2022. szeptember 30., péntek

Összetűzés volt a Milan és a Zagreb ultrák között

-

A jelentések szerint a Dinamo Zagreb szurkolótáborának egy kisebb csoportja verekedésbe keveredett a Rossoneri-ultrákkal Milánóban.

A Milan szerdán a Dinamo Zagreb együttesét fogadta a San Siróban a Bajnokok Ligája csoportkörében és körülbelül 4-5 ezer horvát drukker érkezett Milánóba, amelynek következtében a hatóságok magas fokú készültséget hirdettek. Biztonsági okokból lezárták a stadion északi részének második gyűrűjét és az első gyűrű egy részét, mivel fennállt annak a veszélye, hogy a Dinamo ultrái a vendégszektorból tárgyakat dobálnak az alattuk helyet foglaló hazai szimpatizánsokra.

A La Gazzetta dello Sport tájékoztatása szerint a nap folyamán a rendőrség 14 személyt letartóztatott a meccs előtt, mivel szúró- és vágóeszközökkel voltak felszerelkezve. A Dinamo Zagreb ultráinak egy csoportjától késeket és füstbombákat foglaltak le a hatóság emberei.

A MilanNews arról számolt be, hogy a mérkőzés lefújását követően verekedés alakult ki a Milan és a Dinamo Zagreb szurkolótábora között. Egy körülbelül 50-60 fős Dinamo-szurkolókból álló csoport elszakadt a vendégszurkolók menetétől azzal a szándékkal, hogy az Axum téren megtámadják a Milan szurkolókat.

Amint odaértek, a horvát szurkolókat a Milan ultrák fogadták és egy rövid összetűzést követően zúzódásos sérüléseket elszenvedve a zágrábi drukkerek visszavonulót fújtak. A rendőri beavatkozás után normalizálódott a helyzet.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS