2022. október 07., péntek

Kalulu: “Érettebbek vagyunk”

-

Pierre Kalulu, a Milan középhátvédje úgy érzi, hogy a csapat érettebb és tapasztaltabb az előző idényhez képest, továbbá a Bologna elleni 2-0-s győzelmet követően beszélt a zsúfolt meccsnaptárról, a szezon első kapott gól nélküli meccséről és a fejlődési folyamatáról is.

“Érettebbek vagyunk és több tapasztalattal rendelkezünk. Ugyan minden mérkőzés különböző, de bizonyos szituációk és játékhelyzetek ismétlődnek. Tudjuk, hogy mire számíthatunk, szóval készen állunk az eshetőségekre.” – mondta Kalulu.

“Fontos, hogy végül sikerült kapott gól nélkül lehoznunk ezt a mérkőzést. Ez azt jelenti, hogy a csapat magabiztosabb hátul és erősödünk. A kapott gól nélküli meccs csak erősebbé teszi a csapatot. Nagyon sok mérkőzésünk lesz egymást követően és amint véget ér az egyik, rögtön már a másik meccsre kell fókuszálnunk. Azt gondolom, hogy szórakoztató időszak lesz, legfőképpen a szurkolók számára, hogy sokszor láthatnak minket játszani. Biztosak vagyunk abban, hogy sikerül bizonyítani az erősségünket.”

“Fejlődés? Úgy vélem, hogy mindig is ilyen volt a játékom. Most sokkal többet játszom és mindenki látja. Ha sok mérkőzést játszol egymást követően, akkor az nagyon sokat segít az önbizalom terén és ez a pályán is látható. Igaz, hogy szükségem volt egy kis időre a beilleszkedéshez, de nagyon büszke vagyok arra, hogy sikerült beverekednem magam a kezdőbe és részese lehetek a csapatnak.”

“Amikor egy olyan csapatban vagy, mint a Milan, akkor mindent bele kell adnod, hogy a legjobb legyél és bizonyítsd, hogy méltó vagy a mez viselésére. Tudjuk, hogy a pályán nyújtott jó teljesítmény következménye a válogatott szereplés.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nekem az egyik nagy kedvencem. “Hány éves vagy cula, kinézel vagy” 15-nek. 🙂 Nem ismerem a statokat a védelemben, de szvsz ő már jobb, mint Tomori. Amúgy az ugye megvan mindenkinek, hogy ő gyorsabban fejlődik, mint Leao? Csak mivel ő védő nincs a média kereszttüzében.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS