2022. szeptember 30., péntek

Vranckx: “Ez nagy előrelépés a karrieremben”

-

Aster Vranckx, a Milan új szerzeménye először nyilatkozott az érkezése óta és beszélt többek között a klubváltásáról, a mentalitásáról, az olasz bajnokságról és a mezszámáról, továbbá üzent a szurkolóknak is.

AZ ÉRKEZÉSÉRŐL
“Először is úgy vélem, hogy ez egy nagy előrelépés a karrieremben. Megpróbálok minden tőlem telhetőt beleadni a klubért és remélhetőleg sikerül újra megnyerni a bajnokságot.”

A MENTALITÁSÁRÓL
“Ez számomra azt jelenti, hogy az életben nincsenek korlátok, csak tovább kell dolgoznod azért, amiről mindig is álmodoztál és soha nem szabad feladni.”

A KVALITÁSAIRÓL
“Úgy gondolom, hogy egy olyan középpályás vagyok, aki nagyon sokat fut, erős és jó lábbal.”

DE KETELAERÉRŐL
“Örülök, hogy vannak más belga játékosok is a csapatban. Ismerem Alexist és Divockot is, de nem olyan jól, mint Charles-t. Azt mondta, hogy ez egy nagyon jó klub, kiváló játékosokkal, szóval azonnal jól fogom érezni magam, amint megérkezem.”

A MILANRÓL
“Amikor a Milanra gondolok, akkor olyan játékosok jutnak eszembe, mint Ronaldinho vagy Kaká. Mindig is nagyon kedveltem a játékukat.”

A SERIE A-RÓL
“Azt hallottam és azt láttam, hogy a Serie A nagyon taktikus. Számos olyan tényező volt, ami még jobban izgatottá tett, hogy Olaszországba jöjjek.”

A 40-ES MEZSZÁMÁRÓL
“Ebben a mezszámban kezdtem a pályafutásomat. Mindig is nagyon szerettem ezt a számot, szóval ezt választottam. Amikor az első csapatomban voltam, ez volt a számom, de semmi ok nem volt mögötte. Jó szezonjaim voltak ebben a mezszámban, így most is ezt fogom viselni.”

ÜZENET A SZURKOLÓKNAK
“Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek és minden tőlem telhetőt bele fogok adni a Milanért. Remélem, hogy mindig támogatni fogtok és sikerül a legjobbat kihoznunk.”

A megegyezés alapján Vranckx játékjogát 2 millió euróért vette kölcsön a Milan a Wolfsburg együttesétől és a szezon végén a vételi opcióban szereplő 12 millió eurós összegért végleg megvásárolhatja. A 19 éves középpályás 2023. június 30-ig írt alá és amennyiben a klub végleg szerződteti, 2027-ig fogja elkötelezni magát a klub mellett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS