2022. december 07., szerda

Diaz fantasztikus gólt lőtt a Juve ellen

Brahim Diaz gyönyörű szólót követően meglőtte a második gólját a szezonban.

A spanyol támadó-középpályás a kezdőcsapat tagjaként kapott lehetőséget a Juventus elleni rangadón és 1 góllal vette ki a részét a 2-0-s sikerből. Az 54. percben Dusan Vlahovic eladott labdája után Brahim a saját térfeléről megindult és meg sem állt az ellenfél kapujáig. A 23 éves spanyol futballista gyönyörű csellel csapta be a Juventus védőit, majd jobb lábbal a kapuba lőtt.

Diaznak ez volt a második találata a 2022/23-as idényben a Milan színeiben, legutóbb augusztus közepén az Udinese kapuját vette be a Serie A nyitómeccsén.

VIDEÓ:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Azért hogy lássák, itt van ő.
   Az a helyzet, hogy mindenki látja jelenlétét, de ezzel sokadszor csak azt bizonyítja, hogy egy tökéletes csere ember a 70. perc környékén.
   Amikor a második félidőben hozta be Pioli, akkor általában hozzá tudott tenni, de amikor kezdő, akkor szinte soha (de legalábbis nagyon-nagyon elvétve).
   Nem tudom mi van a kölcsön opció végén, de remélem Paoloék is úgy látják, hogy ezzel az összeggel úgy kell kalkulálni, hogy egy 25-30 perces cserejátékost vesznek.
   CDK-ról azért nem merek nyilatkozni, mert Leao-t is a halál fa..ára zavarta volna mindenki az első szezonja után.

   • 🤣most nézem csak, hogy többszöri lefagyás után, amikor sikerült újra gépelni, akkor pont az maradt ki, hogy
    És akkor talál magára egy meccs erejéig, amikor 1-2 meccses padozás után visszakerül a kezdőbe, de alapvetően csereként eddig több haszna volt.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS