2022. szeptember 30., péntek

Calabria reagált a vádakra a cserét illetően

-

Davide Calabria tiszta vizet öntött a pohárba és reagált a vádakra, amelyek szerint tiszteletlen magatartást tanúsított Stefano Piolival szemben a Salzburg elleni mérkőzésen.

A Milan kedden 1-1-es döntetlent játszott az osztrák RB Salzburg elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Az 57. percben Pioli úgy döntött, hogy lecseréli a sárga lappal rendelkező Calabriát és Sergino Destet küldte pályára, akinek ez volt a debütáló meccse.

A Milan csapatkapitánya a csere után nagyon dühös volt a kispadnál és a közösségi médiában ezt sokan a lecseréléssel hozták összefüggésbe és azzal vádolták a játékost, hogy összetűzésbe került Piolival és tiszteletlen magatartást mutatott. Calabria a közösségi oldalán egy bejegyzésben reagált és tiszta vizet öntött a pohárba.

“Én és a csapat is csalódottak vagyunk a mérkőzés miatt. A heves reakcióm a teljesítménynek szólt és egyértelműen nem másnak. Azt szeretném, hogy ebből ne gyártsunk olyan nézeteltérést, amely valójában nem létezik. Döntetlent játszottunk egy jó csapat ellen és tisztában vagyunk azzal, hogy képesek vagyunk jobban teljesíteni a bennünk rejlő potenciállal. Rögtön a következő mérkőzésre kell koncentrálnunk, energikusan és egységesen, mint mindig. Gyerünk, AC Milan!”

A saját nevelésű jobbhátvéd az előző idényben csapatkapitány-helyettes volt és a nyáron Alessio Romagnoli távozását követően állandó kapitány lett, míg a CSK-helyettesnek Theo Hernándezt választották.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

4 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Na, akkor erre is fény derült. Mivel pont bevágták a közvetítésbe, ahogy olaszosan gesztikulál, ezért biztos sokan firtatták a dolgot, különben nem született volna ez a reagálás utólag. Bár szerintem azt senki nem gondolhatta komolyan, hogy ez Pioli felé tiszteletlenség akart lenni.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS