Igen, a Telekom nekem is.
Na…jól kielemeztük a tegnapi mecset 😃
Annyi infót kaptam, hogy már nem csak a Cloudflare oldalakkal, szolgáltatásokkal kapcsolatos a Telekom hiba (mert elvileg sikerült kideríteni, hogy a cset szolgáltató nem Cloudflare-es). Viszont annyira nem érdekli őket, hogy mindig csak időszakosan sikerül nekik megoldani a dolgot. Igazából a német anyavállalatnak kellene lépnie.
Nem tudok sajnos chet-re írni úgyhogy ide írom mert felmerült. Remélem akit érdekel olvassa de azt is megköszönöm ha valaki leírja vagy be másolja oda.
Az 5. BL hely mindig csak az a két ország kapja aki az ELŐZŐ évben a kettő legjobban teljesitőben volt.
Figyelembe veszik mind a 3 kupát de más szorzóval. Amúgy a goal.com olasz oldalán naponta frissül de elég beírni a Googleba. Mindig az adott csapatok pontjait elosztják azzal a számmal amennyi csapat indult az adott országbol ami idén 8..angol8 spanyol7.
Igazából lehet megelőz most a portugál de lényegtelen mert ők hamar lemorzsolodnak és a selejtezős győzelmeinek köszönhetően vannak olyan elől. Minden győzelem szakít.
Az angolokat lehetetlen lesz megelőzni főleg hogy a Chelsea kb megnyeri a konferenciát. A németeknél már most van pár kieső úgyhogy tőluk annyira nem kell tartani (habár nálunk is kiesik a Bologna de mindenki más marad).franciáktol se kell tartani mert még ha a PSG meg is nyerj a többiek teljesítménye nem valami nagy és osztódik az egész ott is 6al
A spanyol a fő ellenfél. Azon fog múlni az 5. Hely hogy a kisebb spanyol csapatok meddig jutnak a kupákban mert az bekavarhat de ha a Milan Atalanta inter tovabbjutna fixen az elég jó előny lenne.
Illetve szurkolni kell hogy a Barca Real Atlético valamelyike legalább majd nagyobb ellenfelet kapjon. Önmagában akár nyerhet valamelyik spanyol BL-t is akkor se ők lesznek a biztos 5. Ek hanem akkor is megy a számolgatás. Viszonylag kiegyenlített amúgy a dolog. Szerintem nem rossz rendszer bár kell sokszor a sorsolás szerencséje is de jelenleg az olaszok nem állnak rosszul. Van kérdés válaszolok mert nagyon belemerültem már mindenbe. Bocsánat ha nem érthető mert átadni itt nehezebb.
Akkor legalább nem vagyok egyedül a belemerüléssel a témában :).
Például a ma esti Lazio-Real Sociedad meccs nagyon fontos lesz ebből a szempontból, de pont úgy van ahogy említed, elég kiegyenlített az olasz-spanyol párharc hosszú távon. A többiek már hozzászagolni sem fognak tudni. A Girona kiesett, a Betis nagyon megszívta az EKL-ben a pótselejtezős és ágsorsolását, és ha ma este a Sociedadba is sikerül egyet belerúgni valahogyan, akkor a spanyoloknak ez így együtt már komoly érvágás lenne.
Nem rosszak az olaszok esélyei az 5. BL helyre, ami 8 indulóval egyébként hatalmas bravúr. Látható, hogy a másik 8-as nemzet, a németek milyen brutálisan le vannak maradva. De azért kell majd egy-két olasz bravúr így is. A Fiorentina nagyon könnyű ágra került az EKL-ben (megint...), a Lazio vezeti az EL-t, de a Roma továbbra is Olaszország segglyuka sajnos. A Bolognától ennél sokkal több nem volt elvárható. A sorsoláson rengeteg múlik valóban! Még nem lehet előre örülni, de legalább 50% eséllyel elég lehet odaérni majd a Serie A-ban az ötödik helyre is. És ezért mi magunk is sokat tettünk tegnap este :D.