2022. december 05., hétfő

Tomori reagált a vb-ről való lemaradásra

-

Fikayo Tomori, a Milan középhátvédje a Fiorentina elleni győzelem után elmondta, hogy nagyon csalódott, amiért Gareth Southgate szövetségi kapitány nem válogatta be a világbajnokságra készülő angol nemzeti csapatba. A 24 esztendős középhátvéd kitért a Fiorentina elleni hatalmas mentésére, az eredményre és a listavezető Napolira is.

“Fontos volt a győzelem megszerzése a cremonai döntetlen után. Nehéz mérkőzés volt és örülünk, hogy a szünet előtt sikerült nyerni. Most pihennünk kell, aztán az új évre fogunk koncentrálni.” – nyilatkozta Tomori a Fiorentina elleni sikert követően.

Tomori 1-1-es állásnál a 89. percben óriásit mentett a gólvonalról, ezáltal góltól mentette meg a csapatát a Fiorentina ellen. Mindez három perccel a Rossneri győzelmet érő találata előtt történt. “Ösztönös volt a megmozdulás. Megérdemelten nyertünk, nem adtuk fel és elégedettek vagyunk a három ponttal.”

“Világbajnokság? Természetesen csalódottság van bennem, hiszen a világbajnokságon való szereplés minden futballista álma. Továbbra is keményen kell dolgoznom, hogy magasabb szinten teljesítsek és visszatérjek a válogatottba. Csalódott vagyok, de az egyetlen dolog, amit tehetek, hogy továbbra is jól teljesítek.”

“Napoli? A bajnokság még hosszú, a Napoli nagyon jól teljesít. Soha nem adjuk fel, örülünk a Fiorentina elleni három pontnak és csak saját magunkra kell összpontosítanunk.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS