2022. november 29., kedd

Ismert Bennacer fizetési igénye

-

Egybehangzó olasz sajtóhírek szerint Ismael Bennacer a bérigényével a Milan egyik legjobban kereső játékosává válhat, amennyiben létrejön a szerződésének meghosszabbítása.

Az algériai válogatott középpályás az előző idényben nem számított alapembernek a kezdőcsapatban, azonban az aktuális szezonban kulcsemberré vált Sandro Tonali mellett: eddig 9 tétmeccsből 8 alkalommal kezdő volt és 665 játékpercet töltött a pályán.

Bennacer jelenleg évi nettó 1,5 millió eurót keres a Milannál és a klub vezetőségének elképzelése az volt, hogy megduplázza a játékos bérét, azonban úgy tűnik, hogy ez nem bizonyul elegendőnek. A játékos ügynöke, Moussa Sissoko abban reménykedik, hogy Bennacer kiváló formájának köszönhetően még jobb feltételeket biztosíthat ügyfelének az új szerződésben.

A La Gazzetta dello Sport és a Sportmediaset beszámolója szerint Bennacer fizetési igénye 4 millió euróra tehető, amellyel Theo Hernándezzel holtversenyben a csapat legjobban kereső játékosává válhat.

A 24 éves középpályásnak 2024. június 30-ig szól az aktuális kontraktusa és Paolo Maldiniék napirendjén szerepel a hosszabbítás. A 2019-es érkezésekor kötött megállapodás szerint Bennacer szerződésében egy 50 millió eurós kivásárlási záradék is szerepel.

Az utóbbi hónapokban olyan hírek láttak napvilágot, amelyek szerint Bennacer a Premier League-ben szereplő Liverpool kiszemeltjei között szerepel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

21 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Bena jó, de Theo szerintem jobb. Szóval ha a francia kap 4-et, Benának a 3.5 is korrekt ajánlat. Persze a végén ez feljebb csúszhat egy kicsivel. Theo szinte mindig jó formában van, Bena azért nem mindig, a sérülése után sokáig kereste a formáját. Persze szeretném, ha maradna!

    • Bazsi123 öcsém nem szeretnélek megbántani de ne viccelj már ilyenekkel. Nem Theohoz kell hasonlítani a fizuját hanem a többi csapathoz aki simán megadja neki a 4 M-t bármikor! Ez egy Premier Ligue “futottak még” csapatának átlagbére.

      Nem az a szégyen, hogy többet kér hanem az, hogy mi 1,5 M-é azt várjuk tőle, hogy kezdő szintet hozzon és ne hibázzon a KP egyik tartó oszlopa legyen. Meg az, hogy csak 4M-t adunk Theo Hernandeznek mikor 6-t simán kaphatna, meg stb…

      Addig adjuk meg neki a 4 M-t míg csak ennyit kér! Remélem nem voltam bántó. Na hajrá!!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS