2022. november 30., szerda

“Minden meccset meg kell nyernünk”

-

Theo Hernández, a Milan balhátvédje egy góllal vette ki a részét a Spezia elleni 2-1-es győzelemből a 13. fordulóban. A francia válogatott játékos a meccs után nyilatkozott és arra is kitért, hogy nagyon örül Stefano Pioli hosszabbításának.

Hetek óta Hernández viseli a csapatkapitányi karszalagot Davide Calabria távollétében és a 25 éves szélsőhátvéd a Spezia ellen megszerezte a szezonbeli második gólját. Theónak a 2019-es érkezése óta ez volt a 22. találata Rossoneri-mezben 139 tétmeccsen.

“Nagyon jó mérkőzés volt. Az első félidőben négy vagy öt tiszta gólszerzési lehetőségünk is volt, aztán a kiegyenlítés után nehéz dolgunk volt, de jött Giroud gólja, ami csodálatos volt. Minden mérkőzést meg kell nyernünk. Torinóban nagyon rosszul alakultak a dolgok, most viszont boldogok vagyunk a győzelem miatt. Célunk, hogy megnyerjük a hátralévő két meccset a szünetig, ehhez jól kell dolgoznunk.” – nyilatkozta Theo a meccs után.

“Daniel Maldini? Ő egy remek játékos. Játéklehetőségre van szüksége és várjuk vissza a lehető leghamarabb. Pioli? Nagyon örülök a hosszabbításának és annak, hogy velünk marad. Szerződések? Azt akarom, hogy a játékosok velünk maradjanak. Nekik kell tárgyalniuk és beszélni fognak Maldinivel.”

Hernández az első félidőben kapott egy rúgást, ami miatt kérdéses volt, hogy tudja-e folytatni a játékot. A lefújást követően az állapotáról is kérdezték.

“Jól vagyok, minden rendben van.” – reagált határozottan Theo.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS