Igazolási hírek (ér...
 

Igazolási hírek (érkezők)

Oldal 1 / 8
 
norberto012
(@norberto012)
Admin

Ebben a topicban tudjátok megvitatni a nyári átigazolási híreket és pletykákat a lehetséges érkezőkről.

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2022.06.29. 22:41
hodyzoli
(@hodyzoli)

Pont jókor fog elkészülni az új fórum, még Origi sem hivatalos, Maldiniék sem írtak még alá, most a tulajváltás miatt is lehet gubanc lesz, szóval minden már itt fog megjelenni 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.06.30. 08:55
hodyzoli
(@hodyzoli)
norberto012
(@norberto012)
Admin

2022.07.01.

HIVATALOS! A Milan bejelentette, hogy végleg megvásárolta Alessandro Florenzit a Romától.

Részletek: https://www.acmilan.hu/2022/07/01/hivatalos-alessandro-florenzi-vegleg-a-milane/

VálaszIdéz
Topic indító Közzétéve : 2022.07.10. 08:42
norberto012
(@norberto012)
Admin

2022.07.05.

HIVATALOS! Divock Origi a Milan játékosa - jelentette be a klub hivatalos közleményben.

Részletek: https://www.acmilan.hu/2022/07/05/hivatalos-divock-origi-a-milanban-folytatja-karrierjet/

VálaszIdéz
Topic indító Közzétéve : 2022.07.10. 08:44
Tacsek reacted
norberto012
(@norberto012)
Admin

2022.07.07.

HIVATALOS! A klub bejelentette, hogy a kölcsön lejárta után végleg szerződtette Junior Messiast.

Részletek: https://www.acmilan.hu/2022/07/07/hivatalos-a-milan-vegleg-megvasarolta-junior-messiast/

VálaszIdéz
Topic indító Közzétéve : 2022.07.10. 08:46
szucsi82
(@szucsi82)

Na lehet nyomatni az írásokat kollégák 🙂

Itt van a fórum.

Ketelaere,Ziyech,Sanchez és meg is vagyunk a szezonra.

Ha őket leigazolja a vezetőség akkor én elégedett leszek.

A többit meg meglátjuk 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.10. 11:04
tupi
 tupi
(@tupi)

Sanchezt lassan már akkor se fogom elhinni ha Maldiniékkal pózol 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.10. 11:41
Rakuzan
(@rakuzan)

@szucsi82 Szerintem is bőven elégedettek lehetünk, ha a felsoroltak érkeznek. Nem várható nagy eresztés, hiába a bajnoki cím, új tulajdonos...ami azért elég szomorú. Úgy látom, inkább az értékek megtartásán a hangsúly, illetve a ballaszt kiszórásán.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.12. 09:02
kkorneel
(@ACkori)
Írta:: @rakuzan

@szucsi82 Szerintem is bőven elégedettek lehetünk, ha a felsoroltak érkeznek. Nem várható nagy eresztés, hiába a bajnoki cím, új tulajdonos...ami azért elég szomorú. Úgy látom, inkább az értékek megtartásán a hangsúly, illetve a ballaszt kiszórásán.

Alapvetően szerintem ezzel nincsen baj, valamilyen szinten már ez is egy előrelépés. Ha a fent említett három (vagy hozzájuk hasonló kvalitású) játékos érkezik, akkor jó eséllyel megint szintet lépünk. 
A Milannews értesülései szerint (ha jól értelmeztem az olasz-angol fordítást), Ziyech esetében a magas fizetéssel, míg Sanchez esetében inkább magával a játékossal van probléma. Utóbbi inkább preferálná a PSG-t, annak ellenére, hogy a klubok már megegyeztek.
Nem irigylem azért Maldinékat most, egy rakat távozó játékos ügye is pörög és valószínűleg a büdzsé is olyan, hogy bizony sok okoskodásra van szükség... 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.12. 14:49
szucsi82
(@szucsi82)

Ja hát azon kívül ,hogy tárgyalnak lehetséges érkezőkkel meg a klubokkal , még mellette kell a szerződések hosszabbításáról is tárgyalni , valamint az eladásokat is kezelni.Egy kicsit ez , egy kicsit az.

Én remélem ,hogy sikerül Ziyechet elhozni a nyáron kölcsönbe és a fizetését is megoldja valahogy a két klub.

Sanchez ha jön jó ha nem akkor megoldjuk majd talán Pobegaval vagy mással.Amúgy sem tudom jó lenne-e egy ilyen játékos aki a PSG-be "szeretne" menni de ha a franciák nm akarják akkor majd eljön ide.Meg az ügynöke is most már emelt az eredetileg 10 milliós vásárlási opción.Kb lehet beintenék nekik.Aztán mehet a Newcastleba ha máshova nem kell.Olyan Dybalas sztori kezd lenni ez a Sanchezes.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.12. 21:10
pucer
(@pucer)

csak engem zavarnak ezek a 48h dolgok ?
Tobbszor is lejart mar a 48h es semmi hir sanchez cagy CDK -rol.
Ugy tunik eleg verszegenyek vagyunk pegid egy scudetto es bl szezon utan azt hitte volna az ember erositunk a hianyposztokra. Ziyech vonal is teljesen elcsendesult.

Engem kicsit kezd mar farasztani ez az atigazolasi szezon.

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.25. 07:44
kissheva
(@kissheva)

@pucer Pedig nincs mibe fáradni. Nem mondhatjuk, hogy csak kapkodjuk a fejünket, mert minden hét új játékost mutatnak be 😀

Egyébként igen, az utóbbi néhány napban/hétben tényleg csendesebbek a hírek, csak CDK ügyében vannak fejlemények, de ugye ott sincs nagy haladás. Abban bízom, hogy Maldiniék időközben szépen csendben dolgoznak és majd minden előzmény nélkül robban a bomba 😀
Nagyon nincs még kész ez a keret. Jobb szélsőről nagyon nem is hallani, mint lehetséges érkező, pedig évek óta hiányposzt. És akkor még egy középhátvéd se lenne rossz, ha érkezne a Tomori és Kalulu mögé/mellé.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.25. 08:20
Anselmo
(@anselmo)

Nem fog itt robbanni semmilyen bomba, én attól tartok. Vagy nem olyan, amilyet mi szeretnénk. Lassan el kéne dönteni, hogy merre az arra, az újabb 48 órák helyett. Amit a CDK ügyletben csinálunk, az nevetséges és nagyon szomorú. Már odáig fajult, hogy a játékost is kikezdték, hogy nem elég profi, a Milan meg nevetség tárgya, és egyre kínosabb az egész helyzet. Döntsük már el, hogy van-e még kb. 2-3 milliónk erre a játékosra, vagy sem! Ha annyira tehetséges, meg beleillik az Elliott projektbe, és két posztot is ekvivalens módon le tudunk fedni vele, akkor szerintem ez egy "no-brainer". Ha meg nem, akkor hagyjuk már a fenébe! Csak szegény gyerek is megroppan mentálisan, aztán nem lesz könnyű termőre fordítani őt, még ha végül idekerül, akkor sem. Kinek jó ez így? 

Az egész mercato menedzselése - ahogy eddig zajlik - az vállalhatatlan jelenleg. Nem méltó egy bajnokcsapathoz, és BL-indulóhoz, a Milan nevéhez meg főleg nem. Hogy mutatkozik be az új tulajdonos, így?! Se pénze, se befolyása, hitelre szorul magától az Eladótól (!), nincs is jelen. A riválisokat jobb nem is nézni, mert csak még idegesebb lesz az ember, de ha önmagában, csak magunkra koncentrálva nézzük a dolgokat, akkor is gáz az egész. 

Bocsánat, hogy ezt mondom, de ezt látom: nekünk vagy a vételárral van problémánk, vagy ha azzal nem, akkor a fizetéssel, ha ezekkel nem, akkor az ügynöki díj a baj, ha meg valaki ezeken véletlenül mind átmegy, akkor meg biztos rossz a foga. Nyilván sarkítok. De sajnos nem vagyunk ettől messze a valóságban sem. Nem tudom, Maldinit ki és mivel győzte meg, ő mihez akarja adni a nevét, de csalódott lennék, ha ő ahhoz akarná, ami az elmúlt 1 hónapban történt (miután a szerződése lejárta előtt 80 perccel hosszabbított szerződést). Nekem személy szerint elfogyott a türelmem, eredményeket akarok. 2 hónapja véget ért a szezon, mások nagyon is aktívak, és itt a rajt a nyakunkon. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.25. 11:17
Nobody
(@nobody)

Vannak igazolásaink a nyáron, csak nem a férfiak között: a női csapatban most jelentették be a 8. érkezőt (ebből 6 ingyen jötz).

 

Érdekes tavaly nyáron a női focisták aláírásánál ott pózoltak Maldiniék is, most már nem.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.07.25. 14:41
Oldal 1 / 8