2022. szeptember 30., péntek

A Milan ajánlatot tett Onyedika játékjogáért

-

A legfrissebb hírek szerint a Milan vezetősége ajánlatot tett Raphael Onyedikáért, azonban különbség van az ajánlat és a klubja által kért összeg között.

A Milan vezetősége egy középső középpályást szándékozik igazolni a nyári átigazolási időszakban és nemrég bejelentkezett a dán élvonalban szereplő Midtjylland tehetséges középpályásáért.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia transzferguruja közölte, hogy a Milan egy 4 millió euró + bónuszok ajánlatot tett Onyedika játékjogáért a Midtjyllandnak.

Ugyanakkor Di Marzio hozzátette, hogy különbség van a Milan ajánlata és a Midtjylland által kért összeg között. A dán klub 10 millió euróban határozta meg a 21 esztendős középpályás árát. A vezetőség megpróbálja csökkenteni a követelést és elfogadható áron nyélbe ütni a transzfert a mercato hátralévő részében.

Onyedika 2019 nyarán került Dániába a Midtjylland utánpótlásába és 2020 illetve 2021 között egy évig kölcsönben szerepelt a Fredericia csapatában. A nigériai válogatott futballista eddig összesen 56 mérkőzésen játszott a Midtjyllandban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

33 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Nekem csak azzal van bajom, hogy jelen állás szerint 6 játékos áll rendelkezésre az állítólag foltozásra szoruló (?) 2 posztra, ha még Adlit is esetleg 1 sorral hátrébb rakná Pioli. Sérülések mindig is voltak/vannak és lesznek, de nem hinném, hogy feltétlen oda kellene igazolni. Pobega, Krunic és társai igenis nőjenek fel a feladathoz

  • Ki az a 6 játékos 6os posztra? 😅
   Klasszikus romboló középpályás konkrétan nincs a keretben, ahogy mondod valóban ki lehet próbálni támadó felfogású játékost hátrébb, de az nem ugyanaz. Azért tavaly Kessie sok terhet le vett a védőinkről, ez ebben a szezonban még hiányozhat…

   • ‘Ki az a 6 játékos 6os posztra? 😅’ Ezt hogyan sikerült így benézni? Fuss neki még 1x . 🙂
    Segítek: 2 posztra a 6 játékosunk: Tonali, Bennacer, Bakayoko,Pobega, Krunic, és plusszba oda lehet venni Adlit is.
    Klasszikus romboló középpályás már ezer éve kiment a divatból. Szerinted Kessie az volt? Azért játszott egy sorral előrébb is?

 2. Ne szórakozzunk már h még ő is egy vagyonba kerül. Aztán megint abba a helyzetbe kerülünk h nem tudjuk kölcsönvenni Ziyecht max akkor ha Paquetát eladja a Lyon a newcastle nek 80M ért mert abból 12 minket illet tehát ez még megmenthet

 3. Most komolyan Pobegát egyetlen egy hivatalos meccs után akarjuk megíttélni? Ilyen alapon Leao is egy kalap fos volt az első idényében. Arról nem is beszélve, hogy az előszezonban igen jól játtszó Adli meg a csere cseréje lesz a TKP poszton, ahelyett hogy a középpálya közepén játszatnánk. Nem tudom ki ez az Onyedika, de igazából nem is érdekel, százával akadnak 4-5 milliós középpályások Afrikában. A szélsőről bezzeg semmi hír, a végén tényleg a 35 millás irányító tehetséget rakjuk ki a szélre. Maldini, ébresztő !

 4. Amúgy csak megkellet volna tartani kessiet.Megadni a fizut amit kért aztán jónapot.Más gazdagabb klubokknál így van!.Én nem sajnáltam volna töle azt a 6,5 milkát vagy mennyit kért már pontosan nem tudom de megérdemelte volna amúgy.E helyett kukázni kell ilyen senkiháziakat,Fasza.

  • 1. Szerintem Kessie menni akart
   2. Ha ő megkapja a 6.5 a többi is megérdemli kvázi a hasonlót. Ha ez megtörténik elszáll a költségvetés.
   3. A vezetőség nagyon jól csinálja azt, hogy a klub van elsősorban és nem a játékosok. Ez az áttörés Donnarummáál történt meg, és nem lett világvége a Milannak, sőt. Donnaruma viszont azóta se kapja a helyét.

    • Csak a tendencia az, hogy 1 jó szezon után elszállnak az igények, a vége pedig mindig az, hogy elölről kell kezdeni az építkezést. Gyakorlatilag ugródeszka szerepet tölt be a csapat. Szép álom az, hogy fizetési sapka, meg milyen tökös a vezetőség, hogy ezt meglépte, viszont így ebből, ebben a felállásban soha nem lesz BL döntő, de még elődöntő sem. A 80-as években ez működhetett volna és volt is olyan csapat amely BL-t nyert kis költségvetéssel, de mára ennek nyoma sincs. Kessiet sem tudjuk pótolni.

     • Szerintem ahogy a bevételek nőnek, úgy lesz magasabb a fizetési sapka is.
      Jelenleg Sarie A bajnok a Milan, semmi több. BL-ben azért harcol hogy a csoportkörből tovább jusson. Szerintem ez a cél. Ez egy reális cél jelenleg. Ehhez viszonyitva a max. fizut amit egy milan játékos kap(hat) a 3-4 milla. Ez reális.
      Mikor a Milan BL esélyes lesz akkor joggal lehet emelni a sapkán is, mert a bevételek is nagyobbak lesznek.
      A klub célja elsősorban az (ugyahogy) önfenntarthatóság, amit ha objektív szemmel nézek teljesen rendben van. Ha szubjektíven nézem akkor a Milan elmehet a csába.

      Jó példának lehet venni a Bayernt akik évekkel ezelőtt alkalmazzák ezt az irányelvet és voltak/vannak sikereik. Persze onnan is mennek el sztárjátékosok, de nagyon ügyesen pótolják, mint ahogyan Maldiniék is. Én teljesen megbízom bennük., még akkor is ha pl. Lazeticre gondolok. Ők nagyon jól tudták hogy miért igazolták le, csak épp mi nem tudjuk és háborgunk hogy ez mi?

      Rossz példának lehet venni a Juventust, Barcelonát, PSGt. Hiába igérsz fűt, fát egy játékosnak ha nincsenek eredmények. Messi a Barcénak sokat adott, de sokat el is vett. Hogy mennyit azt eyg pár év múlva meglátszik.

      Akik relatív jól csinálják jtöbbek között a Real Madrid. Épp idejében engedték el Ronaldót, amit befektettek azt majd kiis bányászták és közben gazdagodtak x BL serleggel.

      • A manchestert nem említettem. Ők valahogy szinte mindig a fekete lóra tettek amiíta az öreg visszavonult. Egyetlen lépésük se jött ki jól: Pogba, Ronaldo, De Gea, Martial, edzők.

 5. Na ha jó a klubnak a költségvetései akkor jó nekünk majd a 4-hely.Bl-ben meg majd lesz valami,lényeg hogy jók a költsegvetések és ebbe jobb vagyunk bárkinél!! Nem is kell igazolni nagyokat,minek? Francia 2,meg dániá,Belgium,hozzuk a jókat.Csak azt ne felejtsük el hogy ilyen ami a tavalyi szezon volt hálisttenek,nem sülhet mindig nagy igazolások nélkül! Mert Pioli lehet jó épitész,ha nincs anyaga.És egy Milannak az elitben a helye nem a jó költségvetésü csapatok közt.

  • Az elköltött milliók még nem garancia arra, hogy lesznek eredmények. Nem tudom, milyen 4-ik helyről beszélsz, mert legutóbb az 1 helyen végzett az A.C.Milan és a jelenlegi szezonban, semmivel sem rosszabbak az esélyei mind az Internek vagy a Juvénak. Szerintem. Azért mert fűt fát összevásároltak az nem garancia, hogy lesz 1 hely.

   A milannak van eyg nagyon nagy erőssége jelen pillanatban: egységes. És ezt nem is kell megbontani.

  • Krissz te hol voltál az elmúlt egy évben?csak Kessie nemakart hosszabítani a Milan nemegy kedvező,mondhatnám kimagasló fizetést ajánlott neki..úgy emlékszem a 7-8 milla is kevés volt neki..erre 6,5 ért a Barcába megy..szóval megtartottuk volna ha ő nemakar elmenni annyira..

 6. Az rendbe van hogy egységes a csapat és ez számít! De nem tudom el hinni hogy a roma megszerezte dybalat.Megdöntötte Ronaldo mez eladását.És ebböl bőven van tiszta bevétele.Mi miért nem tudunk ilyet?Ez bosszant csak.És ha idővel nem igazolnak nagy játékosokat nem lehet évekig a semmiböl bajnokságot nyerni.Félre értesz nem a csapattal van bajom meg piolival mrg stb,hanem azzal hogy nem tudnak igazolni olyan játékost(még) aki dobna a csapaton.És bajnok csapat vagyunk! Nagyon sok jó játékos váltott ingyen csapatot,mi ezekröl is lemaradtunk.Maldiniék nagyon is jól csinálják amit csinálnak,de valaki aki dobna a csapaton középpályán vagy jobb szélen az azér nagyon is jó lenne!

 7. Szerintem Maldiniék tudják a dolgukat.
  Biztos valami van a háttérben amit mi még nem tudunk.
  Darabra megvagyunk minden poszton.
  Költségvetés:Bayern, Barca stb. többet költ nálunk? Igen
  Minden évben megnyerik a BL-t? Nem
  Az Ajax is egyik évben elődöntőt játszik utána eltűnik, mert lerabolják a csapatot.
  Ott ez nem baj, nálunk miért lenne az? Nem vagyunk azon a szinten
  Első 4 a bajnokságban BL csoportból tovább jutni a realitás.

  • Az rendbe van,de az Ac milanról van szó nem ajaxról vagy hasonló.Az oké hogy évröl évre feljebb,csak már elkéne kezdeni.. Vagy csak én vagyok türelmetlen hogy nincs egy normális jobb szélsőnk,meg középcsatárunk,mert zlatan meg giroud nem tudják kihúzni top formában a szezont sajnos.

     • Az a helyzet, hogy kb. mi vagyunk az egyetlen csapat, akivel kőkeményen betarttatják az FFP-t. Az Eliotnak is rengeteg pénze volt, a RedBirdnek is van. Ha csak a pénzen múlna, lenne. Ebben biztos vagyok. DE! Nem szabad költenünk! Ha veszünk sztárokat, kizárnak minket a BL-ből. Senki mást nem, de minket igen. Volt már erre példa. Ezért nem vehetünk drága játékosokat, ezért nem adhatunk ireeális (bár a topcsapatoknál ez most látszólag reális) béreket, mert nem szabad megtennünk.

      Tudom, másokra is vonatkozna elvileg csak ők okosan kijátszák..Persze, csakhogy a többiek magánkézben vannak. a Milan tulajdonosa pedig egy amerikai tőzsdén szereplő cég. Semmit nem mutyizhatnak. Nem lehet átrakni onnan pénz és kamuszerződéssel lefedni. Ezért nem tudjuk a megfelelő lelkinyomroncokat sem lefizetni, ezért pikkelnek ránk a maximálisan korrupt szervezetek. Nekünk, kötelező tisztán játszani egy olyan világban, ahol az összes konkurenciánk cinkelt lakopat használ.
      Ezért is kell egyfajta Bayern München és Arzenál keverékű, valódi profitábilitásra hajazó rendzsert összeraknunk. Ez szinte lehetetlen, de valamiért évek óta sikerül tovább épitkezni. Én nagyon szurkolok, hogy sikerüljön. Ha megcsináljuk, onnantól totális dominancia is elérhető, mert csak akkor lesznek sztárjátékosaink, ha az nem okoz veszteséget, vagyis, semmi okuk nem lesz minket elhagyni. Mint a Bayernt…
      Még ez az út nagyon de nagyon hosszú, de évről évre többet haladunk jó irányba, mint azt remélem, szóval, hajrá ttovább ezen az úton, s ha lesz egy kisiklás, nem szabad kétségbe esni, mert a projekt működését már igazolta a Milan minden kétkedő elképedésére…Ezt soha nem szabad elfelejteni, és erőt kell adjon!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS