Kulcsfontosságú mérkőzés vár a Milanra a nyolcaddöntőbe való továbbjutás szempontjából és szerda este a horvát élvonalban szereplő Dinamo Zagreb otthonába látogat a Bajnokok Ligája alapszakaszának zárófordulójában. A kezdőrúgás szerdán 21:00-kor lesz és magyar sportcsatorna nem közvetíti. Forza Milan!
Kulcsfontosságú mérkőzés vár a Milanra a nyolcaddöntőbe való továbbjutás szempontjából és szerda este a horvát élvonalban szereplő Dinamo Zagreb otthonába látogat a Bajnokok Ligája alapszakaszának zárófordulójában. A kezdőrúgás szerdán 21:00-kor lesz és az RTL+ online előfizetéses streaming platform élőben közvetíti. Forza Milan!
Adja az RTL+? Én nem látom a holnapi kínálatban sajna. Mivel az összes meccs egy időben van, gondolom ez a csoda is korlátozott meccset képes adni ha ennyi van egy nap.
Már kezd idegesíteni ez a közvetitösdi.. elöfizettem a direct one ra, utána a network4 re, a dazn ra.. ma akkor hova kell elöfizessek hogy nézhessem a meccset? Egy taliga majom rakná farba az összes hazai közvetitőt..
@jackoby5 Amúgy nincs olyan érzésetek hogy ezt szándékosan csinálják? Azt mondják piaci alapon van meg blablabla., de valahogy mindig "vetésforgóban" cserélgetnek csatornát a bajnokságok ill. a BL. Volt a Sport TV, aztán létrejött talán a Sport Klub vagy mi volt a neve és odakerült a Serie A, aztán volt a DigiSporton, talán a Spíleren is, aztán megint Sport TV, most ennél a Network csoportnál van az olasz bajnokság és valami megmagyarázhatatlan okból kifolyólag mindig valami olyan csatornához kerül, ami vagy nemrég jött létre vagy régóta nem közvetítette az adott bajnokságot. Ez megy a legtöbb más bajnoksággal is, de azok mondjuk nem érdekelnek, 1-1 rangadót ha megnézek innen-onnan.
BL is kezdi ugyanezt, én egyszerűen nem tudom elhinni hogy ez piaci alapon zajlik és nem összebeszélés alapján. Lásd az RTL miután most megszerezte a BL jogokat hírtelen elkezdett barátkozni a BL meccseket illetően addig számára tabu csatornákkal is. Most ugyanez lesz majd a streaming szolgáltatókkal is? Fizess elő x-re, aztán pár év és hirtelen átmegy másikra majd a BL és akkor arra fizess elő stbstb.
T*köm kivan ezzel, azért sem fizetek elő egyikre sem, inkább nézem arabul a neten ha nem találok angol vagy német közvetítést 🙂 .
@hodyzoli ráadásul felvidéki magyarként még előfizetni se tudok a retkes +ra, tavaly pl. az m4sporton a BL-t blokkolták a tót szolgáltatók, hiába volt megvéve a magyar csomag nem láthattam. A tanulság az, ha becsületes akarsz lenni rácseszel.
@bubu971
Hasonlo problémám volt, ezért fizettem elö a direct one ra, ami amugy tényleg nem lenne rossz, de én csak a Milan meccseket nézem meg ott, meg az UFC ppv-t.
Nem zavar ha elő fizetek valamire mert szeretem reklámok és akadozás nélkül nézni a meccseket.
De rohadtul zavar hogy van 5 elöfizetésem és mindet csak a Milan miatt fizettem elő, és még igyis sikerül lemaradnom meccsekröl..
Ma gondolom elöfizetek az rtl+ ra... -.-
Van 9 (!!!) sportcsatornám, kizárt dolog, hogy előfizessek bármelyik streaming szolgáltatóra.. Nem nintha az a 2-3000 forint földhöz vágna, de ne nézzenek már teljesen hülyének.. Szégyen, hogy ennyi sportcsatorna és egyik sem közvetíti..
Majd követem a meccset az eredmények.com-on..
Sziasztok! Töltsétek le a Hola Footballt a play áruházból. Minden meccs nézhető ott full hd ban
Miért? Volt valami meglepetés? Csak a szokásos sz@r ami mostanában szokott lenni.
Nem látszik az edző váltás. Még a végén vissza sírom Pioli- t.
Hibázott mindkét középső védőnk, az agyatlan meg kipirosozta magát, így azért nehéz.
Meg valóban kár volt izgulni, inkább nem láttam volna...
Ha két szóval kellene leírnom a tegnapi mérkőzést: "Bűn és bűnhődés"
Ez meg mégis mi a fene volt? Hogy a francba lehet, hogy a sima továbbjutás kapujában jobban kapar egy zágrábi csapat? Szánalmas.
Arra, ami tegnap este történt, nincs bocsánat.
És ezt most nem is elsősorban szurkolói szemszögből mondom. Ha onnan tenném, az sokkal durvább kifejezésekkel történne. Én azt gondolom, ha befektető, tulajdonos, bármilyen szinten érdekelt fél lennék, akkor a tegnap napon történteknek - figyelembe véve a szezon egészét is - irgalmatlanul súlyos következményei lennének, és nem bocsátanék meg. Azonnal azon kezdenék dolgozni és intézkedni, hogy az összes felelős - belevérve a menedzsmentet és a játékosokat is - alaposan megbűnhödjön. Ha kell, akkor akár aránytalanul kíméletlen és megkérdőjelezhető módszerekkel is.
Mert, hogy egy csapat a szezon előre tudottan egyik legfontosabb meccsére így készüljön fel, ilyen teljesítményt nyújtson, az nálunk sokkal kevésbé fancy helyeken is tolerálhatatlan. Az, hogy én tulajként, befektetőként egyetlen ilyen meccsen 15-20 millió eurót bukjak, csak mert egy sokkal szerényebb képességű ellenfél ellen szarnak bele a játékosaim a meccsbe, az nem maradna jól látható következmények nélkül.
Számomra ez a csapat teljesen hitelét vesztette. A játékoskeret, a vezetők, a szakmai stáb, mindenki. Nem érdemlik meg az időt és figyelmet, amit nekik szentel az ember. Érdemtelen, elkényeztetett senkiháziak a pályán, ostoba, és arrogáns dilettánsok a székházban. Nekem ebből elegem van.
Mivel a meccset nem láttam - csak sodaSTREAMem volt - így csak a chatről informálódtam, ahol csak negatív megnyilvánulások voltak a játékunkkal kapcsolatban. Lehet vakvágányon vagyok, de úgy gondolom a problémák még Pioli regnálásához vezethetők vissza. Volt egy családias közösség ahol Pioli szinte apaként viszonyult a játékosokhoz akik "szabad kezet" kaptak a pályán. Volt siker, pénz, nők, csillogás minden ami egy focista álma. Ami hiányzott az a felelősség és felelősségre vonás. Volt egy Maldini akire a játékosok felnéztek és akinek adtak a szavára. Jött Fonseca (alkalmasságára nem térnék ki) aki nagyobb fegyelmet, koncentrációt, akarást követelt és rendszert akart bevezetni ami nem nagy kérés hiszen ez egy focista munkaköri leírása. Belebukott hiszen az agyonbabusgatott "sztárocskáink" nem ehhez voltak szokva. Se buli se koncert és még focizni is kéne... Ennek a levét issza meg SC is.
A nyáron nagytakarítás kell....
A vezetőségre kár szavakat pazarolni, nélkülöznek bármilyen szakmaiságot ami egy ilyen nagy múltú klub vezetéséhez szükséges. Gery udvari bohócáról meg ne is beszéljünk...
Szomorú vagyok, szeretett csapatom sírja megásva a koporsó megrendelve...