@kissheva Emlékeztek a Suso, Honda-féle szedett-vedett bandára? Na még náluk is sokkal szembetűnöbb volt, hogy tudják, milyen mezt viselnek és legalább hajtottak érte.
Én úgy látom, hogy Maldini, majd Pioli elküldése teljesen betett a játékosoknak és teljes depresszióba esett az egész klub. Ezt csak tetézi, hogy dilettánsok ülnek a vezetőségben, akik ebből semmit nem érzékelnek. Tanítani lehetne, hogy kell egy bajnokcsapatból egy ilyen lélektelen, ad-hoc jellegű brigádot verbuválni.
Eljutottunk arra a pontra, amikor már tényleg csak a tisztítótűz segít majd. Egyszerűen felesleges szenvedésnek és idegbajnak tenném ki magam, ha a a továbbiakban is ilyen szorosan követném a csapatot. Ebből már nem lesz semmi jó ebben a szezonban. És hogy utána mi lesz....
... az majd nyilván a károk mértékétől függ, ahogy sokan mondtátok is. Erre vonatkozóan nyárra / tavasz végére már pontosabb képet kapunk majd. De szerintem olyan lesz a helyzet, hogy elkerülhetetlen lesz a teljes tarvágás. Mind a keretben, mint a menedzsmentben. És 40-50 millió eurónyi "kár", veszteség már meg fogja ütni az ingerküszöböt Cardinalénál is. A mostani keret 80%-a használhatatlan a továbbiakban. Egy része tehetségtelen, a másik része meg vagy nem akar már itt focizni, vagy lébecolni akar csupán a nagy lóvéért. Van egy nagyon kis kör, amelyikkel még érdemes foglalkozni. De ez nem több 4-5 játékosnál. Ezt minél később látják be, annál rosszabb lesz a helyzet.
Ezzel egyidőben pedig új menedzsmentre is szükség van. Azonban ez olyan szintű változás, változtatás lenne, amelyet elképzelhetetlennek tartok. De egy élesen látó és bátor tulajdonos egy ilyen szezon után húzna egy erős piros vonalat, és az alapjaitól gondolná át az egészet. Nekünk viszont nincs ilyen. Főleg, hogy nagyon esélyes, hogy ő maga nem csak tétlen elszenvedője ennek a krízisnek, hanem annak kiváltója és okozója is egyben. Ennek belátása azonban csak a legnagyobb formátumú emberek sajátja. Cardinale pedig egy kisstílű, pitiáner bróker csupán.
Szánalma és nevetséges produkció volt, nézhetetlen szenvedés egy kis csapat ellen. Musah egy igazi nyomorult b@rom, akit már nyáron el kellett volna passzolni, ehelyett csak olyan játékosokat adtunk el, akikre most nagy szükségünk lenne a keretben..
Ez valószínűleg előrevetíti azt is, hogy nem fogunk csatárt igazolni (pénzért), mert sikerült így elbaszni a BL továbbjutásunkat. Biztos vagyok benne ,hogy a Juve most lazán kiütne minket, ha a Feyenoordot kapjuk Jimenez alsó hangon három góllal fog zárni ellenünk.
Én nem is tudom, hogy mire számíthatunk még, a BL hely élérése nem elég nagy ambició ezeknek a játékosoknak, az edző személye szvsz innentől már alig segít ezen. A védelmi hibák és a rengeteg gól ellenére se tudunk egy rutinos védőt igazolni, hol vagyunk most a bajnok csapat védelmétől..? -Romagnoli,Kjaer,Tomori,Kalulu-
A vezérek elmentek sírva rimánkodni Milanelloba. Az edzés után speechet tartottak, és ezt kérték: "Reagáljatok! Kérünk benneteket, hogy reagáljatok, most!". A rövid beszéd semmilyen hatást nem váltott ki. Eközben Morata órak múlva aláírhat a Galatasarayhoz. Az ötözőben összebalhézott a Szivaros Úrral tegnap este, és kérvényezte, hogy távozhasson. A vezetőség kimondhatatlan csalódott a tegnapi eredményt követően. Kezd eluralkodni a pánik.
@liremille Ha ez igaz és megszabadított minket Moratától SC, akkor még jobban kedvelem 🙂