2022. november 30., szerda

Az AC Milan nem lesz benne a FIFA új kiadásában

-

Kiszivárgott információk szerint az AC Milan nem fog szerepelni a világhírű FIFA videójáték soron következő – 2023 őszén megjelenő – kiadásában.

Június 30-án lejárt a Milan és az Electronic Arts játékfejlesztő cég közötti exkluzív együttműködés és a felek nem hosszabbítottak. Ezért a klub egy új – rendkívül jövedelmező – hosszú távú partnerséget kötött, méghozzá a konkurens Konamival, amely az eFootball elnevezésű videójátékot fejlesztette, míg korábban évente piacra dobta a Pro Evolution Soccert (PES).

A Donk Trading nevű Twitter oldal rendre kiszivárogtat hiteles információkat a FIFA videójátékokkal kapcsolatban és az oldal arról számolt be, hogy 2023-tól a Milan exkluzív partnere lesz az eFootballnak.

Ennek értelmében a Milan nem lesz hivatalosan licencelt klub az EA jóvoltából megjelenő FIFA-videójáték sorozat következő kiadásában, amely jövőre EA Sports FC néven fog megjelenni. A várakozások szerint a milánói együttes egy alternatív, fiktív névvel fog szerepelni a játékban, valamint a címer és a mezek is generáltak lesznek – mind a Karrier módban, mind az Ultimate Teamben.

A kiszivárogtató nem tért ki arra, hogy a Milan és a Konami közötti exkluzív megállapodás befolyásolja-e a San Siro megjelenését a FIFA következő kiadásában, de mivel az Inter teljes mértékben licencelt lesz, így az ikonikus stadion vélhetően továbbra is benne lesz a játékban.

Egyelőre nem érkezett megerősítés sem az EA, sem a Milan részéről azzal kapcsolatban, hogy a klub valóban fiktív néven fog szerepelni a 2023-as játékban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Ez amúgy csak azt takarja h nem Milan lesz a nevünk hanem pl Milano fc (hogy csak egy példát mondjak) meg nem az alap cím és mez lesz hanem más
    De aki játszik a játékkal mi t én az megnézheti az fifa22 juventust ami Piemonte Calcio volt más címerrel és más mezzel. Egyébként csak ennyi

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS