2022. október 07., péntek

A Milan megegyezett Tonalival – sajtóhír

-

Megvan az egyezség, Sandro Tonali meghosszabbítja a szerződését a Milannal.

Rade Krunic után újabb középpályásával hosszabbít a Milan, nevezetesen Tonalival, aki kulcsemberré vált a csapatban, miután a klub tavaly nyáron végleg megvásárolta a Brescia együttesétől az egy éves kölcsönszerződése után.

Fabrizio Romano transzferguru tényként közölte, hogy a Milan vezetősége mindenben megegyezett Tonalival a szerződésének meghosszabbításáról. A felek között nemrég teljes körű megállapodás született, amelynek értelmében az olasz válogatott középpályás 2027. június 30-ig kötelezi el magát.

Tonali várhatóan a mai napon, azaz pénteken írja alá az új kontraktusát és a hivatalos bejelentés hamarosan várható. Olasz sajtóhírek szerint a 22 éves középpályás a hosszú távú szerződés részeként jelentős fizetésemelést kap.

Romano hozzátette, hogy a felmerült pletykákkal ellentétben valójában nem voltak tárgyalások a nyári mercato alatt a Premier League-ben szereplő klubokkal Tonali klubváltása ügyében. Sandro egyértelművé tette, hogy maradni akar a Milanban, ahol maximálisan élvezi az edző és a vezetőség bizalmát, valamint közönségkedvenccé vált a szurkolók körében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS