2022. november 29., kedd

Maignan újra megsérült, íme a diagnózis

-

Mike Maignan a vádlisérüléséből való felépülése után újra megsérült és szerdán orvosi vizsgálatokon vett részt.

Rossz hír érkezett a szerdai edzést követően: Maignan személyre szabott edzésmunkát végzett Milanellóban, azonban fájdalmat érzett a lábában és kénytelen volt idő előtt abbahagyni az egyéni tréninget.

A MilanNews, a Sky Sport Italia és a Calciomercato tájékoztatása szerint a francia válogatott kapus az elmúlt órákban orvosi vizsgálatokon vett részt, amelyek kimutatták a sérülést a bal vádlijának talpizmában. Maignanra 10 napon belül további vizsgálatok várnak, így továbbra sem állhat Stefano Pioli rendelkezésére.

Fontos megjegyezni, hogy nincs szó rásérülésről, ugyanis Maignannak egy hónappal ezelőtt a bal vádlijában másik izom sérült meg, amelyből teljesen felépült.

Maignan eredetileg a hétvégi Monza elleni meccsen tért volna vissza a pályára, azonban az újabb sérülés miatt ismét kényszerpihenő vár rá. A MilanNews szerint elképzelhető az a forgatókönyv, hogy a 2022-es esztendőben már nem léphet pályára a Milanban és kérdéses a visszatérése a november közepén kezdődő világbajnokságig, ezáltal veszélyben a szereplése a tornán. Továbbá jelen pillanatban lehetetlennek tűnik, hogy bevethető legyen a november 2-án rendezendő Salzburg elleni Bajnokok Ligája-meccsre, ezáltal a klub nem fogja újra nevezni a BL-keretbe a csoportkör hátralévő részére.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS