Angol bajnokság

 
norberto012
(@norberto012)
Admin

Ide jöhetnek az angol bajnokság mérkőzéseivel, eredményeivel és történéseivel kapcsolatos hozzászólások.

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2022.07.03. 10:35
Lacinho
(@lacinho)

Rüdiger kantérol:
Mielőtt a Chelsea-hez szerződtem volna nagyon sok csodálatos dolgot hallottam róla. Mesélték, hogy ő az a srác, aki mindig mosolyog, aki még mindig egy régi Mini Cooperrel jár. Azt is meséltek, hogy ez a srác sohasem emeli fel a hangját. De közben meg érted, azért a fociban nem így működnek a dolgok, igaz? Senki sem viselkedik tényleg így, hiszen hatalmas a nyomás, sokszor szembe kell nézni a csalódással. Emberek vagyunk. Egyikünk sem tud ilyen nyugodt maradni állandóan. Ez lehetetlen.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.25. 22:28
Lacinho
(@lacinho)

Kantéval kapcsolatban minden igazi, még a Mini Cooper is. Az emberek nevetnek rajta, pedig emögött is igazi történet húzódik meg. Kanténak egy hatalmas álma vált valóra, amikor a Premier League-be igazolt, főleg onnan, ahonnan ő indult. És mikor Angliába költözött, ez a Mini volt az első autó, amit megvásárolt. Szóval neki ez nemcsak egy autó, sokkal mélyebb jelentősége van.

Természetesen a többiek mindig ugratják őt emiatt, de én mondom neked, ez a srác annyira udvarias, hogy azt mondja, amit hallani szeretnél.

Valaki azt mondja, hogy “N’Golo, tudod mi lenne igazán menő? Egy Mercedes, tesó. Tökre látlak, ahogyan egy fekete Mercedest vezetsz.”

És erre Kanté így válaszol: “Igen, oké. Átgondolom majd, Köszi, hogy ezt elmondtad, jó ötlet.”

De közben csak ugrat téged!!! Nagyon jól tudod, hogy ezt a Minit fogod látni az edzőközpont előtt a következő 10 napban.

 

 

Bocsi 1kommentben nem ment

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.25. 22:29
Lacinho
(@lacinho)

Azért jó látni hogy valahol még vannak normális emberek. Nem minden a pénz. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.25. 22:30
hodyzoli
(@hodyzoli)

@lacinho Szeretem az ilyen EMBEREKET.

Mivel elveszett minden régi cikk, bejegyzés stb. itt a fórumon, megkerestem a régi Rodri-s cikket. Aki akkor nem olvasta el amikor belinkeltem, annak most melegen ajánlom olvasásra. Ez volt az a cikk ami után azt mondta, hogy bár se a City-t, se Guardiola-t nem szeretem, de azért emiatt a srác miatt mégis tudok kicsit drukkolni nekik.

Már csak archívban találtam meg nagy nehezen, mivel a magyar FFT megszűnt:

https://fft-archivum.nemzetisport.hu/oromfoci/a-spanyol-tudos-akitol-a-manchester-city-csodat-var-85628/

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.26. 08:27