2022. szeptember 30., péntek

Megvan a Milan új igazgatótanácsa

-

A klub a hivatalos honlapján jelentette be, hogy összeállt az új igazgatótanács a tulajdonosváltást követően.

Augusztus 31-én hivatalosan is lezárult a tulajdonosváltás a klub háza táján, amelynek eredményeképpen a RedBird Capital Partners megvásárolta a Milan részvényeit az Elliott Managementtől és többségi tulajdonossá vált. Ezzel új fejezet kezdődött a klub történelmében.

A Milan a hivatalos honlapján egy közleményben jelentette be, hogy a Casa Milanban megtartott közgyűlésen kinevezték a klub új igazgatósági tagjait. Az igazgatóság a közgyűlést követően ülésezett és megerősítette az elnöki pozíciójában Paolo Scaronit illetve a vezérigazgatói pozíciójában Ivan Gazidist.

Az új igazgatótanács tagjai: Paolo Scaroni, Ivan Gazidis, Gerry Cardinale, Alec Scheiner, Niraj Shah, Isaac Halyard, Gordon Singer, Giorgio Furlani, Stefano Cocirio.

Paolo Scaroni, a Milan elnöke: “Hálás vagyok az új részvényesek belém vetett bizalmáért. Nagy felelősség és kiváltság számomra a klub igazgatótanácsának vezetése egy olyan időszakban, amikor egy olyan projekten dolgozunk, hogy létrehozzunk egy fenntartható és győztes Milant.”

Az igazgatótanácsban helyet kapott a RedBird csoport alapítója és vezetője, Gerry Cardinale, valamint az Elliott Managementet irányító Paul Singer fia, Gordon is, aki az elmúlt 4 évben szorosan figyelemmel kísérte és felügyelte a klub működését.

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Egy ceg igazgatótanácsában lenni elsősorban óriási felelősség és hatalmas megtiszteltetés. Ezt a magam példáján is tudom.
   Egy olyan Csapatot névvel és saját tőkével támogatni mint a Milan az pedig őrületesen nagy és komoly feladat.
   Kedves Halaszmester2.0 ez nem egy bőrfotel klub, hanem a szeretett Klubbunk legfelsőbb vezetősége. Azok az emberek, akik többek közt a hátteret adjak annak a Klubnak, aminek Te és én is hétről hétre drukkolunk. Az Elnök pedig a fő letéteményese annak amit ma Ac Milan-nak látunk.

   Ma Ők Érted es a Csapatert dolgoznak. És nem a bőrfotelért.

   Az mar van nekik évtizedek óta….

    • Ha valaki nem ül bent egy Igazgatóságban annak oka van.
     Ha valaki benne ül annak is.

     Nehéz olyan felelős IT-t mondani ahol felelősség és teljesítmény nélkül lehet ücsörögni.

     Te nem megvédted Halauszmestert, hanem nem érted amit írok. Maldini akit nagyra tartok emberileg is, és személyesen is többször találkoztam vele az elmúlt 20 évben egy klasszikus operatív ember. Jelenleg.

     Az Igazgatóság pedig egy stratégiát és irányt szabó szervezet.
     Ebben olyanok ülnek akik ehhez értenek, és hidd el az Elnökünk is ért ehhez.
     Én csak annyit mondtam, hogy illő tisztelettel legyetek szívesek megnyilvánulni ezek felé az emberek felé, mert Ők a vezető letéteményesei a Milan jövőjének a jelenben.

     Az operatív működése a csapatnak egyébként lenyűgöző, szerintem példa nélküli az elmult 3 év minőségi ugrása, ahogy dolgoznak most a srácok a háttérben a Milan irodáiban. (Nagyjából most érjük utol magunkat)

     • Mivel gyakorlatilag semmiben nem értek Veled egyet, így nem erőltetném ezt a témát inkább. 🙂

      Maradjunk annyiban hogy örülök hogy Te csak jó tapasztalatokkal rendelkezel igazgatói kinevezésekkel és az Ő hozzáértésükkel kapcsolatban, ahhoz meg külön gratula hogy sokszor találkoztál Maldinivel (bár fogalmam sincs ez hogy jött a témához, de biztos fontos volt itt megemlíteni 🙂 ).

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS