2022. szeptember 30., péntek

Milan-Bologna: Ki volt a meccs legjobbja?

A Milan szombaton 2-0-ra nyert a Bologna ellen a Serie A-ban és az összecsapást követően szavazást indítottunk a Milan-szurkolók körében, hogy ki nyújtotta a legjobb teljesítményt a csapatból.

SZAVAZÁS:

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Ahogyan múlt héten Bennacernél, úgy itt is eléggé egyértelmű a dolog.
  Sajnos az olaszaink elég gyenge formát mutattak. Tonali valahogy nem meggyőző eddig a szezonban. Tavaly jobb volt, mint Bennacer, most viszont nem kérdés, ki a stabilabb. Reméljük, megtalálja a formáját Tonali.
  A védelem magas szinten teljesített, bár ez a Bologna egy botrányosan gyenge csapat képét mutatta tegnap. Calabria lógott ki nem sokkal, Tomori javult az első meccseihez képest, Kalulu – aki, ha berúgja a helyzetét (vagy gólpasszt ad belőle Giroud-nak), ÉS MEG IS ADJÁK A GÓLT, a meccs embere is lehetett volna – meg Theo hozta magát. Úgy gondolom, jelenleg Theo a teljes mezőny legjobbja a posztján, egyre letisztultabb a játéka, idén eddig esélye sem volt ellene senkinek.
  Leaóra éppen akartam írni, hogy passzok tekintetében lenne hová fejlődnie, amikor adott egy gólpasszt Giroud-nak… CDK nagyon jól kezdett, de fizikálisan meg nagyjából minden másban is elég nagy a különbség a belga meg az olasz liga között, úgyhogy volt visszaesés, sokszor hosszú percekre eltűnt. De hatalmas lehetőségek vannak a srácban, ez nem kérdés, a belgák örülhetnek, mert lehet, hogy megvan KDB utódja. Messiasnak voltak jó dolgai, de elég messze van ő egy jó szélsőtől sajnos.
  Giroud gólja nagyon szép volt, nagyot melózott, de azért Origi beépítését el kellene kezdeni végre. Remélem, nem azèrt igazoltuk a belgát, hogy egy nála 8 évvel idősebb játékos cseréje legyen…
  A cserék közül Pobega most jobb volt, FBT viszont nagyon bizonytalan. Saelemaekers arra szerintem jó lehet, hogy ráeresszük egy fáradtabb ellenfélre az utolsó 20-25 percben.
  A meccs elég gyenge volt, ahhoz kellett volna két jó csapat, de a Milan nem nagyon volt rákényszerítve, hogy magasabb fordulatszámon pörögjön. Akciógólokat lőttünk, Maignan nem kapott gólt, 3 pont. Ráadásul 3 rivális is pontokat veszített. Ennél nem is kell több.

 2. Egyetértek. Origit ha csak 15-20 percre, de be kellett volna dobni. Képességei alapján a csapat egyik legjobb támadója. És a következő 6 forduló a bajnokságban nagyon kemény lesz,
  és ott a BL is… Jobban kell rotálnunk elől, és végre kellene egy stabil teljesítmény a jobb szélen, mert ott érezhetően sebezhető a csapat. Tonali valóban keresi még a tavalyi formáját, amit bízom benne hamarosan megtalál, mert nagyon kelleni fog.

 3. +1 Origi számomra is rejtély,hogy ilyen meccsen miért nem kaphat 15-20 percet. Gondolom Giroud se bánná a dolgot. Vagy nagyon rottyon van még a srác vagy ki tudja? Bízom benne, hogy mindenre meg van a helyes válasz,csak mi nem látunk bele.
  Még egy apró szosszenet,ha lenne egy erős közepes jobb szélső ,sima scudetto idén is.Valahogy mostanság úgy ülök le meccset nézni,mint anno Carlo ideje alatt. Úgy is nyerünk érzés
  Tudom 3 bajnoki után badarság,bármiféle jóslásokba bocsátkozni. De az ellen nem meggyőző!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS