A nagyvilág focija

 
norberto012
(@norberto012)
Admin

Ide jöhetnek a világ több bajnokságával kapcsolatos hozzászólások.

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2022.07.03. 10:36
hodyzoli
(@hodyzoli)

Talán itt lesz a legjobb helyen. A régi fórumra már beraktam egyszer ezt a cikket, akkor még úgy voltam vele ha másért nem, akkor ezért a srácért tudok egy kicsit szorítani a Citynek, annak ellenére hogy a csapatot és Guardiola-t sose szerettem. Azóta azért változott annyit a helyzet, hogy De Bruyne már évek óta a kedvenc játékosom, Haaland egy kibaxott állat és szerintem a világ legjobb csatára, szóval van ott már más tényező is ami miatt tudok nekik valamennyire szorítani. Főleg ha az Inter-t kéne agyonverni... 😀

Szóval a cikk a világ egyik legalulértékeltebb játékosáról, aki a posztján szintén egy csoda:

https://fft-archivum.nemzetisport.hu/oromfoci/a-spanyol-tudos-akitol-a-manchester-city-csodat-var-85628/

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.06.10. 21:00
Anselmo
(@anselmo)

Meghalt az ELNÖK. 

Minden gyengeségével együtt számomra örökké AZ ELNÖK marad, aki oda juttatta a Milant, ahol az utódai minden erőlködésük ellenére sem tudják ott tartani. 

Ő volt a valóban ambiciózus klub tulajdonos megtestesítője, akinél ezek kijelentések nem csak üres lózungok, médiának szóló marketing célú kiüzengetések voltak, hanem komolyan is gondolta, és el is érte. 30 éven keresztül, generációkon keresztül vezetett sikerre egy klubot, ebből 25 évig a lehető legmagasabb szinten tartva azt.  

Ma nincs közöttünk olyan fórum tag, vagy szurkoló, aki ne az Ő Milanjának valamelyikén nőtt volna fel, akár Sacchi / Van Basten, Capello / Savicevic, Ancelotti / Shevchenko vagy Allegri / Ibrahimovic vonatkozásban, miközben a védelmi szenátorok meg keretbe foglalták az egész Berlusconi-érát. Az ő ideje elmúlt, többé nem tér vissza. Ahogyan azt hiszem a mi életünkben már az ő általa képviselt Milan szellemisége is meghalt.  

Köszönök mindent. A kisiskolás gyermek és a felnőtt családapa szerepében is. Isten vele, ELNÖK úr!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.06.12. 12:38
dreid
(@dreid)

Senkinek se kívánom ezt. Donna nem biztos, hogy jól járt Párizzsal:

https://index.hu/sport/futball/2023/07/21/donnarumma-botrany-parizsban-kiraboltak-es-kikotoztek-a-psg-jatekosat/

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.07.21. 14:47