2022. október 07., péntek

A Bordeaux nemet mondott Onana kölcsönadására

-

A francia másodosztályban szereplő Bordeaux csak átigazolással hajlandó megválni Jean Onanától a nyári átigazolási időszakban.

Mint arról írtunk, a Milan bejelentkezett a 22 éves védekező-középpályásért, akivel már sikeresen létrejött a megállapodás a személyes feltételekről, így már csak a Bordeaux együttesével kell dűlőre jutni a transzfert illetően.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia újságírója közölte, hogy a Bordeaux vezetősége elutasította Onana kölcsönadásának lehetőségét, így a játékos csak átigazolással válthat klubot a nyári mercato utolsó hetében. A kameruni válogatott középpályás ügynökei tegnap találkoztak a Bordeaux vezetőségével annak érdekében, hogy csökkentsék a klub követeléseit.

Di Marzio szerint a Bordeaux 4-5 millió eurót kér Onanáért és csak az azonnali átigazolás jöhet szóba, a kölcsönüzletre – akár vételi opcióval, akár vásárlási kötelezettséggel – nincs nyitottság. Paolo Maldiniék az elkövetkező órákban hivatalos ajánlatot nyújtanak be a játékosért.

Luca Bianchin, a La Gazzetta dello Sport újságírója úgy értesült, hogy a Bordeaux 6 millió eurót + 1 millió euró bónusz kér Onana játékjogáért, ezen felül százalékos részesedést a játékos jövőbeli átigazolási árából.

Onana az előző idényben a középpályán 26 mérkőzésen 3 gólt és 2 gólpasszt jegyzett a Bordeaux-ban.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Ez a Tescos dolog…

   Sosem értettem, hogy ha valami/valaki drága az miért garancia a minőségre?

   Csak néhány pl. ami gyakorlatilag aprópénz volt igazolások terén mégis jól beváltak a jelenlegi Milan szintjének:

   Kalulu ha jól emlékszem 5-600,000 érkezett és milyen vagány kis focista lesz/lett belőle.
   Kjaer is valahol 5 milla körül jött és azért megemelte a védelem szinvonalát rendesen.

   De tudok ellenpéldát is mondani:
   Bonucci…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS