2022. december 04., vasárnap

Giroud szavai a Chelsea-ről, a Milanról és a BL-ről

-

Olivier Giroud, a Milan francia csatára elmondta, hogy számára is különleges lesz a Chelsea elleni meccs, hiszen tavaly Bajnokok Ligáját nyert a csapattal és összesen kilenc évet töltött Londonban.

“Különleges mérkőzés lesz a csapatnak és személy szerint nekem is. Egy nagyszerű Bajnokok Ligája párharcnak ígérkezik. Kilenc évet töltöttem Londonban az Arsenal és a Chelsea játékosaként. Kiváló meccsre számítok.” – mondta Giroud.

“Mindig jó érzés, amikor a korábbi csapataid tagjai tisztelnek téged. Jó játékos akarok lenni a pályán és jó ember a pályán kívül. Nagyon boldog vagyok, hogy visszatérhetek ebbe a stadionba. Nagyszerű emlékeim vannak a Stamford Bridge-ről és a Chelsea-ről, amellyel megnyertem a Bajnokok Ligáját.”

“Alázattal és a képességeinkbe vetett hitünkkel szeretnénk megmutatni a kvalitásunkat ebben a versenysorozatban is, miután az előző szezonban megnyertük a bajnokságot. Azt mondtam a csapattársaimnak, hogy büszke vagyok arra, hogy együtt játszhatok velük a Milanban.”

“Biztosan fantasztikus hangulat lesz, a pálya hibátlan. Úgy gondolom, hogy készen állunk és szoros meccsre számítok. Remélem, hogy jó fogadtatást kapok a szurkolóktól. Jól éreztem magam ott és jól kijöttem a klubbal.”

“Őrült érzelmek voltak bennem, amikor megnyertem a francia válogatottal a világbajnokságot. Egyedülálló pillanat volt, de a Milannal megnyert Scudetto is hihetetlen volt. Jól akarunk szerepelni a Bajnokok Ligájában. Mindig az a célom, hogy győzzek és büszke vagyok azokra a trófeákra, amiket eddig nyertem, de még többet akarok nyerni. Nagyon éhes vagyok a sikerre. Ibrával beszélgetve észrevettük, hogy ugyanaz az akarat és eltökéltség van bennünk. Szeretnénk segíteni a csapatot, hogy átadjuk a tapasztalatainkat a fiataloknak.”

“Empoli elleni győzelem? Ez a csereként pályára lépő játékosok győzelme is volt. Ők is részesei a csapatnak és mindannyian együtt haladunk a cél felé. Aki pályára lép, mindig mindent belead a csapatért, ezt láttuk Rebicnél, Brahimnál, Ballo-Tourénál és Krunicnál is.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS