2022. november 29., kedd

Giroud szavai a góljáról, a kiállításról és Ibráról

-

Olivier Giroud, a Milan csatára dühös volt magára, amiért a győzelmet érő gólja utáni ünneplésnél levette a mezét és második sárga lappal kiállították, de elmondása szerint a pillanat hevében teljesen megfeledkezett róla.

“Szeretem az ilyen típusú gólokat. Imádok akrobatikus gólokat szerezni és Sandro nagyon szép labdát adott. Csak azt tettem, amit tudok a kapu előtt. Szép találat volt. Mindenképpen meg akartuk nyerni ezt a mérkőzést és a végéig energikusak maradtunk.” – mondta Giroud.

“A legfontosabb, hogy megszereztük a három pontot, de dühös vagyok magamra, mert teljesen megfeledkeztem arról, hogy van egy sárga lapom. Izgatott voltam és kiment a fejemből. Hibát követtem el, de csak a győzelem számít. A cserepadon eszembe jutott a tavalyi mérkőzésünk, amelyet elveszítettünk a Spezia ellen. Most azonban végül sikerült nyernünk. Hamarabb meg kellett volna szereznünk a második gólt. Nem lesz több ilyen hibám. Dühös voltam az öltözőfolyosón, egy szót sem szóltam. Ilyen a futball… Hatalmas adrenalin és nagy öröm volt gólt szerezni egy ilyen nehéz meccsen, de fejben még gyerek vagyok. Remélem, hogy a csapat 3 ponttal fog visszatérni Cremonából.”

“Ibrahimovic? Testvéri kapcsolatunk van. Azért vagyunk itt, hogy átadjuk a csapatnak a tapasztalatainkat. Meg kell próbálnunk a legjobbat kihozni a fiatal játékosokból, példát mutatva nekik a pályán és azon kívül egyaránt.”

“Nem tudom, hogy ez-e a karrierem eddigi legjobb pillanata. Talán jobb is, hogy nem tudom, de mindig vannak pillanatok, amikor jókor vagy jó helyen. A tizenhatoson belül élek és azt csinálom, amit tudok. Öt mérkőzés óta nem szereztem gólt a bajnokságban, ezért kicsit ki voltam akadva saját magamra. Mindig igyekszem magabiztos lenni és minél többet dolgozni az edzéseken. Meddig fogok játszani? Nem tudom, ameddig a testem engedi.”

“Csak játszani szeretnék, mert megvan bennem az elszántság és a vágy. Sokat beszélgettem erről Ibrával és ő is úgy gondolja, hogy szerencsések vagyunk, hogy olyan testünk van, amely mindig többet akar nyújtani. Nem akarok határokat szabni. Mindannyian egy közös cél érdekében dolgozunk.”

“A Chelsea után nagyszerű lehetőség volt számomra, hogy a nagyszerű Milanban játszhatok, amelyet gyerekként figyelemmel kísértem. Csodáltam a 2000-es évek nagy Milanját és azokat a kiváló játékosokat, akik a csapat tagjai voltak. Nagyon jól érzem magam itt, érzem a stáb és az edző bizalmát. Büszke vagyok a csapatra, továbbra is remek dolgokat tudunk véghez vinni.”

“Óriási lenne a harmadik világbajnokságomon is játszani. Célunk, hogy megvédjük a világbajnoki címünket. Nagyszerű csapatunk van és nagy reményünk van Franciaország tehetséges játékosaiban. Még nem akarok a világbajnokságra gondolni, meglátjuk, amikor Deschamps kijelöli a vb-re utazó keretet. Most a Cremonese elleni bajnokin van a fő hangsúly, majd a Fiorentina következik.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Legalább pihen. Húsz perc alatt képes többet mellózni mint évekkel, vagy évtizeddel fiatalabb társai. Ráadásul kiváló minőségben.
    Azért ez a mezlevétel hülye egy dolog a fociban. Meg a sárga is érte. Egyrészt lehet vele taktikázni, másrészt meg mi van ha fél percig nincs rajtad a póló, általában pályán kívül. Jó, ha még a gatyát tolnák le.😄
    Még jó, hogy nfl-ben, touchdown után nem kezdenek levetkőzni, vagy hokiban OT gólnál. De kevesebb öltözetű sportok sem jutnak hirtelen eszembe.
    Részemről okosabbnak, higgadtabbnak tartom Giroudt, mint amit mond.😉

    • Én sem értem, persze a mindenféle feliratokat és reklámokat a mez alatt nem szeretik, bár egy “Szeretlek Teca” vagy “Szeretlek kisfiam” kinek árt azt nem tudom. Persze ha valami szép “új divat” hangon írna valaki, akkor lehet a lobbisták a szövetséget támadnák, amiért szegény játékost diszkriminálják. Sajnos ez az orrba-szájba tolt píszi hozzáállás gallyra vág mindent.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS