2024-03-07 Milan-Sl...
 

2024-03-07 Milan-Slavia Praha

 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan csütörtök este a cseh élvonalban szereplő Slavia Prahát fogadja az Európa Liga nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. A piros-feketék az előző körben a Rennest búcsúztatták 5-3-ra, míg a cseh alakulat csoportelsőként jutott tovább a Romát megelőzve. Az összecsapás csütörtökön 21:00-kor kezdődik a San Siro stadionban és az RTL+ online streaming szolgáltató közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2024.03.06. 19:56
Dio
 Dio
(@deeo)

Na a bekapott cseh gólt után (ami nem volt kicsi, azt meg kell hagyni) nyomtunk egy olyan 10 percet, amit nagyon-nagyon régen láttam a Milantól. Esélyük nem volt kihúzni a félidőig, kaptak is kettőt. Úgy néztünk mint egy nagy csapat, aki perceken belül kivégzi a kicsit. Így is lett. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.03.07. 21:55
Jencius
(@jencius)

Ezt nem értem!!! Ahelyett, hogy nyomnánk 10 ember ellen, hagyjuk őket játszani és már megint beszoptuk.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.03.07. 22:27
milandrukker
(@milandrukker)

A kiállítással jött egy nagyon jó lehetőség, amit tulajdonképpen simává is tettünk az első félidő végén. Az ember azt hinné, hogy ilyenkor a második félidőben kijön a csapat és porrá zúzza az ellenfelet. Mármint egy normális csapat.....mi meg teljesen hülyék vagyunk és a félidő elején látott két helyzet után, produkáltunk egy nagy nullát. Szerencsére Leao még egyszer megrázta magát, de összességében számomra óriási szégyen volt az egész. A full kezdőnk maradhatott volna Milánóban egy tisztességes második félidővel. Így meg megint meccselhetünk a legerősebb kezdővel.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.03.08. 00:56
rossonero01 reacted
Dio
 Dio
(@deeo)

Ez pontosan így van. Végső soron ha Leao nem rúgja be a negyediket, konkrétan egy teljesen nyílt visszavágóval vártak volna Prágában, de még így sincs semmi nekik veszve, csak picit nehezebb.

Az a rohadt nagy szerencsénk, hogy erre az embertelen sok bekapott gólra van válaszunk idén rendszerint. Ettől függetlenül számomra továbbra is feldolgozhatatlan, hogy mèg egy cseh csapat is tud rúgni két gólt, ráadásul 10 (!!!) emberrel! Persze, értem én hogy az első gól az olyan volt, hogy lehet az életben nem rúg több ilyet, de pont ellenünk jött ki megint egy ilyen valakinek, több mint érdekes. Talán lesz egyszer majd valaki a padon, aki meg tud szervezni egy normális védekezést.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.03.08. 06:11
bubu971
(@bubu971)

A zseniális taktika "pass to Leao" újra győzelemhez segítette a csapatot. Egy újabb csapat tapasztalta meg, hogy milyen nehéz Pioli és fiai ellen játszani. Váratlan húzások tömkelege, precízen kidolgozott és kivitelezett támadások jellemezték játékunkat. Az ellenfél hálás lehet Piolinak, hogy a 2. félidőre visszafogta a csapatot, mert különben egy történelmi vereség is lehetett volna belőle. Állítólag Klopp azért szünetelteti edzői karrierjét, hogy csak a "Pioliball" rendszer tanulmányozásával foglalkozhasson.

A győzelem ellenére is keserű szájízzel és csalódottan kapcsoltam ki a tv-t a meccs után, számomra ez a győzelem egy vereséggel ér fel. Volt 10 értékelhető percünk a többi felejtős.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.03.08. 08:19
Anselmo
(@anselmo)

Ritkán vagyok úgy, amikor azt érzem, írnék is valamit egy meccs után, de valahogy inkább mégse. Most pont ez van, és nem is nagyon tudom, mit mondjak.  Nyertünk 4-2-re, de nagyon rosszul esett ez a meccs. Mint mikor bezabálod a hatodik fánkot, és rájössz, hogy igazából még finom se volt, de cserébe a mérleget se akarod látni 3 hónapig. 

Ez a meccs azért megmutatta, Pioli miért nem jó edző, és miért alkalmatlan a Milan kispadjára. Vállalhatatlanul kínos volt, amit így 70 perc emberelőnyben előadtunk. A fejlett szégyenérzettel rendelkező emberek számára legalábbis biztosan. Egyszerűen ezt így nem lehet. Hogy ebben "csak" neki volt része, vagy máshol is kell keresni a vétkeseket (a pályán) azt nem tudom - gyanítom, hogy is-is, de egy magára valamit is adó edző egy kvázi teljes meccses emberelőnyben ilyet nem adhat elő. 

Nyilván az eredmény maga biztató, ha meccs előtt azt mondja valaki, 2 gólos előnnyel megyünk Prágába, simán aláírom. De itt nem ez a lényeg most. Nagyon mélyen el kell gondolkodnia itt sok emberek a klub körül, mert ez a tegnapi meccs egy groteszk és felnagyított lenyomata volt az összes problémánknak, amivel küszködünk. Kb. olyan, mint az Uborka nevű televíziós műsor egykoron.   

Ennek a tegnapi meccsnek az "egészségesen" működő csapatjáték és mentális felkészültség esetében nem szabadott volna megtörténnie. Mondom ezt annak ellenére, hogy az eredmény (4-2) önmagában rendben van, és a történelemkönyvek csak ezt fogják megőrizni. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.03.08. 09:40
kissheva
(@kissheva)

Nem tudom ki hogy van vele, de én kínosan éreztem magam a tegnapi meccset nézve. Ugyan volt 6 gól, de a Forma 1 második szabadedzését érdekesebbnek találtam, mint a meccsünket. Igazából a meccsről nem is érdemes írni semmit, mert kb ugyanaz történt, mint az összes többi mérkőzésünkön. És innentől a szezon végéig csak a meccseinkről szerintem nem is fogok írni, mert elintézhetném egy ctrl+c ctrl+v-vel. 

Az azért már megmosolyogtató tényleg, hogy mindenki ellenünk lövi élete gólját, vagy élete első gólját stb... Illetve azon is már csak kínomban tudok nevetni, hogy gyakorlatilag egy random megye2-es csapat is szerintem kérdés nélkül berámolna nekünk 2-őt.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.03.08. 11:09
Anselmo
(@anselmo)

@kissheva Pont ugyanígy :D.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.03.08. 11:13