki címe van a Milannal, mint Ancelottinak. Már csak 2 BL-győzelem kell, és szinte kiegyenlít.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.06. 21:30
Anselmo
(@anselmo)

@lansky ezzel nem tudok vitatkozni. De azért a Coppa Italia címet se felejtsd 2003-ból. Hol van Pioli attól, hogy azt a trófeát megszerezze?!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.06. 21:34
Oldal 4 / 6