2022. december 02., péntek

A Milan Primavera kapitánya hosszabbított

-

Hosszú távú szerződést írt alá a klubbal a Milan Primavera védője, Andrei Coubis.

A 19 esztendős védő egyike azoknak a játékosoknak, akik nagyon ígéretesek a jövőre nézve és megvan bennük a potenciál, hogy a felnőtt csapat keretének tagjai legyenek. Coubis a kora ellenére kiváló fizikális adottságokkal rendelkezik. A Bajnokok Ligája legutóbbi két fordulójában a Chelsea elleni mérkőzéseken az első csapat cserepadján ült, mivel számos játékos hiányzott sérülés miatt a védelemből.

A klub a hivatalos honlapján jelentette be, hogy Coubis új hosszú távra szóló szerződést kötött a Milannal. A román utánpótlás-válogatott hátvéd 2027. június 30-ig kötelezte el magát.

Coubis 2003 szeptemberében született Milánóban román származású szülők gyermekeként és az előző években a Milan utánpótlásában szerepelt. Tavaly márciusban 17 évesen került fel a Rossoneri második csapatába, a Primaverába, amelynek idén csapatkapitányává vált. Coubis eddig összesen 63 mérkőzésen játszott a Primavera csapatban, a mérlege 1 gól és 4 gólpassz.

A tehetséges román védő eredeti posztja jobbhátvéd, azonban fél éve tartósan középhátvédként játszik és nagyszerű teljesítményt nyújt.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS