Igazolási hírek (ér...
 

Igazolási hírek (érkezők)

Oldal 2 / 8
 
R66
 R66
(@r66)

Úgy gondolom, hogy a mercatonak leginkább a tulajdonosváltási hercehurca tett be. Bár a megállapodás megköttetett jó egy hónapja, de ne felejtsük el, hogy a tényleges hatalomváltás csak az ősz folyamán (legkorábban szeptemberben) megy végbe. A nyári átigazolások még bőven az Elliott égisze alatt történnek. (vagy inkább nem történnek) A hozzáállásuk persze valahol érthető. Mi sem akkor veszünk új felniket az autóra, amikor már eladtuk azt valaki másnak.

Továbbra is azt mondom, hogy a sommás kinyilatkoztatásokkal érdemes megvárni a mercato végét, de számomra érthetetlen például, hogy miért vásárolták meg Maldiniék Messiast. Ha valóban annyira üres a malacpersely, akkor talán az erre elköltött pár milliót inkább be lehetett volna tolni Ziyech kölcsönvételébe, aki minimum 2 polccal magasabban van, mint a GLS futárunk és aki ráadásul simán be tud ugrani a TKP posztra is, ha a francia LisztesKrisztián, illetve Diaz nem válna be. Beugrónak meg ott van Szélvész, vagy Florenzi. Ha meg jön a marokkói, akkor tulajdonképp hárman lesznek egy posztra, ami ismét csak pazarlásnak tűnik. (Attól most nagyvonalúan tekintsünk el, hogy Messias, meg Salemaekers ketten együtt is alig tesznek ki egy felet)

Mivel ezt a de Ketelaere gyereket nagyjából 0 alkalommal láttam játszani, így különösebb véleményt nem tudok alkotni róla. Remélem Maldini és Massara (na meg persze Moncada) tudja, hogy mit csinál és nem járunk úgy vele, mint a hasonlóan agyon hype-olt A.Silvával, meg Pákítóval. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.25. 19:40
Dr. KOTasz
(@dr-kotasz)

Persze, várjuk meg a mercato végét, ezzel nincs gond. A többivel viszont kb. csak az van, kezdve az egész tulajdonosváltás levezénylésétől (mondjuk ennyi és/vagy megfelelő idő sztem sehol sincs erre, mert nem jó bajnokság közben, mercato alatt, téli szünetben, de főleg nem jó ilyen sokáig húzni, most vagy átadom a boltot mondjuk július 1. napján, vagy nem) Maldini és Massara szerződéséig, vagy most a pénz nélküli szerencsétlenkedésig.

Az igazsághoz nyilván hozzátartozik, hogy végül is ugyanilyen szegény ember harmadik fia helyzetben eddig sikerült valahogy fennmaradni a vízen, a szintlépéshez ellenben több kellene, és ez az, ami még nem látszik.

Bizakodjunk, mást nagyon úgysem tehetünk. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.26. 11:44
Rossoneri1978
(@rossoneri1978)

@dr-kotasz 

csak ne az legyen a következő hírek egyike, hogy Maldini felmond a jelenlegi kritikán aluli vergődés közepette. Mert hogy nem erre szerződött le az biztos. Hihetetlen mégis annyira Milan-os ez a háttér, egy sikertörténet derekán, eszem megáll…

Sajnos amúgy is van egy rossz előérzetem a szezonnal kapcsolatban, hogy a mellény kicsit nagy lett, a lufi kipukkad kicsit, erősítés meg nincs….

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.26. 21:26
Anselmo
(@anselmo)

@rossoneri1978 bennem valami nagyon hasonló gondolat fogalmazódott meg éppen néhány napja. A bajnoki címünket már senki nem veheti el, de érzésem szerint nem ott fogjuk folytatni, ahol abbahagytuk.

A hozzászólás módosítva: 2 év telt el , Anselmo
VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.26. 21:34
pucer
(@pucer)

@rossoneri1978 
Tokeletes meglatas, ugyanez jart a fejemben meg az , hogy kb most latjuk miert is huztak maldiniek a hosszabbitast.
Persze nem szabad elfelejteni, hogy ha jol tudom szeptemberben zarodik le a klubb eladasa, addig lehet normalis, hogy nem nyitja nagyra a penztarcat a ... mi is a neve , redbird?!De eddgi messze az elvarasok alatt teljesitunk igazolasok teren.

de azert jo lenne kommunikalni valamit a mercato vegen (kozben semmi keppen mert magunk alatt vagjuk a fat esetlegesen), mert eleg sok a kerdes.

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.27. 08:14
Rossoneri1978
(@rossoneri1978)

@pucer 

Azt viszont abszolút nem tudom hova tenni, sem elfogadhatónak nem tartom, hogy az Elliott már nem a Redbird még nem invesztál. Mert ez mindkét fél részéről is egy amatőr ügy kezelés lenne amit nem hiszek hogy ilyen van.

akkor most mi is van valójában???

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.27. 14:25
12majom
(@12majom)

https://www.facebook.com/azzurri.hu/photos/a.257555294265078/5566999753320579/

lehet lezárul végre?!

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.27. 16:22
szucsi82
(@szucsi82)

Ajánlatunk magasabb mint az eddigi és vasárnapig el kell dölnie a dolognak , vagy így vagy úgy  🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.27. 20:45
hodyzoli
(@hodyzoli)

Mégközelebb, mégközelebb, legközelebb 🙂

Amúgy én nagyon bízom az érkezésében, bár azt gondolom hogy ha Ő jön (vagy akár ha nem Ő, hanem Ziyech mondjuk), akkor már nem fog előre több ember érkezni (pedig én ezt a két embert csomagba szeretném látni irányítónak ill. jobb szélsőnek).

Balra eddig is megvoltunk (Leao fix, mögötte Rebic és már Alexis-t is tesztelgette ott Pioli), középen ott van Adli és Diaz, tehát bárki is jön oda is min. 3 emberre lehet számolni és jobb oldalról sem ment el senki, Alexis, Messias vagy akár Florenzi is ott van + állítólag Origi is elképzelhető oda. Csatárnak meg nyilván Giroud, Origi, Rebic és majd v.mikor Ibra (ill. De Ketyó - bocsi, még nem tudom leírni puskázás nélkül a nevét -  is tud ott játszani, ha esetleg Ő jön). Akárhogy is számolom mennyiségben simán meg leszünk ha egy ember jön (minőség..., háát, meglátjuk).

Ne legyen igazam és érkezzen két ember, de valahogy nem érzem ezt most.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.28. 08:37
Anselmo
(@anselmo)

De Ketelaere leigazolását elsősorban éppen az motiválja, hogy két posztos játékos, és így lényegében azt érzik, hogy vele két legyet ütnek egy csapásra. De ha sikerül is valahogy kínlódva leigazolni, azzal kifújtunk. Lesz még egy-két kölcsönügylet, vagy filléres igazolás no-name játékosokkal, de minőséget én sem gondolnám, hogy tudnánk hozni. Kessié és Romagnoli helye égetően lyukas marad, mert erre sem Pobega, sem Chukwuemeka, meg hasonlók nem jelentenek megoldást. Ez a R.Sanches saga pedig már baromi unalmas szintén. Megdöbbentően keveset tudunk megint áldozni erre a műfajra, és értem én, hogy a RedBird/Elliott tengelyen megkeletkezett hatalmi űrben most így jártunk, de ez óriási stratégiai hiba volt. 

Én azért néhány apró meglepinek még örülnék, fiatal olasz tehetségeknek, vagy olyan okos húzásoknak, mint Florenzi leigazolása volt. Ha már nincs semmire pénz, legalább a kreativitást lehet gyakorolni :). 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.28. 08:59
Rossoneri1978
(@rossoneri1978)

Nem is mondtam nagy badarságot a minap a Rami(vagy éppen Tobali) féle párhuzammal..::—)))

legújabb hír szerint a srác hajlandó engedni a fizetésèből. Gondolom abban a reményben, hogy lezáruljon végre ez a tönymörgés. Mekkora gáz ez, atya ég….

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.28. 16:37
hodyzoli
(@hodyzoli)

@rossoneri1978 Nyilván így is lehet nézni, de ugyanakkor meg azért nem egy rossz start, mert ezzel nem kicsit közölte hogy Ő EZT akarja, IDE akar jönni, gyakorlatilag bármi áron. Ez tőle egy nagyon jó üzenet, reméljük lassan realizálódik is a leigazolás, mert ilyen emberekből lehet igazán jó csapatot építeni. Ráadásul még pont akkor kerül ide, amikor Ibra is ott lehet mellette mentornak.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.28. 18:03
tupi
 tupi
(@tupi)
Írta:: @hodyzoli

@rossoneri1978 Nyilván így is lehet nézni, de ugyanakkor meg azért nem egy rossz start, mert ezzel nem kicsit közölte hogy Ő EZT akarja, IDE akar jönni, gyakorlatilag bármi áron. Ez tőle egy nagyon jó üzenet, reméljük lassan realizálódik is a leigazolás, mert ilyen emberekből lehet igazán jó csapatot építeni. Ráadásul még pont akkor kerül ide, amikor Ibra is ott lehet mellette mentornak.

Csak lassan már ott járunk, hogy ha a srác kifizetné az egészet a klubjának akkor is kellene még 2 hét nekünk..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.29. 11:31
dreid
(@dreid)

Remélem tényleg igaz a Charles De Ketelaere-s hír, mert eddig úgy figyeltem meg, hogy Maldini alatt hétvégenként semmi sem történt.... 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.29. 14:06
Mumus
(@mumus)

Na megvan a Here we go is. CDK elvileg hétfőn lesz hivatalos. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.30. 07:06
Oldal 2 / 8