2022. december 05., hétfő

Tonali: “Pozitív teljesítmény volt”

-

Sandro Tonalit büszkeséggel tölti el, hogy megválasztották a mérkőzés emberének a Dinamo Zagreb ellen a Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában. Az olasz középpályás kiváló teljesítményt nyújtott és 1 gólpasszt is kiosztott, valamint kiharcolt egy tizenegyest, amelyet Olivier Giroud gólra váltott.

“Egyetlen eshetőségre készültünk fel, mégpedig a győzelemre. Nem volt más lehetőség. Kezdetben küszködtünk és keveset birtokoltuk a labdát. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű játszani ezen a pályán, de az atmoszféra tökéletesen alkalmas volt a játékhoz. Többet kellett tartanunk a labdát és minél hamarabb gólt szerezni, hogy megnyerjük a meccset.” – mondta Tonali.

“Tisztában vagyunk azzal, hogy erős csapat vagyunk. Már az előző mérkőzésen legyőztük a Dinamót és ezen a héten jól kielemeztük őket, így nagyon jól ismertük a játékukat. Nagyszerű csapatként játszottunk és az első perctől kezdve jól teljesítettünk. Így kell folytatnunk.”

“Rögtön tudatosult bennünk, hogy a Dinamo miért nem veszített 9 hónapon keresztül hazai pályán. Majd sikerült gólt szereznünk és átvettük a játék irányítását. Az első félidő után kissé felszabadultabban játszottunk.”

Tonalit az UEFA a mérkőzés emberének is megválasztotta a lefújást követően.

“Nagyon boldog és büszke vagyok erre a díjra. Minden mérkőzésen ilyen szellemben és ilyen győzelmi éhséggel kell pályára lépnünk. Ezen a meccsen még több gólt szerezhettünk volna, de mindenki pozitív teljesítményt nyújtott.”

“Salzburg? Nem lesz könnyű, de a győzelemért kell játszanunk. Ez az egyetlen cél. Egy nagyon kemény mérkőzés lesz, de szerencsések vagyunk, hogy a San Siróban fogunk játszani és a szurkolótáborunk segítségével be kell húznunk a meccset.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS