2022. december 07., szerda

Verona-Milan: Ki volt a meccs legjobbja?

-

A Milan a 10. fordulóban idegenben 2-1-re győzött a Verona ellen és az összecsapást követően szavazást indítottunk a magyar Milan-szurkolók körében arra vonatkozóan, hogy ki nyújtotta a legjobb teljesítményt a csapatból.

SZAVAZÁS:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nálam Tonali lett a győztes gólja miatt ill. mert embertelen munkát kellett végeznie Krunic-cal így, hogy a kp-n folyamatosan hárman/négyen rohantak rájuk és a Diaz/Adli páros csak sétálgatott vissza (igen, Leao is, de nála ez alap volt eddig is, nem is ez az elsődleges feladata, hanem hogy Ő jelentse a különbséget).

    Amikor a szélső védők próbáltak belépni a támadásba és nem értek ezért vissza, gyakran 5-6 veronai vezette négyükre (két védekező kp + két belső védő) a labdákat, csodával határos hogy nem kaptunk 3-4 gólt ebből (nem véletlenül jött már le a szünetben Diaz). Megúsztuk eggyel és amikor Pobega ill. Bennacer beszállt már Tonali is bátrabban játszott előre fele, meg is lett az eredménye. Így nálam ma Ő nyerte a roncsderbit (mert ez a mi szempontunkból arra hasonlított).

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS