2022. december 07., szerda

Részletek Brahim és Dest állapotáról

-

Stefano Piolinak két alkalommal is cserélnie kellett kényszerből a Monza elleni 4-1-re megnyert bajnokin.

A csapat fölényes győzelmet aratott a San Siróban, viszont Pioli nem lehetett felhőtlenül boldog, mivel két játékosa sem volt 100 százalékos állapotban. Sergino Destet a félidőben le kellett cserélni, mivel izomfáradtság tünetei jelentkeztek nála, míg a két gólt szerző Brahim Diaz a második játékrészben fájdalmat érzett a hátsó combizom felső részében. Pioli a mérkőzés lefújása után elmondta, hogy remélhetőleg Brahim és Dest esetében sem komoly a sérülés.

A MilanNews tájékoztatása szerint vasárnap mindkét játékos orvosi vizsgálatokon vett részt és szerencsére nincs komoly gond. A tesztek kizárták az izomsérülést.

Az elkövetkező 24 órában Diaz és Dest állapotát is szorosan figyelemmel kíséri az orvosi stáb, majd ennek függvényében Stefano Pioli meghozza a döntést, hogy nevezi-e őket a keddi Dinamo Zagreb elleni mérkőzésre vagy esetleg elővigyázatosságból pihenteti őket. A MilanNews szerint Brahim esélyesebb, hogy bevethető állapotban lesz.

Jelenleg 5 játékos szerepel a sérültek listáján a Milan háza táján, nevezetesen Zlatan Ibrahimovic, Alessandro Florenzi, Mike Maignan, Davide Calabria és Alexis Saelemaekers.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS