Fórum
2025-01-22 Milan-Gi...

2025-01-22 Milan-Girona

Oldal 2 / 2

Anselmo
(@anselmo)

Igen, a Telekom nekem is. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.01.22. 23:46
kissheva
(@kissheva)

Na…jól kielemeztük a tegnapi mecset 😃

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.01.23. 09:02
Gagacs
(@gagacs)

Annyi infót kaptam, hogy már nem csak a Cloudflare oldalakkal, szolgáltatásokkal kapcsolatos a Telekom hiba (mert elvileg sikerült kideríteni, hogy a cset szolgáltató nem Cloudflare-es). Viszont annyira nem érdekli őket, hogy mindig csak időszakosan sikerül nekik megoldani a dolgot. Igazából a német anyavállalatnak kellene lépnie.

A hozzászólás módosítva: 3 hét telt el , Gagacs
VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.01.23. 09:31
Lacinho
(@lacinho)

Nem tudok sajnos chet-re írni úgyhogy ide írom mert felmerült. Remélem akit érdekel olvassa de azt is megköszönöm ha valaki leírja vagy be másolja oda. 

Az 5. BL hely mindig csak az a két ország kapja aki az ELŐZŐ évben a kettő legjobban teljesitőben volt. 

Figyelembe veszik mind a 3 kupát de más szorzóval. Amúgy a goal.com olasz oldalán naponta frissül de elég beírni a Googleba. Mindig az adott csapatok pontjait elosztják azzal a számmal amennyi csapat indult az adott országbol ami idén 8..angol8 spanyol7. 

Igazából lehet megelőz most a portugál de lényegtelen mert ők hamar lemorzsolodnak és a selejtezős győzelmeinek köszönhetően vannak olyan elől. Minden győzelem szakít. 

Az angolokat lehetetlen lesz megelőzni főleg hogy a Chelsea kb megnyeri a konferenciát. A németeknél már most van pár kieső úgyhogy tőluk annyira nem kell tartani (habár nálunk is kiesik a Bologna de mindenki más marad).franciáktol se kell tartani mert még ha a PSG meg is nyerj a többiek teljesítménye nem valami nagy és osztódik az egész ott is 6al

A spanyol a fő ellenfél. Azon fog múlni az 5. Hely hogy a kisebb spanyol csapatok meddig jutnak a kupákban mert az bekavarhat de ha a Milan Atalanta inter tovabbjutna fixen az elég jó előny lenne. 

Illetve szurkolni kell hogy a Barca Real Atlético valamelyike legalább majd nagyobb ellenfelet kapjon. Önmagában akár nyerhet valamelyik spanyol BL-t is akkor se ők lesznek a biztos 5. Ek hanem akkor is megy a számolgatás. Viszonylag kiegyenlített amúgy a dolog. Szerintem nem rossz rendszer bár kell sokszor a sorsolás szerencséje is de jelenleg az olaszok nem állnak rosszul. Van kérdés válaszolok mert nagyon belemerültem már mindenbe. Bocsánat ha nem érthető mert átadni itt nehezebb. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.01.23. 20:46
Anselmo reacted
Anselmo
(@anselmo)

Akkor legalább nem vagyok egyedül a belemerüléssel a témában :).

Például a ma esti Lazio-Real Sociedad meccs nagyon fontos lesz ebből a szempontból, de pont úgy van ahogy említed, elég kiegyenlített az olasz-spanyol párharc hosszú távon. A többiek már hozzászagolni sem fognak tudni. A Girona kiesett, a Betis nagyon megszívta az EKL-ben a pótselejtezős és ágsorsolását, és ha ma este a Sociedadba is sikerül egyet belerúgni valahogyan, akkor a spanyoloknak ez így együtt már komoly érvágás lenne. 

Nem rosszak az olaszok esélyei az 5. BL helyre, ami 8 indulóval egyébként hatalmas bravúr. Látható, hogy a másik 8-as nemzet, a németek milyen brutálisan le vannak maradva. De azért kell majd egy-két olasz bravúr így is. A Fiorentina nagyon könnyű ágra került az EKL-ben (megint...), a Lazio vezeti az EL-t, de a Roma továbbra is Olaszország segglyuka sajnos. A Bolognától ennél sokkal több nem volt elvárható. A sorsoláson rengeteg múlik valóban! Még nem lehet előre örülni, de legalább 50% eséllyel elég lehet odaérni majd a Serie A-ban az ötödik helyre is. És ezért mi magunk is sokat tettünk tegnap este :D. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2025.01.23. 21:03
Oldal 2 / 2