Igazolási hírek (ér...
 

Igazolási hírek (érkezők) - 2022 nyár

Oldal 3 / 6
 
dreid
(@dreid)

@mumus Akkor csak nem dolgoznak Maldiniék hétvégén...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.30. 13:43
Mumus
(@mumus)

@dreid Azért annyit nem ér a srác, még tegnap egyeztek meg, és vasárnap érkezik meg Milánóba, aztán hétfőn írja alá a szerződését, így Maldiniénak szabad a hétvégéjük 🤣 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.30. 15:30
tupi
 tupi
(@tupi)

Na és akkor ki a következő kiszemelt most? Ziyech vonal él még? Egy kezdő jobb szélső továbbra is égető szerintem.

 

Belga fiút annyiban "féltem", hogy nehogy túl nagy legyen vele szemben az elvárás aztán esetleg nem fog egyből úgy menni. Hasonlót megéltünk Tonalival azért már 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.03. 08:45
gumicsiga
(@gumicsiga)

Akkor el is dőlt Sanchez sorsa, a PSG-ben folytatja 15M€-ért.

Ennyiért nagyon jó vétel lett volna nekünk, tartok tőle, hogy most megint jön a kölcsön+opció egy Krunic szintű KP-ért.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.03. 16:13
norberto012
(@norberto012)
Admin

HIVATALOS!

A Milan szerződtette Charles De Ketelaerét a Club Brugge együttesétől. A belga válogatott támadó-középpályás 2027. június 30-ig szóló szerződést írt alá.

Részletek: https://www.acmilan.hu/2022/08/02/hivatalos-charles-de-ketelaere-a-milan-jatekosa/

VálaszIdéz
Topic indító Közzétéve : 2022.08.03. 19:44
Mumus
(@mumus)

@gumicsiga Fizetését is láttad? 6m +2m bónusz. Ennyit mi tuti nem adunk 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.05. 05:27
hodyzoli
(@hodyzoli)

@mumus + nem is ide akart jönni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.05. 08:25
hodyzoli
(@hodyzoli)

Ndicka ára sem ma fog az egekbe szökni 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.05. 21:26
Gagacs
(@gagacs)

@anselmo megértelek. De nézhetjük úgyis, hogy 2017-ben egy kezdőre való játékost igazoltunk, aztán mi lett belőle... Én a cigányoktól dem vagyok elájulva (roma), várjuk ki a végét, a bundásoktól szintén. Pogba térdét műteni kellene, erre ő a vb-t helyezi előtérbe, stb. Aztán az inter alig bírt egy feljutó lencsével. Szóval várjuk ki a végét. De most azt mondom, hogy nem feltétlenül kell ész nélkül igazolgatni, főleg áron felül, horror fizetésekért.

A hozzászólás módosítva: 7 hónap telt el , Gagacs
VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.14. 17:32
gumicsiga
(@gumicsiga)

@mumus erős túlzás..

Fogalmazhatnék finoman is ,de baszódjon meg 😀

Egy védő és egy KP fog még érkezni, arra vagyok kíváncsi, hogy Maldini tud-e valami jót "horgászni" az utolsó hetekben (ziyech).

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.14. 20:01
hodyzoli
(@hodyzoli)

@gumicsiga Nem gondolom hogy Ziyech jönne, így is túl sokan vagyunk előre. Ha elmegy Alexis vagy Messias csak akkor. Amúgy vicces, mert belegondolva bal szélre kevesebb emberünk van mint jobb oldalra (Leao/Rebic, mindenki más csak vészmegoldás - Alexis pld., míg jobbra ott van Messias/Alexis + CdK, Origi is volt már oda emlegetve + Florenzi is jól játszott ott).

Én bírom Krunic-ot, de azért az aggaszt hogy Ő az első számú csereember Tonali/Bennacer mögé. Nekem oda hiányzik NAGYON valaki (és szerencsétlen Bakayoko-val meg ne szórakozzunk, küldjük már vissza ha az anyagiak miatt nem játszhat).

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.14. 20:37
Anselmo
(@anselmo)

@hodyzoli Oda Krunic mellé nekem is nagyon hiányzik valaki. Kalulu és Tomori mellett ott van Kjaer is - aki azért képvisel egy szintet - de Tonali és Bennaszer mögött senki érdemben. Én vallottan odavagyok az olaszokért, szinte már mindegy, csak legyen már néhány olasz is a csapatban, de ahogy Pobegát elnéztem az Udinese ellen, hát ha csak ilyenre futja, akkor ilyen meg inkább tényleg ne legyen... nézni is rossz volt, mintha egészen más bolygóról jött volna, mint a többiek.

Ahogy Gagacs is mondja, persze ész nélkül igazolni nem kell, nem is várom, nem is szeretném. Szükség sincs rá, mert elég combos így is a keret, de van egy-két poszt (jobb szélső, és belső középpályás), ahol elég komoly minőségi deficit van jelenleg. Jó lenne, lett volna, ha Kessié helyét méltóan tudjuk betölteni, mert egy Onyedika szerintem nem tudja őt pótolni jelenleg. Messiast én nem biztos, hogy megvettem volna, vagy ha igen, akkor Saelemaekerst kéne eladni, és venni egy normális jobb szélsőt, akár Zijest, akár mást. De Ketelaere megszerzése szerintem hatalmas fegyvertény. Utoljára nem is tudom, hogy mikor szereztünk olyan fiatal tehetséget, akiért fél Európa sorban állt, talán Pato lehetett ilyen utoljára. Nem ma volt...

Ez óriási dolog, nem szabad alábecsülni. Ahogy azt sem, hogy nem Krunic vagy Pobega fogja megoldani a problémáinkat, és mindenképpen minőségi igazolás kell arra a posztra. De azt gondolom, hogy a kassza teljesen üres. Persze nézhetjük onnan is, hogy így is mi vagyunk az egyetlen olasz csapat, amely komoly befektetést tudott végrehajtani, anélkül, hogy eladott volna. Márpedig az PL-en kívül eső világ (nem kék-piros) felén egyáltalán nem jellemző mostanság.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.15. 17:01
tupi
 tupi
(@tupi)

@Anselmo már a "Bennaszer"-t is nehezen dolgoztam fel, de aztán bedobtad a "Zijes"-t is, na ott végem lett 😀

Számomra még mindig a jobb szélső a legégetőbb kérdés. Időtlen idők óta nem volt minőségi kezdő jobb szélsőnk, de nem is úgy tűnik mintha ezen szeretnénk változtatni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.15. 17:22
Anselmo reacted
Anselmo
(@anselmo)

@tup1 Na, hát csak következetes akartam lenni :D. Kell itt nekünk ennyi arabbal összeszűrni a levet :P. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.15. 17:36
tupi reacted
Gagacs
(@gagacs)

@anselmo 😀 

Egyébként a belső kp és jobb szélső dologban makszimálisan egyetértek veled. Pont hallgattam ma a Teljes Terjedelem új részét, és abban is erről volt szó, hogy akkor miért megy BakaYokoOno. És azt fejtegették, hogy valószínűleg van valami érdemi megoldás helyette.
Jobbszélsőre meg már akkor mondtam, hogy nem lesz senki, amikor Messiást véglegesítettük. Sajnos. 🙁 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.15. 18:01
Anselmo reacted
Oldal 3 / 6