2022. december 07., szerda

Bennacer: “Nagyon fájó ez a vereség”

-

Ismael Bennacer, a Milan középpályása elmondta, hogy nagyon fájó a vereség és ennél többre van szükség ahhoz, hogy a Bajnokok Ligájában is jó eredményt tudjanak elérni.

A számos hiányzó játékost nélkülöző piros-feketék egy 3-0-s vereségbe szaladtak bele a Chelsea otthonában a BL-csoportkör harmadik fordulójában. Az összecsapást követően Bennacer nyilatkozott, aki először viselte a csapatkapitányi karszalagot a Milanban.

“Nagyon fájó ez a vereség a csapat számára, mert nem a megszokott szellemben és vággyal játszottunk. Tudjuk, hogy a Bajnokok Ligája más szint és ennél több kell. Ki kell elemeznünk, hogy mit rontottunk el, ezeket ki kell javítanunk és vissza kell vágnunk.” – nyilatkozta Bennacer a lefújás után.

“Vissza kell nyernünk a formánkat. Az ilyen nehéz mérkőzéseken a játék a legapróbb részleteken alapul. Mindannyiunk számára fájó ez az eredmény, de tovább kell lépnünk és a következő mérkőzésünkre koncentrálni, újult lelkesedéssel és győzelmi éhséggel.”

“Amikor a Milan csapatkapitányi karszalagját viseled, még többet kell beleadnod a pályán és megmutatni, hogy megérdemled. Jobban preferáltam volna, ha sikerül megnyerni a mérkőzést. Néha nyersz, néha veszítesz, de ki kell ragadnunk a pozitívumokat a vereség ellenére is.”

A Rossoneri szombaton a Juventust fogadja a San Siróban, majd jövő héten kedden következik a Chelsea elleni visszavágó.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS