2022. december 07., szerda

Maldini reagált Leao új szerződése kapcsán

-

Paolo Maldini, a Milan technikai igazgatója kijelentette, hogy még a novemberben kezdődő világbajnokság előtt meg akarják hosszabbítani Rafael Leao szerződését.

A portugál válogatott támadó meghatározó játékossá nőtte ki magát a Milanban és a tehetsége, a teljesítménye illetve a benne rejlő potenciál egyre nagyobb figyelmet kap nem csupán Olaszországban, hanem a nemzetközi futballban is.

Nem titok, hogy a Milan vezetőségénél prioritást élvez Leao szerződésének meghosszabbítása. A 23 éves játékos aktuális kontraktusa 2024. június 30-ig szól és kevesebb, mint 2 év van hátra a lejáratig. Maldini elmondta, hogy még a katari vb előtt sikeresen le akarják zárni a hosszabbítást.

“Szeretnénk a világbajnokság előtt meghosszabbítani Leao szerződését, sőt tulajdonképpen egy évvel és hat hónappal ezelőtt is meg akartuk tenni. Ehhez meg kell teremteni a szükséges feltételeket. Az az elképzelésünk, hogy a vb előtt lezárjuk a hosszabbítást. Meglátjuk, hogy mi fog történni.” – reagált Maldini.

A nyári átigazolási időszakban a Chelsea ajánlatot tett Leao játékjogáért, amelyet a Rossoneri határozottan visszautasított. Könnyen elképzelhető, hogy az angol együttes nem tett le a játékosról és a télen újra megkísérli a leigazolását.

“Az átigazolási piac megállt. Igaz, hogy van lehetőség megbeszélések lebonyolítására, de nem volt megkeresésünk az átigazolási időszak véget érése után. Jelen pillanatban Rafának csak erre a szezonra kell koncentrálnia és jól csinálja.”

Leaón kívül a klub Pierre Kalulu és Ismael Bennacer hosszabbításán is dolgozik.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS