Serie A - Meccsek, ...
 

Serie A - Meccsek, eredmények stb.

Oldal 5 / 5
 
Dio
 Dio
(@deeo)

Milan meccsekhez szokott szemnek a tegnapi inter - Juve bizony igencsak kijózanító öklössel ért fel. Nem szégyellem kimondani, fényévekre vagyunk ettől a tempótól, ettől a futballtól. Olyan passzok, olyan technikai megoldások voltak mindkét oldalon, amit ha 5 Milan meccset nézek meg egymás után sem látok. Pedig a Juve is igencsak kutyaütő futballt játszott nagyon sokáig, mégis látható egyfajta fejlődés. Mi inkább visszafejlődtünk és ez az irány vagy megfordul nyáron egy új edzővel vagy nem.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.02.05. 07:38
Anselmo
(@anselmo)

@deeo Pontosan ugyanezt éreztem tegnap este én is. Brutális volt ezt látni. Sehol nem vagyunk tőlük, és előre rettegek, mi lesz az Inter ellen megint. Tegnap nagyon szembejött a kontraszt nekem is. Tetű lassú fejben és fizikailag is a Milan ezekhez képest, puhány, szervezetlen, és ötlettelen. Nagyon rossz volt ezt látni. Azt mondom, örüljünk a sz...os kis 3. helyünknek, meg a stabil BL-helynek, mert egyelőre esélyünk nincs többet elérni ezzel a szaladt-szakadt brigáddal és edzővel. 

Tegnap látszott igazán, hogyan néz ki az, amikor egy-egy csapat fejben, mentálisan, és motivációban is rendben van. És ezáltal látszott csak igazán, hogy a Milanra per pillanat mennyire nem igaz ez. Sokkoló volt, tényleg. És aki nem csak az eredményét nézte a tegnap esti csörtének, kizártnak tartom, hogy ezt nagyon másképp érezné. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.02.05. 10:10
rossonero01 reacted
Oldal 5 / 5