2022. december 04., vasárnap

Maldini szavai Rafael Leao jövőjéről

-

A Milan technikai igazgatója, Paolo Maldini optimista és elmondása szerint jó esély van arra, hogy megállapodjanak Rafael Leaóval a szerződésének meghosszabbításáról.

A 23 éves támadónak két év van hátra a jelenlegi szerződéséből, amely 2024. június 30-ig szól és az utóbbi hónapokban rengeteg pletyka látott napvilágot a jövőjéről. A Milan vezetőségének a nyáron ajánlata volt a Chelsea együttesétől Leao játékjogáért, azonban a klub határozott nemleges választ adott és mindent megtesz annak érdekében, hogy megtartsa az egyik legnagyobb értékét.

Maldini a La Gazzetta dello Sportnak adott nyilatkozatában beszélt Leao jövőjéről, a klub álláspontjáról és a szerződés meghosszabbításáról.

“Rafa hálás a Milannak és tisztában van azzal, hogy a jövője szempontjából a Milan a legjobb hely számára. Megértette és ezt nekünk is elmondta. Lesznek tárgyalások és tudjuk, hogy a legjobb játékosoknak meg kell fizetni az értéküket. Nem érdekelnek a pletykák, engem csak az foglalkoztat, amit Rafa mond nekünk.” – reagált Maldini.

“Ha a csapat továbbra is fejlődik, Leaónak minden adott lesz, hogy a csúcsra jusson. Nyilvánvalóan ma már nincs érinthetetlen játékos a világon. Jó eséllyel sikerül megállapodnunk Rafával a hosszabbításról.”

Mint ismert, Leaónak évek óta folyamatban van egy jogi csatája és 16,5 millió eurós kártérítés kifizetésére kötelezték, miután a bíróság megállapította, hogy jogtalanul bontott szerződést 2018 nyarán a portugál élvonalban szereplő Sporting CP-vel. Maldinit erről is kérdezték és egyértelmű választ adott.

“Semmi közünk a Sportinghoz.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Hivatalból nem mondhat mást sajnos! Az is teljesen világos, hogy nem fog hosszabbítani…
    Villant egy kicsit a vb – n és máris megadja neki más klub a 10 misi fizetés!
    Mi pedig a legjobb esetben is kapunk érte max. 60 millát és akkor boldogok lehetünk, hogy nem ingyen ment el a srác… ☹️

  2. Nagyon nehéz lesz megtartani! Az a baj, hogy még mindig ott tartunk, hogy innen nagyobb pénzért elmennek nagyobb csapatokba a jó játékosok, holott pont, hogy ide kellene jönni a Milanba! Regnáló olasz bajnok, sokszoros BL győztes, a világ egyik legtöbb szurkolójával rendelkező csapata…hogy jutottunk ide?!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS