2022. november 29., kedd

“Szükségem volt erre a gólra” – Giroud

-

Olivier Giroud a Dinamo Zagreb elleni győzelem után elmondta, hogy nagy szüksége volt a gólra annak érdekében, hogy ne veszítse el az önbizalmát. A világbajnok csatár beszélt a meccsről, a büntetőről és az esetleges továbbjutásról.

“Ez egy nagyszerű győzelem volt. Jól felkészültünk erre a mérkőzésre. Erősen akartunk kezdeni, azzal a szándékkal, hogy nyomás alá helyezzük az ellenfelet és hatékonyak legyünk a kapu előtt. Nagyon boldogok vagyunk az eredmény miatt, bár több gólt is szerezhettünk volna.” – nyilatkozta Giroud.

“A legjobbkor találkoztunk a Dinamóval és megmutattuk a kvalitásunkat illetve az elszántságunkat, hogy továbbjussunk a kieséses szakaszba. A sorsunk a saját kezünkben van és örülünk az eredménynek. Jól teljesítettünk és nagy elszántsággal játszottunk a győzelemért.”

A 36 esztendős csatár egy hónap után volt eredményes és az idei szezonban 6 gólnál jár, ebből négyet az olasz bajnokságban, míg kettőt a Bajnokok Ligájában szerzett – utóbbi mindkettő büntetőből volt.

“Tizenegyes? Livakovic jól ismer engem, remek mérkőzése volt. Nélküle akár 7-8 gólt is szerezhettünk volna. Egészen a végéig megpróbáltam duplázni, de örülök a tizenegyesnek. Szükségem volt erre a gólra a magabiztosság szempontjából. Jól érzem magam és örülök a csapat győzelmének. De Ketelaere? Nagyon fontos, hogy ilyen típusú mérkőzéseket vívjunk és a fiatal játékosok jól reagáltak.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS