A Milan szerda este a spanyol élvonalban szereplő Gironát fogadja a San Siro stadionban a Bajnokok Ligája-alapszakasz hetedik fordulójában. Ez lesz Sergio Conceicao első BL-meccse a Rossoneri kispadján. A kezdőrúgás 21:00-kor lesz és az RTL+ online előfizetéses streaming platform élőben közvetíti. Forza Milan!
- #norberto012 jelezni szeretném, hogy napok óta fagy a chat. Előszőr azt hittem csak nálam van ilyen gond, de más is jelezte. Az oldal többi része tökéletesen működik, csak a chat fagy. Van, hogy meg sem lehet nyitni. Aztán, ha sikerül a beírt szöveg eltűnik valahol a mátrixban. Légy szíves nézz már rá, hogy mi lehet a gond. Köszönjük!
Csak szeretném én is megerősíteni a Jani által írt fentieket, hétfő óta észlelem a jelenséget gyakran a chaten. Köszönjük!
Ne trollkodjátok szét a BL meccsünket! 😀
Azt írja ki a chat hogy "L-timeout"
@mutt Pont azt, igen! Nekem is, nekem is! Ez most sokkal érdekesebb, mint a Girona elleni meccs. Az csak akkor lesz érdekes, ha nyerünk, vagy nem nyerünk 😀
Jelenleg több az érdekesség a chat működésében mint a szezonunkban 😀
Köszi az észrevételt. Meglátjuk, hogy mit tehetünk, már jeleztük az illetékeseknek a problémát. Sajnos még nem tudni, hogy mi okozhatja a problémát. Az emberek egy részének hibátlanul működik, másoknak pedig nem. Akinek esetleg bármilyen hibaüzenetet dob ki a chat, akkor legyen szíves írja le.
@norberto012 amikor meg sem lehet nyitni a chat ablakot, ezt írja: A(z) www6.cbox.ws túl hosszú ideje nem válaszol.
Norberto! A chat véletlenül nem Cloudflare-es? Mert a Telekomnál pl egyre több Cloudflare oldal hasal el estefelé. Először a Discord meg 1-2 ilyen szolgáltatónál volt észrevehető, de utóbbi időben egyre több weboldalnál, stb jelentkezik a probléma. Lehet már napközben is. Csak már vagy 1 hónapja nem telekomos vagyok, így annyira nem követem. Ha esetleg bővebben utána akarsz olvasni ennek a dolognak, akkor a prohardver telekomos topikban tudsz.
https://prohardver.hu/tema/t-online_internet_t-home_tv_hdtv_barmi_gondod_van_gyere_es_megoldjuk/hsz_1-100.html
Nekem napok óta vagy nem tölti be. Vagy ha irok vár és kiírja : L- timeout
És nem küldi el.
Ez androidos telefonról van. Munkahelyi gépen tudok írni.
@lacinho Nekem ugyanez van, androidos telefonról, ez az L-timeout hibaüzenet. De nem mindig, csak gyakran, és olyankor nagyon idegesítő :D.
Köszi Gagacs!
Lacinho és Anselmo, a szolgáltatótok a Telekom?
Aki tapasztalja a hibát az akkor épp milyen szolgáltatónál tapasztalta?
Telekom vagy a telekommal kapcsolatban álló kisebb szolgáltatók az érdekesek.
Mobil telekomnál nekem is volt hiba, most jutott eszembe.
Janinak Telekom.
@norberto012 mondanám, hogy gyere a chatre, mert ott gyorsabban meg tudjuk beszélni, de az nem lenne igaz 😁
L timeout hibával telekom